0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορρει.το σχολειο πυ μουν περυσι ζεπ ειχε και παραλληλη κμαι φετος ζηταει 2 ζεπ
τι να πω..κουραγιο σε οσους μεινανε..εγω εμεινα εξω για λιγο και εχω δηλωσει μονο μονο νησια και οχι κουτακι,,και σκεφτομαι οτι το ζεπ δεν παιρνει πολλους σε νησια αλλα κυριως στα αστικα κεντρα..αμαν κανω να φτασει η σειρα μ αν με προσπενουσε κιολας....σε γ φαση εννοειται δεν ελπιζω..
Παράθεση από: EMERALD στις Οκτωβρίου 05, 2012, 08:45:55 pmδεν ξερω αν ειπε απο δευτερα..πολυ ασαφες ηταν αυτο που ειπε και δεν ξερω και κατα ποσο ειναι ιδιαιτερα εμπιστος μετα την ανακοινωση για τα 600 ατομα..επισης η εγκυκλιος που στειλανε σμρα στα γραφεια λεει οτι μπορει να δηλωθουν τα τμηματα μεχρι 15 οκτωβρη, αρα φανταζομαι πιο μετα θα βγει..προσωπικα για τελη του μηνα το κοβω στην καλυτερη των περιπτωσεων..ξαναλεω και συατο τ τοπικ τι αιρετς μου πε οτι για τα περσινα ζεπ δε θα γινει αυτη η διαδικασια και θα δοθουν κατευθειαν..Αυτο αφορα τα νεα τμηματα ζεπ
δεν ξερω αν ειπε απο δευτερα..πολυ ασαφες ηταν αυτο που ειπε και δεν ξερω και κατα ποσο ειναι ιδιαιτερα εμπιστος μετα την ανακοινωση για τα 600 ατομα..επισης η εγκυκλιος που στειλανε σμρα στα γραφεια λεει οτι μπορει να δηλωθουν τα τμηματα μεχρι 15 οκτωβρη, αρα φανταζομαι πιο μετα θα βγει..προσωπικα για τελη του μηνα το κοβω στην καλυτερη των περιπτωσεων..
Γνωρίζετε αν για ζεπ ή παράλληλη έπρεπε να είχα επιλέξει κάποιο κουτάκι; Ευχαριστώ
Παράθεση από: NikolaosM στις Οκτωβρίου 06, 2012, 11:56:30 amΓνωρίζετε αν για ζεπ ή παράλληλη έπρεπε να είχα επιλέξει κάποιο κουτάκι; ΕυχαριστώΓια παράλληλη έπρεπε να είχες επιλέξει συγκεκριμένο κουτάκι, για ΖΕΠ όχι!