0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με ενημερωσαν χθες καποιοι φιλοι μου οτι αδικα περιμενω να με παρουν τηλεφωνο για να κανω σεμιναρια ( εχω κανει αιτηση απο το Μαιο ) . Μου είπαν οτι τα κανονιζουν μεταξυ τους κ οτι αν δεν εχω καποιο γνωστο να το σπρωξει δε θα σε παρουν ποτε τηλεφωνο ... Γιαυτο κ αυτο το μυστηριο που δε τους βρισκεις ποτε ,τα κανονιζουν μεταξυ τους κ πριν ενα μηνα εγινε σεμιναριο που δεν υπηρξε ανακοινωση πουθενα....
ΚαλημέραΕπειδή έχω μπερδευτεί με τα γραφόμενα των συναδέλφων, για εμάς που έχουμε στείλει αίτηση και είναι σε ¨κατάσταση ελέγχου¨τι ισχύει; Θα περιμένουμε να εγκριθεί και μετά θα ασχοληθούμε με τα σεμινάρια και τις εξετάσεις; Έχουμε πολύ μέλλον ακόμα;
Απ' ότι έχω καταλάβει, μέχρι στιγμής έχουν καλέσει μόνο όσους ήταν στο εισαγωγικό του ΕΚΕΠΙΣ. Το πιο πιθανό είναι η συγκεκριμένη πιστοποίηση να έχει την ίδια κατάληξη με αυτή που είχαν οι προηγούμενες προσπάθειες, όταν και στέλναμε τα δικαιολογητικά μας και περιμέναμε χωρίς να γίνεται τίποτα ποτέ. Ακόμα και αν πιστοποιηθούν όλοι, αμφιβάλω αν γίνει ποτέ υποχρεωτικό προσόν στην πρόσληψη εκπαιδευτών, κάτι που θα ήταν κατάφωρα άδικο για όσους είναι σε αναμονή. Απλά σε αυτή την περίπτωση εμείς θα κλαίμε τα 120 ευρώ και οι παλιότεροι συνάδελφοι θα κλαίνε το χρόνο που ξόδεψαν για να περάσουν τη διαδικασία...
Όντως, σε γενικές γραμμές δε διαφωνώ. Απλά, δεδομένου ότι η διαδικασία αυτή ξεκίνησε την άνοιξη του 2014, θα πρέπει (πριν ξεκινήσει η προσμέτρηση) τουλάχιστον να πιστοποιηθούν όσοι έστειλαν χαρτιά τους πρώτους μήνες, ανεξάρτητα αν ήταν πιστοποιημένοι στο ΕΚΕΠΙΣ. Αν θέλεις τη γνώμη μου, ήταν λίγο αυθαίρετο να δώσουν προτεραιότητα σε όσους ήταν στο ΕΚΕΠΙΣ, μιας και τα τελευταία 8 χρόνια δεν είχαμε καν το δικαίωμα να εγγραφούμε. Αντίθετα αγνοήθηκαν τελείως πιστοποιημένοι σε άλλους φορείς (πχ. στο ΙΔΕΚΕ). Γι' αυτό και θεωρώ μεγαλύτερη αδικία να βιαστούν να προσμετρήσουν την πιστοποίηση στους παλιούς.
Θα σας ενημερώσουν αυτοί. Τηλεφωνούν προσωπικά στους υποψήφιους. Μιλώ με βάση την εμπειρία μου.