PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Εκπαίδευση Ενηλίκων
(Συντονιστής:
IoannisDr
)
Σύστημα Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
58
59
60
61
62
...
182
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Σύστημα Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής (Αναγνώστηκε 943884 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
edge
Νέο μέλος
Απ: Σύστημα Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής
«
Απάντηση #826 στις:
Μαρτίου 17, 2015, 05:38:04 pm »
Tweet
Eπιπλέον αναφέρω οτι σε mail διαμαρτυρίας που είχα στείλει στον Εοππεπ στις 12 - 3-2015 , παραθέτω αυτούσια την απάντηση που πήρα σήμερα , προς ενημέρωση των συναδέλφων.
Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Ανοικτή Γραμμή <
anoiktigrammi@eoppep.gr
>
Ημερομηνία: 17 Μαρτίου 2015 - 3:33 μ.μ.
Θέμα: Re: Φόρμα ανοικτής γραμμής επικοινωνίας
Προς:
saradish@gmail.com
Καλημέρα σας.
Καθώς ο έλεγχος πληρότητας των αιτήσεων για την εκπαιδευτική επάρκεια εκπαιδευτών ενηλίκων δεν έχει ολοκληρωθεί, οι αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση ελέγχου.
Το αποτέλεσμα και η διαδρομή σας για την πιστοποίηση, θα σας κοινοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου. Θα μπορείτε επίσης να δείτε το αποτέλεσμα ελέγχου στο ηλεκτρονικό σας χαρτοφυλάκιο.
Αν λείπουν στοιχεία από την αίτηση, θα σας ειδοποιήσουν να στείλετε συμπληρωματικά μέσα στον επόμενο μήνα.
Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Σύστημα Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:52:29 »
3kalos
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #827 στις:
Μαρτίου 17, 2015, 07:32:16 pm »
Τελικά, γνωρίζει κανείς εάν εμάς (ΜH ΓΕΛΑΣΕΤΕ!!!) που κάναμε αίτηση και στείλαμε τα χαρτιά μας και μας είπαν ότι τα περάλαβαν έως 02/02/2015
, πότε θα μπούμε σε πίνακα για τη μετέπειτα διαδικασία? Και ποιά παρεπιπτόντως είναι αυτή..?!
Ευχαριστώ.
«
Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 17, 2015, 11:09:51 pm από 3kalos
»
Καταγράφηκε
3kalos
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #828 στις:
Μαρτίου 22, 2015, 10:09:05 am »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, τελευταία εξέλιξη για εμένα τουλάχιστον είνια ότι και ηλεκτρονικά ανανεώθηκε το status της αίτησής μου, παίρνοντας αριθμό πρωτοκόλλου υποψηφιότητας και τώρα βρίσκεται σε κατάσταση ελέγχου. Κάτι πάντως κινείται. ΑΥτά..!
Καταγράφηκε
kotoyla
Προχωρημένο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #829 στις:
Μαρτίου 22, 2015, 12:11:18 pm »
για να κανεις τα χαρτια σου πρεπει να εχεις 150 ωρες διδασκαλιας αλλιως δεν γινεται?
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:52:29 »
jellyfish
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #830 στις:
Μαρτίου 22, 2015, 12:28:11 pm »
μπορείς να τα κάνεις έτσι κι αλλιώς. απλά αν δεν έχεις τις 150 ώρες θα πρέπει να πάς σε ένα σεμινάριο (νομίζω διοργανώνονται από το εαπ και από το καποδιστριακό) και να πάρεις την αντίστοιχη βεβαίωση, η οποία θα σου δώσει το δικαίωμα να συμμετεχεις στις εξετάσεις.
Καταγράφηκε
kotoyla
Προχωρημένο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #831 στις:
Μαρτίου 22, 2015, 12:43:21 pm »
jellyfish
Αρχικα ευχαριστω για την απαντηση.Κατα δευτερον μηπως ξερεις τι τιτλο εχουν αυτα τα σεμιναρια να τα ψαξω?
Καταγράφηκε
jellyfish
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #832 στις:
Μαρτίου 22, 2015, 03:16:09 pm »
όχι, αλλά αν ψάξεις στο παρόν θέμα θα βρεις σχετικά.
Καταγράφηκε
abla
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #833 στις:
Μαρτίου 22, 2015, 03:53:55 pm »
Γνωστός μου ήταν στο εισαγωγικό μητρώο του ΕΚΕΠΙΣ αλλά δεν είχε πάρει πιστοποίηση. Τι γίνεται τώρα; Πρέπει να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια; Οι 150 ώρες πρέπει να είναι την τελευταία πενταετία ή οποτεδήποτε;
Καταγράφηκε
fiore
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #834 στις:
Μαρτίου 22, 2015, 03:55:52 pm »
τα σεμινάρια από αυτους θα είναι
Καταγράφηκε
3kalos
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #835 στις:
Μαρτίου 22, 2015, 06:08:17 pm »
Δηλαδη δεν προκειται να επιλεχθω να μπω στα σεμιναρια και στις εξετασεις εαν δεν εχω 150 ωρες διδασκαλιας?
Καταγράφηκε
fiore
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #836 στις:
Μαρτίου 22, 2015, 08:39:13 pm »
όσοι έχουν 150 ώρες δεν χρειάζεται να περάσουν σεμινάριο θα πάνε για εξετάσεις πιστοποίησης όταν αυτές γίνουν....
οι υπόλοιποι που δεν έχουν τις ώρες αυτές θα περάσουν σεμινάριο και μετά εξετάσεις
Καταγράφηκε
evi06
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #837 στις:
Μαρτίου 22, 2015, 08:42:39 pm »
jellyfish ποια σεμιναρια απο το ΕΑΠ ενοεις; αυτα εδω;
http://www.eap.gr/search.php?query=
$query εγω ειχα μεινει στο οτι ο ΕΟΠΠΕΠ θα ενημερωνε για τα εγκεκριμενα σεμιναρια.
3kalos, αν εχεις 150 ωρες τοτε πας κατευθειαν στις εξετασεις. τα σεμιναρια ειναι για οσους δεν εχουν τις απαιτουμενες ωρες διδασκαλιας. μετα το σεμιναριο θα μπορεις να δωσεις εξετασεις.
εγω εχω 142 ωρες. αν κανω τωρα αιτηση και στο ενδιαμεσο συμπληρωσω τις 150, τι γινεται; μπορω να διορθωσω/συμπληρωσω την αιτηση μου; το αναβαλω τοσο καιρο μεχρι να μπορεσω να συμπληρωσω τις ωρες...
Καταγράφηκε
Ragazza
Προχωρημένο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #838 στις:
Μαρτίου 26, 2015, 10:32:00 pm »
σχετικά με τη μικροδιδασκαλία,
την φτιάχνουμε εμείς εκείνη τη στιγμή ανάλογα με το θέμα που θα μας δώσουν και
από τη θεωρία γενικά που γνωρίζουμε πάνω στην Εκπαίδευση Ενηλίκων
ή υπάρχει Ειδική Διδακτική-Μεθοδολογία που πρέπει να γνωρίζουμε ή να μελετήσουμε
για να καταφέρουμε;
Καταγράφηκε
gt
Νέο μέλος
Σύστημα Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής
«
Απάντηση #839 στις:
Απριλίου 02, 2015, 12:32:27 pm »
Καλημέρα!!! Θα ήθελα τη βοήθειά σας απ' όποιον γνωρίζει μιας κ ο εοππεπ εδώ κ μια εβδομάδα μιλάει συνεχώς κ δεν μπορώ να βγάλω άκρη!Είμαι απόφοιτος αγγλικής απθ κ με έχουν καλέσει από δια βίου της περιοχής μου να διδάξω αγγλικά. Πρώτη φορά δουλεύω εκεί. Η προυπηρεσία μου είναι σε πρωτ. κ δευτ. εκπαιδευση τα τελευταία 9 χρόνια και λίγες ώρες σε ΙΕΚ. Χρειάζεται να πιστοποιηθώ; Πώς με κάλεσαν να διδάξω σε ενήλικες; Η πιστοποίηση πώς σε βοηθάει; Μπορείς να αναλάβεις κ άλλες αρμοδιότητες μετά;
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
58
59
60
61
62
...
182
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Εκπαίδευση Ενηλίκων
(Συντονιστής:
IoannisDr
)