0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1250 ευρώ είναι μαζί με νυχτερινά και αργίες για τον αστυνομικό και τώρα θα είναι λιγότερα (αν και έχω ακούσει αυτά τα λεφτά για ένστολο με 20 χρόνια). Για τους αναπληρωτές έχεις δίκιο, 957 ευρώ είναι για τα 7 χρόνια. Μην το ψάχνουμε όμως συνάδελφε, πάλι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι εφαγαν τη μεγαλύτερη φόλα. Αν και δεν πιστεύω ότι θα είναι για πολύ ακόμα αυτοί οι μισθοί και στο δημόσιο.
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 31, 2012, 05:36:57 pm1250 ευρώ είναι μαζί με νυχτερινά και αργίες για τον αστυνομικό και τώρα θα είναι λιγότερα (αν και έχω ακούσει αυτά τα λεφτά για ένστολο με 20 χρόνια). Για τους αναπληρωτές έχεις δίκιο, 957 ευρώ είναι για τα 7 χρόνια. Μην το ψάχνουμε όμως συνάδελφε, πάλι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι εφαγαν τη μεγαλύτερη φόλα. Αν και δεν πιστεύω ότι θα είναι για πολύ ακόμα αυτοί οι μισθοί και στο δημόσιο.Καλό είναι να το ψάχνουμε και να τα γράφουμε τουλάχιστον εδώ μέσα,για να μην παραμυθιαζόμαστε ότι έγιναν περικοπές σε όλους.Δεν μπορεί ένας ΕΠΟΠ να παίρνει περισσότερα χρήματα από έναν καθηγητή και να μην το γράφουμε.Έχω συγγενή 50άρη,απόφοιτο Ανωτάτης
Ενταξει αυτος καλα κανει και τα παιρνει. Εγραψε πανελληνιες, σπουδασε 4 χρονια και ζορικα. Αλλα οι ειδικοι φρουροι και οι ΕΠΟΠ τωρα να παιρνουν ενα καρο επιδοματα και χρηματα ειναι ανηκουστο
@ GreenΔεν τα ξερεις καλα. Κανενας αναπληρωτης δεν μπορει να παρει 1050 ευρω. Υπαρχει το επαισχυντο (και αντισυνταγματικο κατ' εμε) πλαφον 7ετιας
Παράθεση από: Triainoforos στις Οκτωβρίου 31, 2012, 05:31:05 pm@ GreenΔεν τα ξερεις καλα. Κανενας αναπληρωτης δεν μπορει να παρει 1050 ευρω. Υπαρχει το επαισχυντο (και αντισυνταγματικο κατ' εμε) πλαφον 7ετιαςΔεν ισχύει αυτό. Ο μισθός του αναπληρωτή μπορεί να φτάσει τα 1380 μεικτά με 7 χρόνια προϋπηρεσίας τα οποία πρέπει να είναι γύρω στα 1050 καθαρά όπως έγραψε και ο Green. Αν έχει μεταπτυχιακό και 7 χρόνια μπορεί να φτάσει τα 1409 μεικτά και αν έχει διδακτορικό και 7 χρόνια προυπηρεσίας μπορεί να φτάσει τα 1620 μεικτά. Δείτε το παρακάτω έγγραφο: http://blogs.sch.gr/nrammos/files/2012/05/bathm_anapl.pdf
Παράθεση από: Alexhs_27 στις Οκτωβρίου 31, 2012, 06:17:30 pmΠαράθεση από: Triainoforos στις Οκτωβρίου 31, 2012, 05:31:05 pm@ GreenΔεν τα ξερεις καλα. Κανενας αναπληρωτης δεν μπορει να παρει 1050 ευρω. Υπαρχει το επαισχυντο (και αντισυνταγματικο κατ' εμε) πλαφον 7ετιαςΔεν ισχύει αυτό. Ο μισθός του αναπληρωτή μπορεί να φτάσει τα 1380 μεικτά με 7 χρόνια προϋπηρεσίας τα οποία πρέπει να είναι γύρω στα 1050 καθαρά όπως έγραψε και ο Green. Αν έχει μεταπτυχιακό και 7 χρόνια μπορεί να φτάσει τα 1409 μεικτά και αν έχει διδακτορικό και 7 χρόνια προυπηρεσίας μπορεί να φτάσει τα 1620 μεικτά. Δείτε το παρακάτω έγγραφο: http://blogs.sch.gr/nrammos/files/2012/05/bathm_anapl.pdf Ακριβώς συμφωνώ απολύτως κ επιβεβαιώνω κ γω τόσα ακριβώς συν 70 για το οικογενειακό έπαιρνα την χρονιά που μας πέρασε.
Τέλος πάντων, θέλω να πω ότι είναι τα δάνεια που οικοδόμησαν τις εποχές της ευμάρειας και των μαζικών διορισμών, και στην παιδεία. (6% δεν είναι μεγάλο επιτόκιο, όλοι με τόσο δανείζονταν, απλά ήταν εγκληματικό που η Ελλάδα έπαιρνε συνεχώς δάνεια ενώ είχε σταματήσει να παράγει το οτιδήποτε)