0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τοποθετησαν κανεναν να μασ ενημερωσει το τι γινετε;;
Παράθεση από: lefa στις Οκτωβρίου 11, 2012, 03:24:53 pmτοποθετησαν κανεναν να μασ ενημερωσει το τι γινετε;;εγώ τοποθετήθηκα στη δ αθήνας την τρίτη....ζήτησαν πάνω από 10 άτομα...τους έδωσαν 10 μεν αλλά ανέλαβαν υπηρεσία οι 8.... δηλώσαμε δήμους και τα κενά που έτυχε να δω ήταν πάνω από 10 όντως...αλλά επειδή ακόμα μετακινούνται οι μόνιμες...πήραν αυτές τα κενά ως το τέλος της χρονιάς...από εμάς τους 8 οι 3 πήραν κενό μέχρι το τέλος και οι άλλοι 5 πήραμε σχολείο προσωρινά για ένα δύο μήνες....τα συμπεράσματα δικά σας...
Παράθεση από: baboulino στις Οκτωβρίου 11, 2012, 04:16:48 pmΠαράθεση από: lefa στις Οκτωβρίου 11, 2012, 03:24:53 pmτοποθετησαν κανεναν να μασ ενημερωσει το τι γινετε;;εγώ τοποθετήθηκα στη δ αθήνας την τρίτη....ζήτησαν πάνω από 10 άτομα...τους έδωσαν 10 μεν αλλά ανέλαβαν υπηρεσία οι 8.... δηλώσαμε δήμους και τα κενά που έτυχε να δω ήταν πάνω από 10 όντως...αλλά επειδή ακόμα μετακινούνται οι μόνιμες...πήραν αυτές τα κενά ως το τέλος της χρονιάς...από εμάς τους 8 οι 3 πήραν κενό μέχρι το τέλος και οι άλλοι 5 πήραμε σχολείο προσωρινά για ένα δύο μήνες....τα συμπεράσματα δικά σας...δηλαδη οι δυο δεν παρουσιαστηκαν καθολου???
Καθόλου δεν μου αρέσουν αυτά που διαβάζω.Με τρομάζουν.Ίσως τελικά να μη θέλω να πιστέψω ότι κενά δεν υπάρχουν.Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να έχουν όντως καλυφθεί από αποσπασμένες.Ζήτω που καήκαμε...
Παράθεση από: raniasop στις Οκτωβρίου 11, 2012, 06:43:11 pmΚαθόλου δεν μου αρέσουν αυτά που διαβάζω.Με τρομάζουν.Ίσως τελικά να μη θέλω να πιστέψω ότι κενά δεν υπάρχουν.Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να έχουν όντως καλυφθεί από αποσπασμένες.Ζήτω που καήκαμε...εννοειται και υπαρχουν κενα απλα δεν ξερω αν θα τα καλυψουν ολα.....εμενα με πηραν στην α φαση,στην α αθηνας...περιμενω να στειλουν ατομο για το τμημα μου,που ειναι ολοημερο αλλα μεχρι στιγμης κλασσικο το κανω...και απο οτι εμαθα εχουν αρκετα κενα στην α,αλλα και παλι τωρα πηραν 11 αναπληρωτριες...και δεν ξερω αν θα μου στειλουν ατομο...και δεν μπορω να ακουω τους γονεις......
Παράθεση από: fiona στις Οκτωβρίου 11, 2012, 06:50:06 pmΠαράθεση από: raniasop στις Οκτωβρίου 11, 2012, 06:43:11 pmΚαθόλου δεν μου αρέσουν αυτά που διαβάζω.Με τρομάζουν.Ίσως τελικά να μη θέλω να πιστέψω ότι κενά δεν υπάρχουν.Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να έχουν όντως καλυφθεί από αποσπασμένες.Ζήτω που καήκαμε...εννοειται και υπαρχουν κενα απλα δεν ξερω αν θα τα καλυψουν ολα.....εμενα με πηραν στην α φαση,στην α αθηνας...περιμενω να στειλουν ατομο για το τμημα μου,που ειναι ολοημερο αλλα μεχρι στιγμης κλασσικο το κανω...και απο οτι εμαθα εχουν αρκετα κενα στην α,αλλα και παλι τωρα πηραν 11 αναπληρωτριες...και δεν ξερω αν θα μου στειλουν ατομο...και δεν μπορω να ακουω τους γονεις......τα κενά που υπάρχουν ειδικά στα αστικά κέντρα ήταν να δοθούν στις αποσπάσεις που μάλλον δεν έγιναν τελικά..γιατί γίνονται και οι εκλογές των αιρετών σε λίγο..πρέπει να ικανοποιηθούν οι αναγκες των μονίμων με ανταλλαγή τη ψήφο τους...έτσι το έχω καταλάβει εγώ,γεγονός που βολεύει και το υπουργείο λόγω έλλειψης χρημάτων...