0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η διαδικασία επιστροφής παραβόλου που ακολούθησα τότε ήταν η εξής : πήρα τηλ στον ΕΟΠΠΣΠ, μου έδωσαν ένα μέιλ όπου μετά έστειλα τα Προσωπικά μου στοιχεία μαζί με αριθμό τραπέζης, έγραψα ένα δικό μου κείμενο όπου εξηγούσα την περίπτωση για την επιστροφή και τα έβαλαν μετά από 6μήνες περίπου! Τότε ήταν 100 ευρώ...
Η ΑΣΠΑΙΤΕ δε μετράει γιατί δεν είναι για ενήλικες. Καλά όμως έκανες και την πέρασες στο σύστημα γιατί είναι Παιδαγωγικά. Ομως για να δώσεις εξετάσεις θέλει το σεμινάριο αν δεν έχεις προυπηρεσία. Τα λεφτά δεν τα χάνεις όμως θα περιμένεις πολύ να γίνει κάποιο πιστοποιημένο σεμινάριο-φαντάζομαι θα σας ενημερώσει ο ΕΟΠΠΕΠ. Αν δε μπεις στη διαδικασία αυτή να περιμένεις, μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων και να ακυρώσεις την αίτηση. Εχω δει στη διαύγεια τέτοια απόφαση. Γνώμη μου είναι να μην κλείσεις αυτή την "πόρτα"!
anneta, μου είπαν ότι κατά τέλος του μηνά.... αρχές του άλλου θα το δούμε μέσα από την πλατφόρμα.
foufoutos Η υπηρεσία δεν λειτουργεί προσωρινά για λόγους συντήρησης.Tην Παρασκευή που μίλησα με ΕΟΠΠΕΠ ειχα αυτη την ενημέρωση, αν άλλαξε από τότε κάτι δεν το γνωρίζω
Ο φάκελος αν έχει σφραγίδα ταχυδρομείου 10/10 είμαστε καλυμμένοι, αν στείλετε με κουριερ θα πρέπει ο φάκελος να φτάσει στις 10 αλλιώς χάνεις την προθεσμία.
Ο φάκελος αν έχει σφραγίδα ταχυδρομείου 10/10 είμαστε καλυμμένοι, αν στείλετε με κουριερ θα πρέπει ο φάκελος να φτάσει στις 10 αλλιώς χάνεις την προθεσμία.αυτό δεν το κατάλαβα ?
Το συστημένο μας καλύπτει γιατί αναγράφεται πάνω η ημερομηνία, ενώ με το κούριερ αν δεν φτάσει 10 δεν μπορείς να αποδείξεις πότε το έστειλες και πιάνεται ως εμπρόθεσμο (εκτός προθεσμίας)
Γιατί το συστημένο φτάνει την ίδια μέρα;;;
Την ίδια μέρα φτάνει μέσω κούριερ αν μένετε εντός Αττικής. Λοιπόν, αν προλάβω, θα τα στείλω αύριο με συστημένο φάκελο μέσω ταχυδρομείου και ο Θεός βοηθός. Μια τελευταία ερώτηση : εφόσον είμαι σε άλλο μητρώο εκπαιδευτών ήδη, έχω πάνω από 150 ώρες διδασκαλίας σε ενηλίκους και πάνω από 100ώρες σεμινάρια εκπαίδευσης ενηλίκων πάω κατευθείαν σε εξετάσεις;