0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
6. Δεν είναι θέμα κυβερνήσεων πια για την Ελλάδα, είναι θέμα απολύτως χρεοκοπημένης χώρας που δεν παράγει τίποτα και εισάγει το 75% των αγαθών που καταναλώνει. Αν δεν αλλάξει αυτό, δεν θα μας σώσει κανείς και η ανεργία θα φτάσει σύντομα το 30%. Παρόλα αυτά υπάρχει κόσμος που εξακολουθεί να πιστεύει ότι η ανεργία θα αντιμετωπιστεί με αύξηση των προσλήψεων σε ένα ήδη χρεοκοπημένο κράτος. Η απόλυτη παράνοια.
Ε είδαμε και ξέρουμε τι γινόταν τόσα χρόνια, αλλά το "Όλοι μαζί τα φάγαμε" το αποκήρυξαν όλοι!
- μείωση του αριθμού των αναπληρωτών καθηγητών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τουέκτακτου προσωπικού στα ΑΕΙ/ΤΕΙ.
1. Δεν γνωρίζουμε ως προς τι είναι οι περικοπές στον αριθμό αναπληρωτών.2. Δεν γνωρίζουμε πόσους θα προσλάβουν φέτος. Τα σχολέια υπολειτουργούν.3. Στη χρονιά 2012 περιλαμβάνονται και αναπληρωτές του 2011-2012.4. Μέχρι σήμερα λέγαμε ότι οι αναπληρωτές θα γίνουν 2000.5. Γίνονται συνέχεια αναπροσαρμογές.6. Οι κυβερνήσεις αλλάζουν συνεχώς.Οι άνεργοι θα διαμορφώνουν τις πολιτικές εξελίξεις από δω και μπρος αφού είναι πλειοψηφία.
13.000 προσλήψεις βγαίνουν για φέτος συνολικά από ΕΣΠΑ και κρατικό προϋπολογισμό (οι 12.000 έχουν ήδη γίνει).Το ουσιαστικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το χρέος, είναι η οικονομική της διάρθρωση που δημιουργεί συνεχώς χρέη. Και να διαγραφεί το χρέος της, από την επόμενη μέρα θα ξαναχρειαστεί δανεικά και θα ξεκινήσει να δημιουργεί καινούριο. Οι έλληνες ψάχνουν νέους διαχειριστές του συστήματος, ενώ χρειάζονται κάποιον που να το γκρεμίσει και να το ξαναχτίσει. Τα δάνεια δεν τα έφαγε μόνη της η πολιτική ελίτ, χρησιμοποιήθηκαν για διορισμούς, παροχές, επιδόματα για την διαμόρφωση των κομματικών στρατών. Κανένα σάπιο κομματικό σύστημα δεν επιβιώνει για 40 χρόνια χωρίς μαζική λαϊκή στήριξη, ούτε καν οι χούντες. Και ο λαός έτρωγε για να ξαναψηφίζει.