0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για την απάντηση! Μακάρι η αίτησή μου να προλάβει να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, αλλιώς θα κλαίω τα 120 ευρώ!
Έστειλαν σε κάποιον άλλο επιστολή που να ζητάνε κάποιο φορολογικό αποδεικτικο που να αποδεικνύει ότι δούλεψε στα σδε;;
..............Τα φράγκα τα δίνουμε μπροστά σε έναν οργανισμό όπου δεν έχει πρόσωπο (σαν μυθιστόρημα του Κάφκα). Στη σελίδα του ΕΟΠΠΕΠ γράφει χαρακτηριστικά:"Ενίσχυση της Πρόσβασης των πολιτών στις υπηρεσίες ΣυΕΠ και σε διαδικασίες Πιστοποίησης προηγούμενης άτυπης μάθησης (Access - APEL).".............
Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ.Είχα στείλει τις προϋπηρεσίες των χρόνων που έχω δουλέψει (το κλασικό χαρτί που παίρνουμε από τα σδε όπου αναγράφονται οι ώρες) και μου ζήτησαν φορολογικά/ασφαλιστικά αποδεικτικά για μια συγκεκριμένη χρονιά. Τους έστειλα τη "
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το έντυπο σχέδιο παρουσίασης μικροδιδασκαλίας;και τι μαθήματα μπορεί να παρουσίασει ο καθένας μας στη μικροδιδασκαλία (τις πρώτες αναθέσεις μας;)Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Μπες εδώ http://www.eoppep.gr/index.php/el/2-uncategorised/68-trainers-register2-inclusionκαι κατέβασε το zip.Όσο για το τι θα παρουσιάσεις αυτό αφορά εσένα. Αν είσαι π.χ. Αγγλικής φιλολογίας κάντους μια εισαγωγή για τον Present Continuous. Αλλά προσοχή. Πρέπει μέσα σε 20 ΄ να τελειώσεις την μικροδιδασκαλία.
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω όταν 1 Νοέμβρη βγουν οι ημερομηνίες για επιλογη εξεταστικού κέντρου, εξεταστικά κέντρα θα υπάρχουν σε όλους τους Νομούς για να επιλέξουμε? ή θα είναι μόνο για Αθηνα - Θεσσαλονίκη?Ακόμα, για την αίτηση ξαναδίνουμε πάλι λεφτά?και τέλος ο εριθμός καθε τμηματος που παρουσιαζεις μικροδιδασκαλια ποια μπορει να ειναι η αναλογια του?(πχ 6-12)?Επομενως θα πρέπει να εχεις εκτυπωμενο το υλικο σου πχ σε μια ασκηση πολλαπλης αν βαλεις ή οτιδηποτε επι τα ατομα που ειναι συν τους εξεταστες?