0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΕΣ?
@dlqrΣ ευχαριστουμε για την ενημερωση!!Εϊναι εύκολο να μας πεις και όποιος άλλος γνωρίζει φυσικά ποια είναι η δομή των εξετάσεων και των θεμάτων;Επίσης πως πρέπει να διαβάσουμε την τράπεζα θεμάτων; Μια ανάγνωση να πιάσουμε το νόημα ή θα είναι και ερωτήσεις που θα θέλουν πλήρη απάντηση όπως στην τράπεζα όπως πχ μια ερώτηση που θα ζητάει κάτι συγκεριμένο
Είμαι ενταγμένη στους πίνακες ΛΑΕΚ, έχω πάνω από 150 ώρες σε εκπαίδευση ενηλίκων, έχω κάνει διάφορα σεμινάρια εκπαίδευσης ενηλίκων σε δημόσιους φορείς πάνω από 100 ώρες, αλλά δεν έχω στείλει το φάκελό μου ακόμα στον ΕΟΠΠΕΠ... Θα πρέπει να κάνω τη διαδικασία ή παίρνω μέρος κατευθείαν; Μπερδεύτηκα διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση: http://www.eoppep.gr/images/Anakoinwseis/dieukriniseis_programata_ekpton.pdf
Επάνω στο συστημένο αναγράφεται η ημερομηνία που το κατέθεσες, με σφραγίδα ταχυδρομείου. Χρειάζεται να προσέχει κανείς να είναι ευανάγνωστη, εξηγείς και επιμένεις σε αυτό. Συνήθως οι υπάλληλοι το ξέρουν και το προσέχουν αλλά τυχαίνει καμμιά φορά να πέσεις σε ...