0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν σε στείλουν σε τρία σχολεία για συμπλήρωση ωραρίου ( κάτι που προφανώς μπορουν να κάνουν )τότε ναι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αλλά αν σου είπαν θα πας και στα τρια με πλήρες ωράριο και στα τρία, αυτό δε στέκει και επομένως αυτο το ζητάς εγγράφως. Για το άλλο όμως, όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι....
μπορούν να σε στείλουν ως 21 ώρες, τις παραπάνω πρέπει να στις πληρώσουν υπερωρια. Επομένως δεν τις κάνεις αν δεν σιγουρευτείς ότι θα στις πληρώσουν. ( και με έγγραφη εντολή για τις 28 ώρες). αλλά και πάλι σου γράφω, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ το "περιμένω και τη β΄φάση". Εκτός και αν στο δώσουν και αυτό εγγράφως ( που δε θα στο δώσουν).
όταν πρόκειται για διάθεση προς συμπλήρωση ωραρίου, είναι υποχρεωμένοι να γράψουν και τις ώρες. Η απόφαση τοποθέτησης αναφέρει ένα και μόνο σχολέιο. Απο εκεί και πέρα, η απόφαση διάθεσης προς συμπλήρωση ωραίου αναφέρει και το πόσα σχολεία και το πόσες ωρες σε καθένα απο αυτά.
Παράθεση από: bitch στις Οκτωβρίου 03, 2012, 11:02:20 pmαν σε στείλουν σε τρία σχολεία για συμπλήρωση ωραρίου ( κάτι που προφανώς μπορουν να κάνουν )τότε ναι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αλλά αν σου είπαν θα πας και στα τρια με πλήρες ωράριο και στα τρία, αυτό δε στέκει και επομένως αυτο το ζητάς εγγράφως. Για το άλλο όμως, όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι....δε με στέλνουν ούτεν για συμπλήρωση ούτε για πλήρεςενώ τα σχολεία έχουνε 28 ωρες φιλολογικά κατι το οποίο σημαινει πως σε ενα θα εχω πληρες ωραριο και θα περισσεπυουν και ωρες με στελνουν και στα 3 επειδην δεν εχουν αλλον να στειλουν!κι οταν λεει θα ερθουν οι συναδελφοι της β φασης θα με αφησουν στο ενα!ε΄ναι δυνατον;;;
Παράθεση από: mitsy στις Οκτωβρίου 03, 2012, 11:05:10 pmδε με στέλνουν ούτεν για συμπλήρωση ούτε για πλήρεςενώ τα σχολεία έχουνε 28 ωρες φιλολογικά κατι το οποίο σημαινει πως σε ενα θα εχω πληρες ωραριο και θα περισσεπυουν και ωρες με στελνουν και στα 3 επειδην δεν εχουν αλλον να στειλουν!κι οταν λεει θα ερθουν οι συναδελφοι της β φασης θα με αφησουν στο ενα!ε΄ναι δυνατον;;;Να υποθεσω Κυπρια? χιχι
δε με στέλνουν ούτεν για συμπλήρωση ούτε για πλήρεςενώ τα σχολεία έχουνε 28 ωρες φιλολογικά κατι το οποίο σημαινει πως σε ενα θα εχω πληρες ωραριο και θα περισσεπυουν και ωρες με στελνουν και στα 3 επειδην δεν εχουν αλλον να στειλουν!κι οταν λεει θα ερθουν οι συναδελφοι της β φασης θα με αφησουν στο ενα!ε΄ναι δυνατον;;;
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Οκτωβρίου 04, 2012, 01:02:26 amΠαράθεση από: mitsy στις Οκτωβρίου 03, 2012, 11:05:10 pmδε με στέλνουν ούτεν για συμπλήρωση ούτε για πλήρεςενώ τα σχολεία έχουνε 28 ωρες φιλολογικά κατι το οποίο σημαινει πως σε ενα θα εχω πληρες ωραριο και θα περισσεπυουν και ωρες με στελνουν και στα 3 επειδην δεν εχουν αλλον να στειλουν!κι οταν λεει θα ερθουν οι συναδελφοι της β φασης θα με αφησουν στο ενα!ε΄ναι δυνατον;;;Να υποθεσω Κυπρια? χιχιΥπερβολές! Δεν υπάρχει κυπριακή λέξη.
Κι εγω περυσι σε τρια ημουν.Ηαπαντηση ηταν πες κι ευχαριστω που εχεις δουλεια.Πολλοι μονιμοι κανουν το ιδιο