0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληρώνουμε επιπλέον χρήματα για να εγγραφούμε;
Αναγραφει πουθενα το εξεταστικο κεντρο αθηνα που ειναι;
σε εμενα δεν ερχεται το μειλ αν κ εχει βγαλει ολα τα στοιχεια απο κατω και την εκτυπωση εγγραφήςτι κανουμε?
Οπότε δηλώνουμε 1 μέρα, 1 ημερομηνία, έτσι; Και η θεωρία κ η μικροδιδασκαλία θα γίνουν την ίδια μέρα λογικά..
Καλησπέρα σε όλους, καλή μελέτη και καλά αποτελέσματα!Φαίνεται πως προχωράει η διαδικασία με γρήγορους ρυθμούς και θα προχωρήσει μαζικά η πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων.Μια ερώτηση:Είχα ένδειξη μετά τον έλεγχο για συμμετοχή σε εξετάσεις και δήλωσα εξέταση κανονικά.Το θέμα είναι ότι η σύζυγός μου που δεν είχε την διδακτική εμπειρία των 150 ωρών και έχει ένδειξη συμμετοχής σε σεμινάριο, το σύστημα της δίνει τη δυνατότητα να κάνει αίτηση για συμμετοχή στη διαδικασία της εξέτασης.Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό;
Καλησπέρα! Είμαι υποψήφιος για την πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων και σήμερα το πρωί ειδοποιήθηκα, γι' αυτό, τηλεφωνικά από τον ΕΟΠΠΕΠ. Με ενημέρωσαν ότι πρέπει να δηλώσω το τάδε εξεταστικό και την τάδε ημερομηνία, χωρίς περιθώρια επιλογής!Τους είπα ότι δεν είναι βολικό για εμένα και μου είπαν δεν έχω άλλη επιλογή!Μπαίνοντας στο trainersexams.eoppep.gr βλέπω ότι μπορώ να επιλέξω ημερομηνία και περιοχή.Με δουλεύουν;