0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ τίποτα, αλλά δε θα στεναχωρηθούμε τώρα και γι' αυτούς. Είπαμε, Θεσσαλονίκη paradise city χωρίς κενά.
Κι αντε ψαχνουμε για δουλεια,ποιος θα βρει στη μεση της χρονιας???
Παράθεση από: vivi ΠΕ06 στις Ιανουαρίου 11, 2013, 06:19:44 pmΚι αντε ψαχνουμε για δουλεια,ποιος θα βρει στη μεση της χρονιας???Οχι πως θα έβρισκε καποιος ευκολα δουλεια εστω και στην αρχη της σχολικης χρονιας, αλλα εχεις δικιο.Ετσι είναι. Λοιπόν, εφοσον ετσι εχει η κατασταση, τωρα πια ειναι ξεκαθαρο πως ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ και κανονιζω μονος την πορεια μου.Εχω σαφως καλυτερη ψυχολογία, ορίζω τη ζωή μου ο ιδιος, με ολες τις δυσκολιες που με κανουν πιο δυνατό και παραλληλα δεν αφηνω τις οποιες ευκαιριες μου παρουσιαζονται σταθμιζοντας τες και βλεποντας οχι κοντοφθαλμα.Αν φετος με πηραν Γεναρη τι σημαινει? μηπως του χρονου θα με ξανακαλεσουν? μηπως του χρονου τραβηξω παλι λουκι και εχω μονο 4 μηνες δουλεια ή και καθολου (μιας και ολο δυσκολευει η κατσταση)?Το θεμα ειναι εμεις πλεον προσωπικα οι ιδιοι τι κανουμε.Απο μενα ευχομαι το καλυτερο σε ολους και κυριως αντοχη, καλη ψυχολογια, δυναμη και κουραγιο.
Καλησπέρα σας .Ανέβασα εκκαθαρισμένο πίνακα μετα τις χτεσινές προσλήψεις . Αναμένεται .
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιανουαρίου 11, 2013, 06:23:29 pmΚι εγώ τίποτα, αλλά δε θα στεναχωρηθούμε τώρα και γι' αυτούς. Είπαμε, Θεσσαλονίκη paradise city χωρίς κενά.
Παιδια μη στεναχωριεστε γιατι ειλικρινα δεν αξιζει καν τον κοπο πια.Κεκτημενη ταχυτητα εχουμε ολοι μια καλη αναμνηση απο προηγουμενα χρονια.Ψαχτειτε σε φροντιστηρια και θα περνατε πολυ καλυτερα και του χρονου κι εγω μαζι σας.Πιο πολλα θα σας μενουν στο τελος και θα εχετε και καλυτερη ποιοτητα ζωης.