0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΛΕΣ
Η Χίος μια περιοχή, η Εύβοια δύο, η Κρήτη τέσσερις (μιά για κάθε νομό), η Ευρυτανία μία, η Λέσβος μία περιοχή. Αυτά μου είπαν από μέσα. Ίδωμεν...
Παράθεση από: marvac στις Νοεμβρίου 14, 2012, 08:44:53 pmΗ Χίος μια περιοχή, η Εύβοια δύο, η Κρήτη τέσσερις (μιά για κάθε νομό), η Ευρυτανία μία, η Λέσβος μία περιοχή. Αυτά μου είπαν από μέσα. Ίδωμεν...μιλάς και για τη δευτεροβαθμια;;
Παράθεση από: karxarias29 στις Νοεμβρίου 14, 2012, 06:50:38 pmΠαράθεση από: Dr_Michael στις Νοεμβρίου 14, 2012, 06:41:31 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Νοεμβρίου 14, 2012, 06:39:10 pmΔηλαδή, η Εύβοια πχ θα χωριστεί στα 2; Και τι θα γίνει, θα συμπληρώνεις ωράριο Χαλκίδα, Κάρυστο και Ωραιούς; Ωρεούς Η Εύβοια σύμφωνα με την ΕΛΜΕ Ευβοίας θα γίνει μια περιοχή και όχι 2!Ουπς! ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ; Και σε παρακαλώ, πες το μου με τρόπο, γιατί είμαι σε κρίσιμη ηλικία και κατάσταση!Ναι, kat73 μου, αλίμονο! Ναι, 2 ώρες Κάρυστο, 2 ώρες Σκύρο και το υπόλοιπο 3ωρο Ωρεούς!!!Έτσι για...ποικιλία
Παράθεση από: Dr_Michael στις Νοεμβρίου 14, 2012, 06:41:31 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Νοεμβρίου 14, 2012, 06:39:10 pmΔηλαδή, η Εύβοια πχ θα χωριστεί στα 2; Και τι θα γίνει, θα συμπληρώνεις ωράριο Χαλκίδα, Κάρυστο και Ωραιούς; Ωρεούς Η Εύβοια σύμφωνα με την ΕΛΜΕ Ευβοίας θα γίνει μια περιοχή και όχι 2!Ουπς! ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ; Και σε παρακαλώ, πες το μου με τρόπο, γιατί είμαι σε κρίσιμη ηλικία και κατάσταση!Ναι, kat73 μου, αλίμονο!
Παράθεση από: karxarias29 στις Νοεμβρίου 14, 2012, 06:39:10 pmΔηλαδή, η Εύβοια πχ θα χωριστεί στα 2; Και τι θα γίνει, θα συμπληρώνεις ωράριο Χαλκίδα, Κάρυστο και Ωραιούς; Ωρεούς Η Εύβοια σύμφωνα με την ΕΛΜΕ Ευβοίας θα γίνει μια περιοχή και όχι 2!
Δηλαδή, η Εύβοια πχ θα χωριστεί στα 2; Και τι θα γίνει, θα συμπληρώνεις ωράριο Χαλκίδα, Κάρυστο και Ωραιούς;
να ρωτησω κατι (ισως ειναι λιγο εκτος τοπικ). διοριζομαι, τοποθετουμαι προσωρινα για δυο χρονια και μετα από τα δυο χρόνια θα παρω οργανική. καλώς; άρα ποτε θα υπηρετήσω την οργναική μου; δεν καταλαβαινω; τον τρίτο χρόνο και έπειτα; ή τα δυο προυγουμενα χρόνια που ήμουν με προσωρινή τοποθέτηση; δηλαδή μεταθεση πότε μπορώ να πάρω; Σας παρακαλω εαν ξέρει καποιος ας με διαθωτίσει
Ακούγεται ότι πόλη η Αττική θα αποτελείται από τέσσερις τομείς.