0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, η Αγγλία (και όχι μόνο) είναι γεμάτη από εταιρείες που αναλαμβάνουν από προπτυχικές εργασίες (essays) μέχρι και διδακτορικά, με το αντίστοιχο αντίτιμο φυσικά. Μάλιστα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις και το βαθμό που θές να πάρεις και ανάλογα να πληρώσεις και το ποσό....
Αυτό με το 4 που σου βάζουν στην Αγγλία αμα κοπεις 2 φορές το είπε φοιτητής?
Εδώ μοίραζαν διαφημιστικά φυλλάδια έξω από τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης για φροντιστηριακά μαθήματα (με το αζημίωτο φυσικά) για τις εργασίες των ΘΕ του ΕΑΠ. Έλεος!
Η δουλειά δεν είναι ντροπή ! Εγώ τους καθηγητές - διδακτορικούς κτλ που κάνουν αυτή τη δουλειά θα τους έβαζα σε παρόμοια κατηγορία με όσους δουλεύουν σε φροντιστήρια κτλ, αφού και αυτοί δίνουν στην ουσία μασημένη τροφή σε μαθητές που δε θέλουν να στρώσουν τον κώλο τους κάτω και να διαβάσουν. Σε καμία περίπτωση δεν κάνουν κάτι παράνομο, εκτός ίσως του ότι οι περισσότεροι τα παίρνουν μαύρα. Επίσης από το να παίρνουν οι φοιτητές τα πτυχία μέσω κομματικών παρατάξεων κτλ καλύτερα να δίνουν δουλειά και σε κάναν καθηγητή !
Τώρα το ότι ίσως να μην είναι ηθικό, ... στην εποχή που ζούμε νομίζω μικρή σημασία έχει.
Τουλάχιστον στην Ελλάδα μόνο στην πτυχιακή μπορείς να κοροϊδέψεις (όχι ότι συμφωνώ με αυτό...)
Άκουσα ότι στην Αγγλία υπάρχουν παν/μια που αν ο φοιτητής δεν περάσει το μάθημα ούτε με τη 2η, του βάζουν 4 και τον περνάνε!!! για να μην κολλάνε οι φοιτητές και να έχουν καλό ρυθμό εκροής φοιτητών τα παν/μια!!! (δεν ξέω ΑΝ αληθεύει, αλλά ΑΝ αληθευει δεν ξέρω αν θέλω να μου το επιβεβαιώσει κανείς και να χάσω την όποια εντύπωση μου είχε απομείνει για την τριτιβάθμια εκ/ση)
Είναι απάτη και από τις 2 πλευρές. Μην παίζουμε με τις λέξεις τώρα.. και αυτός που θα γράψει την εργασία, ξέρει πολύ καλά γιατί την γράφει, και γιατί θα πληρωθεί όταν την παραδώσει.. Δεν δικαιολογείται κανένας από τους 2 και δεν έχει νόημα να ψάχνει κανείς δικαιολογίες για να νιώσει λιγότερες τύψεις για την απάτη που διαπράττει.
Παράθεση από: thymiaras στις Ιανουαρίου 15, 2013, 12:16:55 amΤώρα το ότι ίσως να μην είναι ηθικό, ... στην εποχή που ζούμε νομίζω μικρή σημασία έχει.Kι όμως έχει. Δες το λίγο ευρύτερα το θέμα. Η επιλογή του ευκολότερου -και όχι του καλύτερου- δρόμου ευθύνεται για την πτώση της ποιότητας της ζωής μας, για τη μείωση της σημασίας και της αξίας των πάντων.Κι αυτό, όσο κι αν βολεύει βραχυπρόθεσμα τον καθένα, σε βάθος χρόνου δίνει μια ζωή χωρίς νόημα, που πάντα της λείπει κάτι απροσδιόριστο. Οι κοινωνίες της ευκολίας είναι κοινωνίες στις οποίες λείπει το όνειρο για κάτι καλύτερο, γιατί τα πάντα είναι τόσο μα τόσο προσιτά. Όταν, όμως, μια κοινωνία δεν ονειρεύεται, αργά ή γρήγορα βαλτώνει.