0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρετε πως μπορεί να γραφτεί κάποιος στο εισαγωγικό μητρώο; Γίνεται;
Τώρα συγνώμη γιατί μπερδεύτηκα εγώ αν και δε με αφορά άμεσα μια και δίνω απευθείας εξετάσεις μια και έχω 150 ώρες συμπληρωμένες (με το πολύ παραπάνω θα έλεγα)..Αν κάποιος νεοεισερχόμενος δεν έχει συμπληρωμένες 150 ώρες και επίσης δεν είναι γραμμένος στα μητρώα του ΕΚΕΠΙΣ που υπήρχαν κάποτε, δε δικαιούται ποτέ να δώσει εξετάσεις;;; Θα μας τρελάνουν τελειώς;;
Γιατί να σε τρελάνουν; Ναι αν είσαι νεοεισερχόμενος περίμενε. Αν δεν έχεις 150 ώρες στην ΕΕ ούτε σεμινάριο περίμενε στην άκρη.Προηγούνται άλλοι. Περίμενε να αποκτήσεις εμπειρία ή να κάνεις το σεμινάρια και μετά πάνε δώσε εξετάσεις.Για να είσαι στο μητρώο του εκεπις έχεις σίγουρα από το 2007 κιόλας 150 ώρες τουλάχιστον. Ήταν προϋπόθεση.
Καλημέρα ξέρει κανείς τι γίνεται όταν λήξει η πιστοποίηση?Ευχαριστώ
Ερώτηση που σίγουρα κάπου εδώ μέσα έχει απαντηθεί...Οι 150 ώρες διδασκαλίες σε εκπαίδευση ενηλίκων αρκούν για να πάει κάποιος απευθείας σε εξετάσεις και να γλυτώσει το σεμινάριο;
Προς το παρόν όμως δεν έχουν βγάλει σεμινάρια και όσοι δεν είχαν 150 ώρες ή δεν έκαναν τροποποιητική όπως εγώ που έχω πάνω από 150 τώρα (όχι πριν 2 χρόνια που έστειλα την αίτηση με τα 120 ευρώ), δεν ξέρουν πότε και αν θα γίνουν. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι ουσιαστικά προσπαθούν να σπρώξουν όσους έχουν 150 και άνω στο να παρακολουθήσουν τα διάφορα σεμινάρια που βγαίνουν από τα ιδιωτικά ΚΕΚ τα οποία κοστίζουν περί τα 350 - 400 ευρώ. Προσωπικά κρατήθηκα και δεν έδωσα 30 ευρώ για τροποποιητική γιατί "φοβάμαι" τι θα συναντήσω στη μικροδιδασκαλία, αν και 5 χρόνια εκπαιδευτικός δεν γνωρίζω τι απαιτήσεις θα έχουν και πόσο αυστηροί θα είναι οι εξεταστές σε κάτι τέτοιο. Ποια είναι η άποψή σας; Αξίζει τον κόπο να δώσει κάποιος εξετάσεις με πάνω από 150 ώρες χωρίς σεμινάριο; Προσωπικά σκέφτομαι να το ρισκάρω, αρκεί να μου εγκρίνουν την τροποποιητική που θα τους στείλω γιατί δεν έχω 400 ευρώ να δώσω, φαντάζομαι και οι περισσότεροι από εμάς.
ALERT ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!Ο ΕΟΠΠΕΠ ποτέ δεν είπε και ΔΕΝ ΘΑ
Καλημέρα, θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος? εχω μπερδευτεί, εγω είμαι ενταγμένη στο εισαγωγικό μητρώο το πρώην εκεπις τότε στο σύστημα είχα καταχωρήσει οτι είχα 150 ώρες οπότε και μπήκα, χωρίς να έχω παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο. Τώρα έχω 2000 ώρες και έχω κάνει σεμινάριο στην εκπαίδευση ενηλίκων 350 ωρών απο ιδιωτικό κεκ πιστοποιημένο απο το εοππεπ. Θα πάω κατευθείαν για εξετάσεις? πρέπει να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο απο δημόσιο φορέα? Όταν θα κάνω τα χαρτια μου , θα πρέπει στο χαρτοφυλάκιο μου και τα άλλα προσόντα ή θα πάω μόνο με αυτα τα ήδη στοιχεία που είχα καταχωρήσει το 2007? Είναι υποχρεωτικό πχ να βάλω και την παιδαγωγική επάρκεια που έχω? ή θα δώσω 60
Καλήμερα σας,Θα ήθελα να ρωτήσω εαν χρειάζεται 3ετή εργασιακή εμπειρία στην ειδικότητα σου,για να συμετέχεις στις εξετάσεις εκπαίδευσης ενηλίκων;