0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά άλλοι με δύο και τρεις επιτυχίες σε ΑΣΕΠ και με κάποια προυπηρεσία τρομάζουν να μπουν αναπληρωτές! Για μόνιμο διορισμό δεν το συζητάμε καν!!
KONSTANTINOS30 3 χρόνια περισσεύω << συμφώνα με τις ανάγκες>>, οι δάσκαλοι κάνουν το μάθημα μου ( γυμναστική). Η αναπλήρωση πέθανε όποιος το κατάλαβε κατάλαβε. Οι ανάγκες οφείλονται να καλύπτονται με μόνιμους διορισμούς. Δεν μπορεί εγώ να μην εργάζομαι όντας κατηγορία διορισμού (24 +ασεπ) και στην ειδικότητα μου να καλούνται 300 αναπληρωτές ! Έλεος πια με το προσωπικό βόλεμα ορισμένων….! Μετά από 40 μήνες προϋπηρεσία και 2 ΑΣΕΠ πίστεψε με έχω άποψη!
Παράθεση από: troktiko στις Νοεμβρίου 17, 2012, 10:46:23 pmKONSTANTINOS30 3 χρόνια περισσεύω << συμφώνα με τις ανάγκες>>, οι δάσκαλοι κάνουν το μάθημα μου ( γυμναστική). Η αναπλήρωση πέθανε όποιος το κατάλαβε κατάλαβε. Οι ανάγκες οφείλονται να καλύπτονται με μόνιμους διορισμούς. Δεν μπορεί εγώ να μην εργάζομαι όντας κατηγορία διορισμού (24 +ασεπ) και στην ειδικότητα μου να καλούνται 300 αναπληρωτές ! Έλεος πια με το προσωπικό βόλεμα ορισμένων….! Μετά από 40 μήνες προϋπηρεσία και 2 ΑΣΕΠ πίστεψε με έχω άποψη!Πόσο δίκιο έχεις troktiko!!!!!!!!!!!!!Ούσα και εγώ για 3η χρονιά αδιόριστη, ενώ έχουν πάρει 1400 περίπου αναπληρωτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΔΙΚΟ!!!!!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!!!Ας διορίσουν επιτέλους τους ανθρώπους που πρέπει και έπειτα ας καλύψουν τα όποια κενά με αναπληρωτές!!!!!!!!Ας τελειώσει πια αυτή η κοροιδία!!!!!!!!! >:!!!!!!!!!