0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το διάβασα. . Σε ευχαριστώ πάντως. . Μάλλον από τι πολύ διάβασμα εσύ έχεις φορτώσει. . Χαλάρωσε λίγο. Ασχολούμαι με το δεύτερο πτυχιο μου κ μεταπτυχιακό. . Καλή συνέχεια στο διάβασμα σου
Είχαν υποσχεθεί ότι θα κάνουν πιστοποιημένα σεμινάρια για όσους είχαν παραπεμφθεί σε αυτά και από ότι βλέπω έβγαλαν απευθείας εξετάσεις για όσους έχουν ήδη 150 ώρες, τι να πει κανείς...από αύριο θα τρέξω να μαζέψω τη χαρτούρα να στείλω τροποποιητική μιας και έχω πια πάνω από 150 ώρες στην εκπαίδευση ενηλίκων, αν και το βρίσκω δύσκολο να μου την ελέγξουν, από εκεί και πέρα μικροδιδασκαλία χωρίς σεμινάριο ο θεός βοηθός ή θα αναγκαστώ εφόσον κοιτάξουν την αίτηση πριν τις εξετάσεις (απίστευτα δύσκολο) να σκάσω 400 ευρώ που δεν έχω για σεμινάριο μπας και περάσω... Όσοι δεν έκαναν ακόμα 150 ώρες τι να πω ας ελπίσουμε να μην τους εξαπάτησε ο ΕΟΠΠΕΠ και να βγουν τα σεμινάρια!
Καλημέρα, παιδιά. Κι εγώ είχα κάνει αίτηση πέρσι τον Οκτώβριο και δεν είδα πουθενά να βγάλανε ανακοίνωση για το δικό τους σεμινάριο. Εν τω μεταξύ, αυτά τα σεμινάρια που γίνονται από ιδιωτικούς φορείς δε μετράνε λένε. Πήρα σήμερα τηλ και ρώτησα. Πότε πρέπει να περιμένουμε τον ΕΟΠΠΕΠ να ανακοινώσει σεμινάρια;
Ερώτηση που σίγουρα κάπου εδώ μέσα έχει απαντηθεί...Οι 150 ώρες διδασκαλίες σε εκπαίδευση ενηλίκων αρκούν για να πάει κάποιος απευθείας σε εξετάσεις και να γλυτώσει το σεμινάριο;
Καλημέρα, θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος? εχω μπερδευτεί, εγω είμαι ενταγμένη στο εισαγωγικό μητρώο το πρώην εκεπις τότε στο σύστημα είχα καταχωρήσει οτι είχα 150 ώρες οπότε και μπήκα, χωρίς να έχω παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο. Τώρα έχω 2000 ώρες και έχω κάνει σεμινάριο στην εκπαίδευση ενηλίκων 350 ωρών απο ιδιωτικό κεκ πιστοποιημένο απο το εοππεπ. Θα πάω κατευθείαν για εξετάσεις? πρέπει να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο απο δημόσιο φορέα? Όταν θα κάνω τα χαρτια μου , θα πρέπει στο χαρτοφυλάκιο μου και τα άλλα προσόντα ή θα πάω μόνο με αυτα τα ήδη στοιχεία που είχα καταχωρήσει το 2007? Είναι υποχρεωτικό πχ να βάλω και την παιδαγωγική επάρκεια που έχω? ή θα δώσω 60