*

Αποστολέας Θέμα: Υποχρεούμαι να παρουσιαστώ σε 3 σχολεία;  (Αναγνώστηκε 7701 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Υποχρεούμαι να παρουσιαστώ σε 3 σχολεία;
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 11:02:20 pm »
αν σε στείλουν σε τρία σχολεία για συμπλήρωση ωραρίου  ( κάτι που προφανώς μπορουν να κάνουν )τότε ναι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αλλά αν σου είπαν θα πας και στα τρια με πλήρες ωράριο και στα τρία, αυτό δε στέκει και επομένως αυτο το ζητάς εγγράφως. Για το  άλλο όμως, όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:18:26 »

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 11:05:10 pm »
αν σε στείλουν σε τρία σχολεία για συμπλήρωση ωραρίου  ( κάτι που προφανώς μπορουν να κάνουν )τότε ναι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αλλά αν σου είπαν θα πας και στα τρια με πλήρες ωράριο και στα τρία, αυτό δε στέκει και επομένως αυτο το ζητάς εγγράφως. Για το  άλλο όμως, όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι....

δε με στέλνουν ούτεν για συμπλήρωση ούτε για πλήρες
ενώ τα σχολεία έχουνε 28 ωρες φιλολογικά κατι το οποίο σημαινει πως σε ενα θα εχω πληρες ωραριο και θα περισσεπυουν και ωρες με στελνουν και στα 3 επειδην δεν εχουν αλλον να στειλουν!κι οταν  λεει θα ερθουν οι συναδελφοι της β φασης θα με αφησουν στο ενα!
ε΄ναι δυνατον;;;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 11:08:53 pm »
μπορούν να σε στείλουν ως 21 ώρες, τις παραπάνω πρέπει να στις πληρώσουν υπερωρια. Επομένως δεν τις κάνεις αν δεν σιγουρευτείς ότι θα στις πληρώσουν. ( και με έγγραφη εντολή για τις 28 ώρες).

αλλά και πάλι σου γράφω, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ το "περιμένω και τη β΄φάση". Εκτός και αν στο δώσουν και αυτό εγγράφως ( που δε θα στο δώσουν).
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 11:11:37 pm »
μπορούν να σε στείλουν ως 21 ώρες, τις παραπάνω πρέπει να στις πληρώσουν υπερωρια. Επομένως δεν τις κάνεις αν δεν σιγουρευτείς ότι θα στις πληρώσουν. ( και με έγγραφη εντολή για τις 28 ώρες).

αλλά και πάλι σου γράφω, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ το "περιμένω και τη β΄φάση". Εκτός και αν στο δώσουν και αυτό εγγράφως ( που δε θα στο δώσουν).

αφού δεν υφίσταται αυτό τι θα γραψουν στην απόφασή τους αν αυτή τελικα όντως γραφει να παω σε 3 σχολεία;
για συμπληρωση ωραρίου;για αναγκες υπηρεσίας;για τι;
κι εγω θα κανω ενσταση μετά;
και τρεχα γυρευε;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:18:26 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 11:16:07 pm »
όταν πρόκειται για διάθεση προς συμπλήρωση ωραρίου, είναι υποχρεωμένοι να γράψουν και τις ώρες.
Η απόφαση τοποθέτησης αναφέρει ένα και μόνο σχολέιο. Απο εκεί και πέρα, η απόφαση διάθεσης προς συμπλήρωση ωραίου αναφέρει και το πόσα σχολεία και το πόσες ωρες σε καθένα απο αυτά.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 11:18:50 pm »
όταν πρόκειται για διάθεση προς συμπλήρωση ωραρίου, είναι υποχρεωμένοι να γράψουν και τις ώρες.
Η απόφαση τοποθέτησης αναφέρει ένα και μόνο σχολέιο. Απο εκεί και πέρα, η απόφαση διάθεσης προς συμπλήρωση ωραίου αναφέρει και το πόσα σχολεία και το πόσες ωρες σε καθένα απο αυτά.

μάλιστα
σευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου
θα περιμενω αποφαση του πυσδε
και θα επανέλθω

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 11:20:16 pm »
άντε, καλή τοποθέτηση και καλό κουράγιο...

άρτα σλιέω κι κλιαίω!!!

και γω πάω για νανάκια...τελείωσε ο χρόνος μέγιστης έκθεσης στον υπολογιστή για σήμερα....θα με κράξει ο γιατρος....χεχε.

Αποσυνδεδεμένος leonkonsta

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 04, 2012, 12:08:03 am »
γεια σας. ειμαι μονιμος αλλης ειδικοτητας. να σου πω τι εκαναν σε εμενα για να μου πεις αν ειναι "νομιμο".                            σε 3 σχολεια, συνολο 28 ωρες, οχι υπερωριες, για να μην παει αλλος συναδελφος στα μακρυνα, για να ικανοποιησουν απο λιγο πολλους διευθυντες =συνδιδασκαλιες τμηματων. δηλαδη "πακεταρουν" τα παιδια.                                                         απαντηση συμβουλου? δεν ξερω πως να σε βοηθησω...τι να καταγγειλω;...οτι πει η διευθυνση!

Αποσυνδεδεμένος Pink-Panther!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 04, 2012, 01:02:26 am »

ενώ τα σχολεία έχουνε 28 ωρες φιλολογικά κατι το οποίο σημαινει πως σε ενα θα εχω πληρες ωραριο και θα περισσεπυουν και ωρες με στελνουν και στα 3 επειδην   δεν εχουν αλλον να στειλουν!κι οταν   λεει θα ερθουν οι συναδελφοι της β φασης θα με αφησουν στο ενα!
ε΄ναι δυνατον;;;
Να υποθεσω Κυπρια? χιχι

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 04, 2012, 01:28:15 am »
ενώ τα σχολεία έχουνε 28 ωρες φιλολογικά κατι το οποίο σημαινει πως σε ενα θα εχω πληρες ωραριο και θα περισσεπυουν και ωρες με στελνουν και στα 3 επειδην   δεν εχουν αλλον να στειλουν!κι οταν   λεει θα ερθουν οι συναδελφοι της β φασης θα με αφησουν στο ενα!
ε΄ναι δυνατον;;;
Να υποθεσω Κυπρια? χιχι

Υπερβολές! Δεν υπάρχει κυπριακή λέξη.  8)
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 04, 2012, 03:18:25 pm »
ε΄ναι δυνατον;;;
Να υποθεσω Κυπρια? χιχι

Υπερβολές! Δεν υπάρχει κυπριακή λέξη.  8)

με κάνατε και γέλασα!ναστε καλά!χαχ

λοιπόν,προς ενημέρωση και των συναδέλφων!
είναι απολύτως νομιμο να με στείλουν σε 3 σχολεία!και σε όσα τελος πάντων κρίνουν εκείνοι από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλο προσωπικό!
επομένως είναι καθαρά θέμα προισταμένου να με δεχτεί να με ακούσει και να αποφασίσει ό,τι εκείνος θέλει!
θα συναντηθώ λοιπόν μαζί του,από βδομάδα,θα του παραθέσω τα επιχειρηματα μου τα οποία άπτονται της δουλειάς και μόνο!έτσι με συμβούλευσε ο υπεύθυνος με τα κενά εκεί!το οποίο σημαίνει πως δεν τον ενδιαφέρουν τα προσωπικά!
και θα δούμε συναδελφοι!
λυπάμαι ειλικρινά για την κατάντια μας!
και αυτό που έλεγα στον άντρα μου χτες και σας το λέω κι εσάς και μου σηκωνεται η τρίχα:δε θέλω να καταλήξω στην οργανική μου και στο σπίτι μου όταν πλέον θα έχω ψοφήσει και δε θα μου το λένε!
λυπάμαι

Αποσυνδεδεμένος prodo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 04, 2012, 03:29:43 pm »
Κι εγω  περυσι σε τρια ημουν.Ηαπαντηση ηταν πες κι ευχαριστω που εχεις δουλεια.Πολλοι μονιμοι κανουν το ιδιο

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 04, 2012, 03:36:32 pm »
Κι εγω  περυσι σε τρια ημουν.Ηαπαντηση ηταν πες κι ευχαριστω που εχεις δουλεια.Πολλοι μονιμοι κανουν το ιδιο
αν δε συμπληρωνεις ωράριο το καταλαβαινω
αν συμπληρωνεις γιατι;
ή έστω σε 2;σε3;έλεος

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 02:06:16 am »
 ;D ;D ;D ;D ;D

Συγγνώμη που γελάω, αλλά η Άρτα είναι αθάνατη και all time classic σε αυτά.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182707
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 676
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)