0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα μας τρελάνει εντελώς αυτή η ψεύτικη αριστερή κυβέρνηση
Εχει παρει κανένας το χαρτι της πιστοποίησης? (όσοι δώσαμε το καλοκαίρι)
Γεια σας! Έκανα κι εγώ αίτηση για πιστοποίηση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαιτητικές οι εξετάσεις και γενικότερα τι παίζει...
Τζάμπα έκανες την αίτηση! Γιατί την έκανες ; αφού έχει παράταση 2 χρόνια και ΑΝ θα εφαρμοστεί ποτέ
Το θέμα είναι ότι εμείς τι κάνουμε με το κολόχαρτο που πήραμε; Να το αφήσουμε έτσι;
Συνάδελφε εμείς θα δουλέψουμε και πάλι γιατι αγαπάμε την εκπαίδευση ενηλίκων και η πιστοποίηση και σε ένα βαθμό δείχνει και το ενδιαφέρον μας που ψαχτήκαμε τρέψαμε ασχοληθήκαμε διαβάσαμε πληρώσαμε.Θα είμαστε και στα ΙΕΚ και γενικά στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων και πάλι αλλά το θέμα είναι το γαμώτο και τη κατάντια που βλέπεις στον τομέα της εκπαίδευσης αυτής τη χώρας και ακόμα χειρότερο θλίβεσαι με τις απόψεις και τις στάσεις συναδέλφων που θέλουν να ασχοληθούν με αυτόν τον τομέα.
Εγώ λέω να διαμαρτυρηθούμε με κάποιο τρόπο γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία αξία, και περνάει και ο χρόνος ισχύος του, δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ νιώθω πολύ μ@λ@κ@ς που σαν χαζός μέσα στο καλοκαίρι να διαβάζω και να τρέχω σε άλλη πόλη 100 χλμ, όλη τη μέρα να αγωνίζομαι …