*

Αποστολέας Θέμα: Γ΄φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 121164 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Γ΄φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #224 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 03:24:53 pm »
τοποθετησαν κανεναν να μασ ενημερωσει το τι γινετε;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:23:41 »

Αποσυνδεδεμένος baboulino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 04:16:48 pm »

εγώ τοποθετήθηκα στη δ αθήνας την τρίτη....ζήτησαν πάνω από 10 άτομα...τους έδωσαν 10 μεν αλλά ανέλαβαν υπηρεσία οι 8.... δηλώσαμε δήμους και τα κενά που έτυχε να δω ήταν πάνω από 10 όντως...αλλά επειδή ακόμα μετακινούνται οι μόνιμες...πήραν αυτές τα κενά ως το τέλος της χρονιάς...από εμάς τους 8 οι 3 πήραν κενό μέχρι το τέλος και οι άλλοι 5 πήραμε σχολείο προσωρινά για ένα δύο μήνες....τα συμπεράσματα δικά σας...

Αποσυνδεδεμένος rose_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 04:24:57 pm »

εγώ τοποθετήθηκα στη δ αθήνας την τρίτη....ζήτησαν πάνω από 10 άτομα...τους έδωσαν 10 μεν αλλά ανέλαβαν υπηρεσία οι 8.... δηλώσαμε δήμους και τα κενά που έτυχε να δω ήταν πάνω από 10 όντως...αλλά επειδή ακόμα μετακινούνται οι μόνιμες...πήραν αυτές τα κενά ως το τέλος της χρονιάς...από εμάς τους 8 οι 3 πήραν κενό μέχρι το τέλος και οι άλλοι 5 πήραμε σχολείο προσωρινά για ένα δύο μήνες....τα συμπεράσματα δικά σας...
δηλαδη οι δυο δεν παρουσιαστηκαν καθολου???

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 05:39:19 pm »
 δαιβαστε στο αλφαβητα αναστολη σε νηπιαγωγεια στην λακωνια.....

δηλ.baboulino δεν ξερουν τι τουσ γινετε;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:23:41 »

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 05:55:49 pm »
καλά από το κακό στο χειρότερο πάμε....
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος fiona

• Πλήρες μέλος
  • οσο ζω..........ελπιζω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 06:25:34 pm »

δηλαδη οι δυο δεν παρουσιαστηκαν καθολου???
και περσι που ημουν στη δ αθηνας,στην διαθεση ημουν ...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 11, 2012, 06:29:26 pm από fiona »

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 06:43:11 pm »
Καθόλου δεν μου αρέσουν αυτά που διαβάζω.Με τρομάζουν.Ίσως τελικά να μη θέλω να πιστέψω ότι κενά δεν υπάρχουν.Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να έχουν όντως καλυφθεί από αποσπασμένες.Ζήτω που καήκαμε...

Αποσυνδεδεμένος fiona

• Πλήρες μέλος
  • οσο ζω..........ελπιζω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 06:50:06 pm »
Καθόλου δεν μου αρέσουν αυτά που διαβάζω.Με τρομάζουν.Ίσως τελικά να μη θέλω να πιστέψω ότι κενά δεν υπάρχουν.Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να έχουν όντως καλυφθεί από αποσπασμένες.Ζήτω που καήκαμε...
εννοειται και υπαρχουν κενα απλα δεν ξερω αν θα τα καλυψουν ολα.....εμενα με πηραν στην α φαση,στην α αθηνας...περιμενω να στειλουν ατομο για το τμημα μου,που ειναι ολοημερο αλλα μεχρι στιγμης κλασσικο το κανω...και απο οτι εμαθα εχουν αρκετα κενα στην α,αλλα και παλι τωρα πηραν 11 αναπληρωτριες...και δεν ξερω αν θα μου στειλουν ατομο...και δεν μπορω να ακουω τους γονεις......

Αποσυνδεδεμένος Αγγελική555

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 06:51:00 pm »
Άντε ,παιδιά ,όλοι μαζί, ας σύρουμε το χορό του Ζαλόγγου    :(

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 07:07:23 pm »
εννοειται και υπαρχουν κενα απλα δεν ξερω αν θα τα καλυψουν ολα.....εμενα με πηραν στην α φαση,στην α αθηνας...περιμενω να στειλουν ατομο για το τμημα μου,που ειναι ολοημερο αλλα μεχρι στιγμης κλασσικο το κανω...και απο οτι εμαθα εχουν αρκετα κενα στην α,αλλα και παλι τωρα πηραν 11 αναπληρωτριες...και δεν ξερω αν θα μου στειλουν ατομο...και δεν μπορω να ακουω τους γονεις......
τα κενά που υπάρχουν ειδικά στα αστικά κέντρα ήταν να δοθούν στις αποσπάσεις που μάλλον δεν έγιναν τελικά..γιατί γίνονται και οι εκλογές των αιρετών σε λίγο..πρέπει να ικανοποιηθούν οι αναγκες των μονίμων με ανταλλαγή τη ψήφο τους...έτσι το έχω καταλάβει εγώ,γεγονός που βολεύει και το υπουργείο λόγω έλλειψης χρημάτων...
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος bill325

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 07:29:54 pm »
τα κενά που υπάρχουν ειδικά στα αστικά κέντρα ήταν να δοθούν στις αποσπάσεις που μάλλον δεν έγιναν τελικά..γιατί γίνονται και οι εκλογές των αιρετών σε λίγο..πρέπει να ικανοποιηθούν οι αναγκες των μονίμων με ανταλλαγή τη ψήφο τους...έτσι το έχω καταλάβει εγώ,γεγονός που βολεύει και το υπουργείο λόγω έλλειψης χρημάτων...
Και εγώ νομίζω ότι αυτό ισχύει για φέτος...

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 07:34:23 pm »

Αποσυνδεδεμένος Αγγελικη80

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60 Μονιμη Αναπληρωτρια
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 07:51:42 pm »
Kενα παντα υπαρχουν.Συνηθως ειναι σχολεια που δεν τα θελουν οι μονιμες(αυτα που ειναι εκτος αστικων κεντρων,"δυσκολα" σχολεια κ.τ.λ).Επισης υπαρχουν κενα,σε αρκετα ολοημερα,οπου δεν υπαρχει οργανικοτητα θεσης και δινονται καθε χρονο σαν λειτουργικα κενα.Τελος υπαρχουν και τα εκτακτα κενα(εγκυμοσυνες,αδειες ανατροφης,εκπαδευτικες αδειες κ.α)καθως και καποιες θεσεις που προκυπτουν σαν "βοηθητικες" σε υπερπληθυσμενα τμηματα(20-25 παιδια).Τα κενα,εκτος των εκτακτων,καλυπτονται συνηθως στην Α φαση Αναπληρωτων και απο τις μονιμες της διαθεσης.Τα εκτακτα καλυπτονται απο τις επομενες φασεις Αναπληρωτων.
Περισυ,ημουν σε διαθεση για 15μερες σε Αθμια(ευτυχως βρεθηκε κενο και εφυγα).Απαραδεκτη  καλυψη των κενων,με αλλαγες ακομα και μεσα στο ΠΥΣΠΕ και εννοειται με καθε ειδους παρεμβαση στην τοποθετηση συναδελφων(μερικα πραγματα δεν πεθαινουν ποτε στην Ελλαδα).Μονο απο φιλοτιμες προσπαθειες ορισμενων,μπορουσε να δουλεψει το συστημα και να βγει καποια ακρη.

Αποσυνδεδεμένος NHP2

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 08:52:50 pm »
Ποια οργανωση να υπαρχει και διαθεση βρε κοριτσια οταν απο τον Ιουλιο διαλαλουσε το υπουργειο οτι τα βιβλια εχουν φτασει και στα πιο απομακρυσμενα σχολεια και εμενα ο γιος μου ε δημοτικου σε σχοΛειο εδω στην Αθηνα πηραν μολις προχτες τα βιβλια των θρησκευτικων , της φυσ. αγωγης και το τετραδιο εργασιων φυσικης και μιλαμε παντα για τα πρωτα τευχη.  Φαντασου τι γινεται με τα κενα . Χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα . Ειναι δυνατον να εχουμε φτασει 15 Οκτωμβρη και τα σχολεια να υπολειτουργουν , συναδερφοι να μην ειναι στη θεση τους , αλλοι να παιρνουν αποσπαση τωρα και να μετακινουνται ? Τετοια εποχη θα επρεπε να γινεται η προετοιμασι για την επομενη χρονια κι οχι για αυτη που διανυουμε . ΕΛΕΟΣ.....
Παντα θα ελπιζω για κατι καλυτερο......!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)