0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα,μετά από πόσα χρόνια λήγει η πιστοποίηση?
Καλησπέρα συνάδελφοι,ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων στο σάιτ του ΕΟΠΠΕΠ.
Καλησπέρα σε όλες/όλους!Εν όψει της επικείμενης εξέτασης για την πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων που θα γίνει τον Ιανουάριο από τον ΕΟΠΠΕΠ, μόλις συμπλήρωσα και υπέβαλα οριστικά την ηλεκτρονική αίτηση. Η απορία μου έχει να κάνει με το εξής: Στα υπομητρώα για τα οποία αιτούμαι ένταξη, καθώς δεν έχω την επαγγελματική και διδακτική πείρα που απαιτεί το Υπομητρώο Εκπαιδευτών των Εκπαιδευτών Ενηλίκων, έβαλα μόνο το Υπομητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Εν συνεχεία όμως, δεν είδα πουθενά να υπάρχει πρόβλεψη για μελλοντική ένταξη στο Υπομητρώο Εκπαιδευτών των Εκπαιδευτών Ενηλίκων χωρίς την ίδια διαδικασία από την αρχή (αίτηση και εξετάσεις). Μήπως ήταν λάθος μου και έπρεπε να αιτηθώ ένταξη και στα δύο;Νομίζω μόνο στο ένα. Να ρωτήσω για φιλόλογος σε ΣΔΕ ποιον κωδικό βάζουμε; Επίσης το σεμινάριο εκπα το εντάσσουμε στα άλλα σεμινάρια ή στα αναγνωρισμένα απο εοππεπ; Και τέλος τον αριθμό μητρώου στο εκπα το γράφουμε και στα στοιχεία της αίτησης, εκτός από τη βεβαίωση που θα προσκομίσουμε; Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω στις εξετάσεις και δυστυχώς δεν ενημερώνει κανείς επίσημα..Τα προσόντα που κατέθεσα ήταν πτυχίο (Πληροφορική), πιστοποιητικό επιμόρφωσης στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων (ΕΚΠΑ) και βεβαίωση ένταξης στο μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων του Κ.Ε.ΔΙ.