0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε αλλά αν μου έλεγε κάποιος πριν τρία χρόνια ότι θα συμβούν αυτά που συμβαίνουν σήμερα με αυτούς θα τον έλεγα τρελό.
αρχίσαμε...http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/11/blog-post_1703.htmlΧρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας: "Μύθος οι νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο"
Αρκετοί λοιπόν τσουβαλιάζουν την παραπάνω συμπεριφορά με τη "βία" του απεργού της Χαλυβουργίας ή του διαδηλωτή στην Κερατέα.Ε, αν είναι αυτά τα δύο άκρα για σας, εγώ ευχαρίστως να αποδεχτώ τη θεωρία, έχοντας ήδη διαλέξει πλευρά...
jak_13, δεν είπα ότι εσύ έκανες τέτοια σύγκριση, αλλά αναφέρθηκες στην "ύπαρξη των άκρων".Θεωρώ ότι είναι μία μπλόφα, ένα εφεύρημα που βολεύει αφάνταστα αυτούς που κυβερνούν.Οι οποίοι λένε ακριβώς αυτό που έγραψε o Green, δηλαδή ότι "η βία πρέπει να καταδικάζεται από όπου και αν προέρχεται".Το τι θεωρεί ο καθένας "βία" όμως, είναι επίσης σχετικό...Και η Εθνική Αντίσταση "βία" ήταν. Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς.Και τότε λοιπόν υπήρχαν πρωτοσέλιδα εφημερίδων που την "καταδίκαζαν".
Η αιτία για την εμφάνιση της νέας βίας, είναι ότι αυτή η χώρα έδειξε πρωτοφανή ανοχή για χρόνια στην παλαιά βία.