0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Dina-PE18 στις Οκτωβρίου 30, 2012, 04:44:19 pmΤελικά για να διδάσκεισ στα ΙΕΚ χρειάζεται να εισαι πιστοποιημενος;Νομίζω ότι κι αυτά ανήκουν στην μη τυπική εκπαίδευση.τα ΙΕΚ ανήκουν στην εκπαίδευση ενηλίκων, όμως ανήκουν στην τυπική εκπαίδευση. Μη τυπική εκπαίδευση είναι τα ΚΕΚ, τα προγράμματα (πολιτιστικά κτλ) που γίνονται μετά το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου κ.α.
Τελικά για να διδάσκεισ στα ΙΕΚ χρειάζεται να εισαι πιστοποιημενος;Νομίζω ότι κι αυτά ανήκουν στην μη τυπική εκπαίδευση.
Παράθεση από: debio στις Οκτωβρίου 30, 2012, 08:31:54 pmΠαράθεση από: Dina-PE18 στις Οκτωβρίου 30, 2012, 04:44:19 pmΤελικά για να διδάσκεισ στα ΙΕΚ χρειάζεται να εισαι πιστοποιημενος;Νομίζω ότι κι αυτά ανήκουν στην μη τυπική εκπαίδευση.τα ΙΕΚ ανήκουν στην εκπαίδευση ενηλίκων, όμως ανήκουν στην τυπική εκπαίδευση. Μη τυπική εκπαίδευση είναι τα ΚΕΚ, τα προγράμματα (πολιτιστικά κτλ) που γίνονται μετά το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου κ.α.Τα ΙΕΚ είναι μη τυπική εκπαίδευση και συνεπώς όταν θ' αρχίσει η εφαρμογή του νόμου θα απαιτείται και γι' αυτά εκπαιδευτική επάρκεια.
Παράθεση από: ioannis00 στις Οκτωβρίου 31, 2012, 04:01:35 amΠαράθεση από: debio στις Οκτωβρίου 30, 2012, 08:31:54 pmΠαράθεση από: Dina-PE18 στις Οκτωβρίου 30, 2012, 04:44:19 pmΤελικά για να διδάσκεισ στα ΙΕΚ χρειάζεται να εισαι πιστοποιημενος;Νομίζω ότι κι αυτά ανήκουν στην μη τυπική εκπαίδευση.τα ΙΕΚ ανήκουν στην εκπαίδευση ενηλίκων, όμως ανήκουν στην τυπική εκπαίδευση. Μη τυπική εκπαίδευση είναι τα ΚΕΚ, τα προγράμματα (πολιτιστικά κτλ) που γίνονται μετά το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου κ.α.Τα ΙΕΚ είναι μη τυπική εκπαίδευση και συνεπώς όταν θ' αρχίσει η εφαρμογή του νόμου θα απαιτείται και γι' αυτά εκπαιδευτική επάρκεια.τα ιεκ ειναι τυπικη εκπαιδευση γιατι χορηγουν πτυχιο
Παράθεση από: εμπειρος στις Οκτωβρίου 31, 2012, 11:20:10 amΠαράθεση από: ioannis00 στις Οκτωβρίου 31, 2012, 04:01:35 amΠαράθεση από: debio στις Οκτωβρίου 30, 2012, 08:31:54 pmΠαράθεση από: Dina-PE18 στις Οκτωβρίου 30, 2012, 04:44:19 pmΤελικά για να διδάσκεισ στα ΙΕΚ χρειάζεται να εισαι πιστοποιημενος;Νομίζω ότι κι αυτά ανήκουν στην μη τυπική εκπαίδευση.τα ΙΕΚ ανήκουν στην εκπαίδευση ενηλίκων, όμως ανήκουν στην τυπική εκπαίδευση. Μη τυπική εκπαίδευση είναι τα ΚΕΚ, τα προγράμματα (πολιτιστικά κτλ) που γίνονται μετά το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου κ.α.Τα ΙΕΚ είναι μη τυπική εκπαίδευση και συνεπώς όταν θ' αρχίσει η εφαρμογή του νόμου θα απαιτείται και γι' αυτά εκπαιδευτική επάρκεια.τα ιεκ ειναι τυπικη εκπαιδευση γιατι χορηγουν πτυχιοΚαλό θα είναι όταν γράφουμε κάτι στο φόρουμ να είμαστε σίγουροι γι' αυτό. Δεν θα παραπέμψω σε ορισμούς της σχετικής βιβλιογραφίας, αλλά στο κείμενο του ίδιου του νόμου για τη Δια
παιδια εγω που ημουν εκπαιδευτης στα ΣΔΕ, σε ΚΕΕ, σε ΙΕΚ και στον ΟΑΕΔ και εχω παρακολουθησει προγραμματα επιμορφωσης που ανηκω?ξανακανω αιτηση?
Catwoman, αφού δεν είσαι ενταγμένη στο Μητρώο πιστοποιημένων εκπαιδευτών του ΕΟΠΠΕΠ (πρώην ΕΚΕΠΙΣ), πρέπει να περάσεις τη διαδικασία πιστοποίησης, δίνοντας όποιες εξετάσεις προβλέπονται.