0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dinateacher στις Νοεμβρίου 14, 2012, 09:45:54 pmΠαράθεση από: apri στις Νοεμβρίου 14, 2012, 09:42:55 pmKαι εγώ με air condition. Επίσης, πέρυσι που είχε πολύ κρύο, άναβα πρώτα το air condition για κανένα μισάωρο για να ανεβάσει τη θερμοκρασία του χώρου γρήγορα και μετά το έκλεινα και άναβα το καλοριφέρ το οποίο διατηρούσε τη θερμοκρασία. Όποτε ξεκινούσα κατευθείαν με το καλοριφέρ, περίμενα για ώρες μέχρι να ζεσταθεί ο χώρος και τελικά έκαιγα περισσότερο πετρέλαιο.και εγώ αυτό έκανα...αλλά όταν μπάζει το σπίτι από 100 μεριές, πώς να ζεστάνει; Πρέπει να μειώσεις όσο μπορείς τις απώλειες.Εγώ έφερα τον μάστορα και έβαλε στις συρόμενες μπαλκονόπορτες πιο χοντρά βουρτσάκια, ώστε να κάνει καλύτερη εφαρμογή η κάθε πόρτα. Έβαλε και σιλικόνη όπου έβλεπε χαραμάδα...Τώρα δεν βλέπω να κουνιέται η κουρτίνα όπως παλιά.Τι να κάνουμε; Τουλάχιστον έχουμε και ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας. Τι να πουν και οι άστεγοι. Όσο για το φυσικό αέριο, εμένα μου είπαν ότι μπορεί να είναι φθηνότερο, αλλά αποδίδει λιγότερο σε σχέση με την αντίστοιχη ποσότητα πετρελαίου. Άσε και το άλλο. Στη γειτονιά μου έχουν ρημάξει όλους τους σωλήνες φυσικού αερίου που βρίσκουν στις πολυκατοικίες. Τους κόβουν και τους πουλάνε ως σιδερικά.
Παράθεση από: apri στις Νοεμβρίου 14, 2012, 09:42:55 pmKαι εγώ με air condition. Επίσης, πέρυσι που είχε πολύ κρύο, άναβα πρώτα το air condition για κανένα μισάωρο για να ανεβάσει τη θερμοκρασία του χώρου γρήγορα και μετά το έκλεινα και άναβα το καλοριφέρ το οποίο διατηρούσε τη θερμοκρασία. Όποτε ξεκινούσα κατευθείαν με το καλοριφέρ, περίμενα για ώρες μέχρι να ζεσταθεί ο χώρος και τελικά έκαιγα περισσότερο πετρέλαιο.και εγώ αυτό έκανα...αλλά όταν μπάζει το σπίτι από 100 μεριές, πώς να ζεστάνει;
Kαι εγώ με air condition. Επίσης, πέρυσι που είχε πολύ κρύο, άναβα πρώτα το air condition για κανένα μισάωρο για να ανεβάσει τη θερμοκρασία του χώρου γρήγορα και μετά το έκλεινα και άναβα το καλοριφέρ το οποίο διατηρούσε τη θερμοκρασία. Όποτε ξεκινούσα κατευθείαν με το καλοριφέρ, περίμενα για ώρες μέχρι να ζεσταθεί ο χώρος και τελικά έκαιγα περισσότερο πετρέλαιο.