*

Αποστολέας Θέμα: Η Χρυσή Αυγή ζήτησε το ποσοστό των αλλοδαπών μαθητών;  (Αναγνώστηκε 21171 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pink-Panther!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Η Χρυσή Αυγή ζήτησε το ποσοστό των αλλοδαπών μαθητών;
« Απάντηση #84 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 02:37:52 pm »
Κλεινουνε που κλεινουνε σχολεια, αμα μας κλεισουν και οι χρυσαυγιτες μερικα παμε χαμενοι!  :P

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 02:43:27 pm »
Αφήστε τον Στάλιν και τον κάθε Στάλιν και ασχοληθείτε λίγο με τους σημερινούς και τους εγχώριους.
Μην ξεφεύγουμε από το θέμα.. ας εστιάσουμε καλύτερα στον νεοναζισμό που αυξάνεται στην Ελλάδα και πως θα τον αντιμετωπίσουμε από τη ρίζα του. Ας μας πει κάποιος πόσοι μαθητές σε σχολεία ποιων περιοχών δηλώνουν ανοιχτά υποστηρικτές των χρυσών αυγών; Γιατί όταν τα άκουσα από γνωστούς, έφριξα με το πόση πλύση εγκεφάλου γίνεται τα τελευταία χρόνια σε αρκετούς μαθητές...
Η γνώση της Ιστορίας είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο ενάντια στο φασισμό.
Συμφωνώ.Εάν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε το φασισμό,πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια που οδήγησαν στην επανεμφάνισή του.
Λόγω της ειδικότητάς μου διαπιστώνω ότι δυστυχὠς υπάρχουν πυρήνες της Χ.Α. μέσα στα σχολεία.

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 02:47:54 pm »
;D ;D το έγραψα και πιο πάνω, η συγκεκριμένη ψήφος ενέχει ένα ρίσκο.

Το οποίο είναι ευθέως ανάλογο απο την ταχύτητα των ανακλαστικών της Δημοκρατίας. (αν υπάρχουν ανακλαστικά και αν, εν τέλει, υπάρχει και Δημοκρατία). Εύχομαι να υπάρχουν.

(διαλειμμα για κοτόσουπα, σήμερα έχει συννεφιά εδώ).

Να ρισκάρετε τις δικές σας ζωές, δε θα παίζετε με έναν ολόκληρο λαό! Άκου εκεί ρίσκο με τη ζωή των άλλων! Και λέω με τις ζωές των άλλων γιατί όλοι εσείς που έχετε αυτή την αντίληψη δε ρισκάρετε τίποτα. Με το κατεστημένο του φασισμού θα πάτε τότε. Και ξέρω πολύ καλά τι λέω- και παρακαλώ να μη σβηστεί, δε βρίζω!

Αποσυνδεδεμένος Aris81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 02:48:59 pm »
Η γνώση της Ιστορίας είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο ενάντια στο φασισμό.

Με αφορμή το παραπάνω,όποιος θέλει ας ακούσει μετά το 0:35

http://www.youtube.com/watch?v=kA8XG2xwd3w

Kαι μην με κατηγορήσετε για κομματισμό γιατί θα πέσετε πολύ έξω..

Ας μας πει κάποιος πόσοι μαθητές σε σχολεία ποιων περιοχών δηλώνουν ανοιχτά υποστηρικτές των χρυσών αυγών; Γιατί όταν τα άκουσα από γνωστούς, έφριξα με το πόση πλύση εγκεφάλου γίνεται τα τελευταία χρόνια σε αρκετούς μαθητές...

Εγώ στα 2 διαφορετικά  Μουσικά Σχολεία(Λύκεια) που ήμουν τα τελευταία χρόνια έχω να πω ότι ακροδεξιές τάσεις δεν συνάντησα ούτε σε μαθητές,ούτε σε καθηγητές.
Τους λόγους μπορώ να τους εξηγήσω,αλλά ίσως προσβάλλω κάποιους και δεν θα το 'θελα μεσημεριάτικα..

Από συναδέλφους όμως έχω ακούσει ότι ειδικά σε ΕΠΑΛ και περιοχές υποβαθμισμένες υπάρχει ισχυρό ρεύμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2012, 02:50:35 pm από Aris81 »
Άνδρας που κρύβει τα χρόνια του,δεν λογίζεται για άνδρας.
Οι θρασύδειλοι ψεύτες,γερνάνε μόνοι και πεθαίνουν μόνοι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 02:52:08 pm »
hazos
κατ αρχήν δεν χρειάζεται να "φωνάζεις". Νομίζω όλοι εδώ μέσα μπορούμε να κρατήσουμε σε χαμηλούς τόνους την όποια διαφωνια μας.

Κατά δεύτερον, εγώ δεν είμαι σε θέση να επιβάλω το ο,τιδήποτε επομένως το να πω ή να μην πω κάτι δεν έχει και καμία αξία στην τελική. Αντιπαραβάλουμε τις απόψεις μας όχι απαραίτητα για να πεισουμε ο ένας τον αλλον για την ορθότητά τους αλλά για ανοίξουμε τον διάλογο και να καταληξουμε - ενδεχομένως - σε κάποιο συμπέρασμα.

απο την άλλη, αν η παιδεία δεν έχει αξίες δε θα έπρεπε εξ ορισμού να εξολοθρευτεί;
Ωστόσο , προχωράς σε μία ιστορική αναδρομή που δεν κατανοώ σε τι προσβλέπει. Η κάθε ΧΑ μπορει να έχει την "κοσμοθεωρία" της - αυτό δε σημαίνει ότι όλοι την ασπάζονται.

Σε μια παράλληλη λογική και συ, όπως κι εγώ, είμαστε διορισμένοι σε ένα Δημόσιο που κάθε άλλο παρά υγιές θεωρειται, που κατατρύχεται απο ρουσφετολογικές λογικές και αναξιοκρατία. Αυτο δε σημαινει απαραίτητα ότι εσύ ή εγώ ειμαστε υποστηριικτές της θεωρίας αυτής. Το ότι είμαστε μέλη του Δημοσίου μπορει απλά να συμβαίνει γιατι με τον τρόπο μας θέλουμε να επιδειξουμε ένα διαφορετικο ήθος στον τομέα αυτό.

Νομίζω ότι ολοι προβαίνετε σε μία επικίνδυνη γενίκευση : ότι όλοι οι ψηφοφόροι της ΧΑ είναι αυτοματα φασίστες, ναζιστές ή πνευματικά καθυστρημένοι. Και αυτή απο μόνη της είναι μια φασιστική θεώρηση των πραγμάτων.

Landau οι κρατησεις μου για ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη που ΔΕΝ έχω ανέρχονται περίπου στα 500+ Ευρώ. Αντίθετα ο ΛΑΘΡΟμετανάστης ( εξ ορισμού παράνομος στη χώρα) έχει ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.  Αδυνατώ να καταλάβω την "ανθρωπιστική" διάσταση της λογικής αυτής. (δεδομένου ότι αν εγώ ας πούμε λαθρομεταναστεύω στη Γερμανία θα με γυρίσουν απο εκεί που ήρθα και καλά θα κάνουν- για να μην πω τι θα γίνει αν λαθρομεταναστεύσω στο Πακιστάν ή τη Νιγηρία πχ, χώρα προέλευσης πολλών εκ των λαθρομεταναστών ).
Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που αυτοί οι άνθρωποι έχουν στις πατρίδες τους αλλά αυτό δεν τους νομιμοποιει να ζουν εις βάρος της δικής μου πατρίδας. Στην τελική η Ελλάδα δεν έχει μέσα και πόρους να συντηρήσει αυτους που νομίμως βρισκονται εδώ, πολλώ δε μάλλον αυτούς που εισέρχονται λαθραία.

Και επισης, με ενοχλεί η λογική που θέλει άκρατο σεβασμό στους μετανάστες αλλά όταν μιλάμε για ίδια δικαιώματα σε έλληνες αμέσως και με περισση ευκολία χαρακτηριζόμαστε φασίστες και εθνικιστές. Ε λοιπον, δε θέλω να ειμαι μειοψηφια στη χώρα μου. Και δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτο.

Ωστόσο, νομιζω ότι πολύ σωστά έθεσε ο arois το εξής :

Και νομίζω ότι η αριστερά καλά θα κάνει να εστιάσει στους τραπεζίτες και στα μονοπώλια και να μη σπαταλά πολλές δυνάμεις για την "Golden Dawn". Στημένο μου φαίνεται το παιχνίδι!

παρεμπιπτόντως : arois - ερωμένη; σε καμία περίπτωση!! παραείσαι αριστερός για τα γούστα μου!!  :P :P ;D ;D ;D  Ας γελάσω : Χ.Α.  Χ.Α  Χ.Α.... ;D ;D ;D ;D   ( εννοειται κάνω πλάκα, έτσι; )

kamakis απάντησα πιο πριν αλλά προφανώς δεν το εντόπισες :
δεν έδωσα ψήφο σε κανένα άλλο κόμμα ( ούτε αριστερό)γιατί κανένα, ΚΑΝΕΝΑ, δεν με έχει πείσει ότι πραγματικά επιθυμει την ανατροπή του υπάρχοντος status quο ή ότι μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα ( πχ μια υποτιθέμενη άνοδος των Κυνηγών σιγά την επίδραση που θα είχε στο δικομματισμό, το ίδιο και το κάθε ΜΛ, ΛΜ, ΣΚΜ, WTF ΚΚΕ )

Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 03:00:30 pm »
@bitch
Φιλενάδα,ξέρεις σε πόσα θέματα συμφωνούμε και κατανοώ τις αγαθές σου προθέσεις,όμως μάλλον πρέπει να συζητήσεις με ενα οργανωμενο στελεχος της Χ.Α.Θα αλλάξεις γνώμη,πίστεψέ με...

Αποσυνδεδεμένος Aris81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 03:03:13 pm »
@bitch
Φυσικά και ο μετανάστης πρέπει να υπόκειται σε πολιτικά κριτήρια.
Άλλο ο ισλαμοφασίστας φονταμενταλιστής,που σε βλέπει a priori σαν εχθρο επειδή είσαι για αυτόν ακόμη ένας λευκός χριστιανός και ενεργεί σαν χρυσαυγίτης με κελεμπία.
Ή ο ταλιμπανοαναθρεμένος, που έχει την γυναίκα για κατοικίδιο και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ενταχθεί σε μια δυτικότροπη προοδευτική
κοινωνία γιατί ο φανατισμός του δεν τον αφήνει.
Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς για αυτό.

Άλλο όμως είναι να παίρνεις μια λίστα με παιδιά και όποιο έχει ξενικό όνομα να  το σουτάρεις...
Υπάρχουν και νόμιμοι μετανάστες με οικογένειες που προσπαθούν όπως όλοι μας και σέβονται τη χώρα που τους υποδέχτηκε.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2012, 03:04:50 pm από Aris81 »
Άνδρας που κρύβει τα χρόνια του,δεν λογίζεται για άνδρας.
Οι θρασύδειλοι ψεύτες,γερνάνε μόνοι και πεθαίνουν μόνοι.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 03:08:14 pm »
;D ;D το έγραψα και πιο πάνω, η συγκεκριμένη ψήφος ενέχει ένα ρίσκο.

Το οποίο είναι ευθέως ανάλογο απο την ταχύτητα των ανακλαστικών της Δημοκρατίας. (αν υπάρχουν ανακλαστικά και αν, εν τέλει, υπάρχει και Δημοκρατία). Εύχομαι να υπάρχουν.

(διαλειμμα για κοτόσουπα, σήμερα έχει συννεφιά εδώ).

Να ρισκάρετε τις δικές σας ζωές, δε θα παίζετε με έναν ολόκληρο λαό! Άκου εκεί ρίσκο με τη ζωή των άλλων! Και λέω με τις ζωές των άλλων γιατί όλοι εσείς που έχετε αυτή την αντίληψη δε ρισκάρετε τίποτα. Με το κατεστημένο του φασισμού θα πάτε τότε. Και ξέρω πολύ καλά τι λέω- και παρακαλώ να μη σβηστεί, δε βρίζω!

Όταν τόσα χρόνια διαφοροι σκληροπυρηνικοί  πρασινοφρουροί, γαλάζια παιδιά, κρατικοδίαιτοι και λοιποί έπαιζαν στην πλάτη μου  με την ΕΠΙΦΑΣΗ των δημοκρατικών διαδικασιών δικαιουμαι να αλλάξω τους ορους του παιχνιδιου κατά το δοκούν. Έτσι για αλλαγή και για να δουν κάποιοι πώς ειναι και απο την άλλη όχθη.
Όσο για το με ποιό κατεστημένο θα πάμε τότε, σου θυμίζω οτι εγώ πάρα πολλές φορές έχω γράψει εδώ μέσα "κάντε ενστάσεις" "κοινοποιήστε στο πιο πάνω επίπεδο" "μην τους αφήνετε να παρανομουν" ( ουσιαστικά αδειάζοντας και εκθέτοντας το κατεστημένο) όταν ο περισσότερος κοσμος κινειται στη λογική "να κάνω την δουλίτσα μου στα μουλωχτά και να βολευτώ το γρηγορότερο με απόσπαση/ μετάθεση/ άδεια/ διάθεση/ οργανική κτλ κτλ , παρακάμπτοντας όποον μπει στο δρόμο μου" Τα υπάρχοντα κατεστημένα λοιπον υπάρχουν και βασιλεύουν - μόνο που ΔΕΝ συντηρούνται απο κάποιους σαν εμένα.

rublev υπηρξα νομιζω σαφέστατη : ΔΕΝ υποστηρίζω τις απόψεις της ΧΑ, δεν τις ασπάζομαι και δεν με βρίσκουν σύμφωνη οι πρακτικές της. Αλλά επισης ΔΕΝ σημαίνει οτι το να θέλω να μπει τάξη στο χάος ή το να μιλάω για τα δικαιώματα των Ελλήνων παράλληλα με αυτά των αλλοδαπών ( και όχι τα δικαιώματα των δεύτερων εις βάρος των πρώτων) με κατατάσσει αυτόματα στους φασίστες ή εθνικιστές.

Και στην τελική με ενοχλει να "μου τη λένε" αυτοί που έχουν ταϊσει και συνεχιζουν να ταϊζουν τη βρωμιά που υπάρχει γύρω μας αυτοβαφτιζομενοι σε θεματοφύλακες της Δημοκρατίας... είναι σα να δέχεσαι ότι οι Καψής - Πρετεντέρης είναι η επιτομή της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας.

Aris81 φυσικά και συμφωνώ μαζί σου. Δεν είπα ποτέ ότι καλώς έχει το σκεπτικό της ΧΑ που ζήτησε λίστες με τα παιδιά. Η συμμετοχή μου στη συζήτηση ξεκίνησε ως αντίθεση στο σκεπτικό ότι όλοι οι ψηφίσαντες ΧΑ είναι ντε και καλά φασίστες. Ε λοιπον ΔΕΝ ειναι.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 03:12:28 pm »

Να θυμίσω όμως ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και με πολλούς Έλληνες φοροφυγάδες που εμφανίζουν χαμηλότατο εισόδημα και έτσι τα παιδιά τους προηγούνται έναντι άλλων που πραγματικά πένονται. :P
Εκεί όμως τσιμουδιά από όλους... :P
Πραγματικό γεγονός
Δυό εργαζόμενοι στην οικογένεια  με δυό παιδιά στο πανεπιστήμιο....το ένα στην Κρήτη και το άλλο στη ρόδο.
έγινε αίτηση μετεγγραφής η οποία απερρίφθη καθότι τα εισοδήματα τους ξεπερνούσαν το όριο κατά 2.000 ευρώ
Την ίδια περίοδο .....έγινε μετεγγραφή τέκνου μεγαλοκατασκευαστή οικοδομών (τεράστια τα οικονομικά μεγέθη)χωρίς άλλο αδερφό η αδερφή  στο πανεπιστήμιο επειδή δεχοντουσαν ως εισοδήμα την προσωπική δήλωση και όχι την εταιρική.
Δεν υποστηρίζω την χα με τούτο ,απλά αναρωτιέμαι τι είναι φασισμός...και τι  δημοκρατία.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 03:16:27 pm »
πραγματικά Παράξενε, έχεις δίκαιο.
Αυτό μου θυμιζει ένα ποστ που ¨ετρεχε" στο ΦΜΠ πριν λιγες μέρες:

Αν βγάζεις 40.000 ευρώ και δεν έχεις παιδιά, πληρώνεις λιγότερο φόρο απο αυτόν που βγάζει 24.000 ευρώ και εχει παιδιά...

ΕΚΕΙ είναι το πρόβλημα, οχι η κάθε ΧΑ.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 03:26:04 pm »
Όχι...όχι!!! Η Χ.Α. δεν είναι καθόλου πρόβλημα! Ελπίζω να μη διαβάζουν αυτά που γράψαμε!  :P :P :P :P
Είναι φίλοι μας...όπως και οι Γερμανοί! Να ξεβρωμίσουν τον τόπο θέλουν...
Καλό μεσημέρι!
(Νιώθω μια απέραντη θλίψη!  :()
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 03:29:39 pm »
η Δημοκρατία θεωρώ κινδυνεύει περισσότερο απο τον κακό της εαυτό.
Στην τελική στην κατάσταση που είμαστε σημερα δε μας έφεραν ουτε οι γερμανοι του χίτλερ ούτε η ΧΑ ουτε ο Μιχαλολιάκος...

Αντίθετα πήρε μόλις 40 χρόνια μεταπολίτευσης να γίνουμε παγκόσμιο ανέκδοτο! ( και γω νιώθω μια απέραντη θλίψη  για αυτό το γεγονός).  >:(

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 03:30:01 pm »
Οι έλληνες είχαν τη δημοκρατία που ζήτησαν να έχουν. Οι σκανδιναβοί που ζήτησαν άλλου επιπέδου δημοκρατία, έχουν άλλου επιπέδου δημοκρατία. Τι εξέλιξη πιστεύαμε ότι θα είχε η δημοκρατία στα χέρια ενός απολύτως αφασικού πολιτικά και κοινωνικά λαού, πέρα από το να την μετατρέψει σε ευνοιοκρατία και ασυδοσία;

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 03:31:29 pm »
Ξεκαθαρίζω πρώτα πως  είμαι ενάντια σε κάθε μορφή δικτατορίας, είτε είναι δεξιάς, είτε αριστερής προέλευσης και θέλω να επαναλάβω ένα δεδομένο ιστορικά τεκμηριωμένο.
Η ακροδεξιά είχε πάντα στήριξη από το κράτος και από την πολιτική ή/ και οικονομική εξουσία. Πάντα οι επιθέσεις της ήταν κατά των ανίσχυρων της κοινωνίας. Η ακροαριστερά είχε πάντα στο στόχαστρο τους οικονομικά ισχυρούς... Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά στα δύο άκρα που καθιστά την εξίσωσή τους δύσκολη.
Η ακροδεξιά ήταν σχεδόν πάντα σε αγαστή συνεργασία με το παρακράτος και αποτελούσε το τελευταίο ανάχωμα των ισχυρών, όταν ένιωθαν πως χάνουν την εξουσία. Οι ακροαριστεροί πάντα  με την βία που ασκούσαν έπαιζαν και αυτοί το παιχνίδι των ισχυρών που αποκτούσαν άλλοθι να αφήσουν τα "μαντρόσκυλά τους" ελεύθερα. Η πρακτική αυτή λοιπόν των ακραίων φέρνει παρόμοια αποτελέσματα...

Να συμφωνήσουμε τουλάχιστον πως οι όποιες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις πρέπει να γίνονται σε ένα κράτος δικαίου που χρειάζεται στην χώρα μας αναβάθμιση. Να συμφωνήσουμε ακόμη πως όλοι μας φέρουμε φασίζουσες νοοτροπίες που μόνο με πολλή δουλειά και μελέτη και αυτογνωσία μπορούν να περιοριστούν;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182686
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)