0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βάλτε ξυλολέβητα να σωθείτε, πολύ ζέστη παιδιά.
καρχαριάκι εμείς ζεσταίνουμε το κοκκαλάκι μας με ξυλολέβητα... 3000 ευρά η όλη εγκατάσταση και 10 -15 τόνους ξύλο το χρόνο ... μιλάμε για τοοοοοο κουβάλημα... αλλά απολαμβάνουμε ζέστη
Παράθεση από: apri στις Νοεμβρίου 14, 2012, 09:42:55 pmKαι εγώ με air condition. Επίσης, πέρυσι που είχε πολύ κρύο, άναβα πρώτα το air condition για κανένα μισάωρο για να ανεβάσει τη θερμοκρασία του χώρου γρήγορα και μετά το έκλεινα και άναβα το καλοριφέρ το οποίο διατηρούσε τη θερμοκρασία. Όποτε ξεκινούσα κατευθείαν με το καλοριφέρ, περίμενα για ώρες μέχρι να ζεσταθεί ο χώρος και τελικά έκαιγα περισσότερο πετρέλαιο.και εγώ αυτό έκανα...αλλά όταν μπάζει το σπίτι από 100 μεριές, πώς να ζεστάνει;
Kαι εγώ με air condition. Επίσης, πέρυσι που είχε πολύ κρύο, άναβα πρώτα το air condition για κανένα μισάωρο για να ανεβάσει τη θερμοκρασία του χώρου γρήγορα και μετά το έκλεινα και άναβα το καλοριφέρ το οποίο διατηρούσε τη θερμοκρασία. Όποτε ξεκινούσα κατευθείαν με το καλοριφέρ, περίμενα για ώρες μέχρι να ζεσταθεί ο χώρος και τελικά έκαιγα περισσότερο πετρέλαιο.
Ωστόσο, δε μου απαντήσατε. Οι λοιποί πώς ζεσταίνεστε;
αυτό είναι καλό στεφάνι... αν μάλιστα το βαρέλι έχει κρασί... έλα όμως που το στεφάνι του γάμου μοιάζει πιο πολύ με το στεφάνι... του μαρτυρίου (να μην ακούν οι ανύπαντροι-ες!!!)