0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δεν έχω μαζέψει τίποτα ακόμη, γιατί δεν ξέρω αν θα διοριστώ φέτος!
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 30, 2007, 08:05:13 pmΕγώ δεν έχω μαζέψει τίποτα ακόμη, γιατί δεν ξέρω αν θα διοριστώ φέτος!Eγω τα έχω στις κούτες από τον Ιούνιοόχι γιατί ήξερα τι θα γίνει αλλά είπα να τα αφήσω μέσα μήπως τα ξανα χρειαστώ.Πάντως όταν μάθουμε το αποτέλεσμα να ξέρετε ότι δεν μπορούμε να νοικιάσουμε γιατι μπορεί να μας τοποθετήσουν μακριά απο την πρωτεύουσα .Αρα δε θα πάρετε πολλά γιατί θα μένουμε σε ξενοδοχείο μέχρι την τοποθέτηση.
Παράθεση από: pame στις Αυγούστου 30, 2007, 08:16:10 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 30, 2007, 08:05:13 pmΕγώ δεν έχω μαζέψει τίποτα ακόμη, γιατί δεν ξέρω αν θα διοριστώ φέτος!Eγω τα έχω στις κούτες από τον Ιούνιοόχι γιατί ήξερα τι θα γίνει αλλά είπα να τα αφήσω μέσα μήπως τα ξανα χρειαστώ.Πάντως όταν μάθουμε το αποτέλεσμα να ξέρετε ότι δεν μπορούμε να νοικιάσουμε γιατι μπορεί να μας τοποθετήσουν μακριά απο την πρωτεύουσα .Αρα δε θα πάρετε πολλά γιατί θα μένουμε σε ξενοδοχείο μέχρι την τοποθέτηση.Ναι αλλά εμένα αυτό (που το έχω ξανακούσει γενικώς ως συμβουλή) δεν μου είναι πολύ σαφές τί σημαίνει πρακτικά: δηλ τι να πάρεις? Χειμωνιάτικα? Καλοκαιρινά?
Παρόλο που θα πάρω και τα δό παιδιά μαζί δεν έχω κουνήσει ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι. Αν δε βγουν οι τοποθετήσεις δεν κάνω τίποτε.
Εάν τα πράγματα είναι όπως μας τα έχουν πει οι υπάλληλοι του Υπουργείου (ότι δηλαδή έχουν ετοιμάσει τις τοποθετήσεις και ότι περίμεναν το οκ του ΣτΕ), τότε αφού δεν ανακοίνωσαν σήμερα τους διορισμούς είμαι οριστικά πεπεισμένος ότι έχουμε να κάνουμε με άχρηστους, ανίκανους και επικίνδυνους ανθρώπους!Φαίνονται πολύ βαρείς οι χαρακτηρισμοί, αλλά ακόμα και με αυτούς νιώθω ότι είμαι ευγενικός και μετριοπαθής! Μακάρι να μπορούσα να εκφραστώ πιο "λιμανάτα".....