0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
• Ο ίδιος ο καθηγητής που παραφέρθηκε, επίσης ζήτησε αμέσως συγνώμη από τα παιδιά του τμήματος όπου έγινε το περιστατικό, παραδέχθηκε ευθαρσώς ότι αυτά που είπε ήταν λάθος και εξήγησε ότι ήταν ένα ξέσπασμα θυμού και όχι τα πραγματικά του πιστεύω.
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 21, 2012, 04:19:12 pmΥποκρισία είναι επίσης και η ισοπεδωτική εξίσωση των πάντων μέσα από τα υπεραπλουστευτικά "όλοι ίδιοι είναι".προφανώς και δεν αντιλήφθηκες το όλο επιχείρημα μου. Από την άλλη όμως ίσως και να μην θέλεις να αντιληφθείς. Σε κάθε περίπτωση δεν περίμενα και τίποτα το διαφορετικό. ΄Όταν λοιπόν κάποιος σε απειλεί ότι θα φέρει τους Χ να σε κάνουν "ντα", αυτό που ενοχλεί είναι η απειλή.
Υποκρισία είναι επίσης και η ισοπεδωτική εξίσωση των πάντων μέσα από τα υπεραπλουστευτικά "όλοι ίδιοι είναι".
Απο τη στιγμη που δεν γνωριζουμε τι ακριβως ειπωθηκε και με ποια διαθεση μηπως δεν πρεπει να κατηγορουμε τον συναδελφο;Μηπως ολα αυτα ανασυρονται στα ΜΜΕ για να μειωσουν και αλλο στα ματια της κοινωνιας τον εκπαιδευτικο;Εμεις οι υπολοιποι ειμαστε παντα τελειοι στη διαχειρηση της σχολικης ταξης;
http://www.enikos.gr/society/90008,Giati_apeilhsa_toys_ma8htes_me_th_Xrysh.html]Γιατί απείλησα τους μαθητές με τη Χρυσή Αυγή[...]«Θα σας φέρω τη Χρυσή Αυγή να σας σπάσει στο ξύλο»! [...]Όλοι, καθηγητής, συνδικαλιστές, κι η διευθύντρια του σχολείου λένε το ίδιο πράγμα: «Είπε μια βλακεία πάνω στα νεύρα του». [...]«Δεν θυμάμαι καλά καλά τι είπα. Θυμάμαι πως είπα κάτι σχετικό, αλλά το είπα πάνω στα νεύρα μου. Εγώ δεν ανήκω σε αυτόν τον χώρο, πολιτικά δεν ανήκω σε κανέναν ακραίο χώρο, είμαι κεντρώος. [...]».Ο καθηγητής είναι ηλικιωμένος, λίγο πριν την σύνταξη.[...].[/i]