0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
β) όσοι εκπαιδευτές έχετε 150 ώρες και άνω έχετε τουλάχιστον τη δυνατότητα να πάτε σε εξετάσεις εφόσον έχει ελεγχθεί ο φάκελός σας (απορώ πως θα προλάβουν για όσους στείλουν μέχρι 10/10/2016 όταν μέχρι τώρα έκαναν χρόνια!)
Η προθεσμία της αποστολής της αίτησης με τα δικαιολογητικά μας λήγει τη Δευτέρα 10/10 με σφραγίδα ταχυδρομείου ή πρέπει να έχουν φτάσει στο ΙΝΕΔΙ
Κανείς;
Σε ολες τις προκηρυξεις του κοσμου κ σε ολους τους διαγωνισμους...ισχυει το προφανες! Ναι μεχρι και τη δευτερα υποβολουμε κ αιτηση κ στελνουμε κ το φακελο αμα λαχει!!! Πως δηλωνουμε ημερομηνια ομως ημερομηνια εξετασεων;;;;;;;;
Καλημέρα σας.Είμαι Κοινωνική λειτουργός και έχω την παιδαγωγική επάρκεια από ΑΣΠΑΙΤΕ. Στα δικαιολογητικά του ΕΟΠΠΕΠ: http://www.eoppep.gr/images/EKPAIDEYTES/dikeologitika.pdf , στην κατηγορία φωτοαντίγραφα πιστοποιητικών / βεβαιώσεων επιμόρφωσης σε θέματα παιδαγωγικά, διάρκειας τουλάχιστον 50 ωρών, έχει την ΑΣΠΑΙΤΕ σαν ένα από αυτά που θα πρέπει να έχουμε, αλλά δε φαίνεται σαν αυτό να αρκεί;Δυστυχώς, εγώ και κάποια άλλα άτομα την πατήσαμε από αυτό, δώσαμε το παράβολο των 120 ευρώ και στείλαμε φάκελο. Από συζητήσεις ανακαλύψαμε την γκάφα μας. Τώρα τι θα γίνει; Θα μας παραπέμψουν σε σεμινάριο; Θα χάσουμε τα χρήματα; Έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό;