0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, μπήκα στο υπομητρώο το 2007. Τότε μου είπαν να περιμένω να γίνουν σεμινάρια και εξετάσεις για να μπω στο τελικό μητρώο. Ε τελικά έδωσα εξετάσεις τώρα τον Οκτώβριο, δλδ 7 χρόνια αναμονή. Υπομονή, μη σκάτε. Τουλάχιστον γίνονται επιτέλους εξετάσεις και θα δώσετε κάποια στιγμή και σαφώς σε λιγότερο από 7 χρόνια. Α! Λεπτομέρεια! Έδωσα μεν εξετάσεις τον Οκτώβριο αλλά τη δήλωση για συμμετοχή στις εξετάσεις και την πληρωμή τα έκανα πέρσι το καλοκαίρι. Οπότε καταλαβαίνετε, μη νομίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά ειδικά στη δική σας περίπτωση.
καλησπέρα,μπορεί κάποιος να ανεβάσει το link που είναι για την αίτηση. το ποσό συμμετοχής πόσο είναι;ευχαριστώ
Όλα θα τα βρεις http://www.ekepis.gr/index.php/el/how-to/teacher-certification-educational-attainment-lifelong-learning-lll-adultΥΠΟ
Έχω κάνει αίτηση στις 8/5/2014 και είναι ακόμα σε κατάσταση ελέγχου. Είναι δυνατόν; τι ελέγχουν ποια τόσο καιρό;
ναι θα βγουν καποιαααααα στιγμη να παρακολουθήσουμε σεμινάρια και μετά εξετάσεις κι εγω τα δικαιολογητικα και τα χρηματα τα εστειλα από Ιούλιο και ακόμα σε κατασταση ελεγχου γραφει.....