0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikolopol στις Νοεμβρίου 15, 2012, 03:12:43 pmΠαράθεση από: NINILY στις Νοεμβρίου 15, 2012, 12:41:51 pmΈχεις απόλυτο δίκαιο, είναι ακριβώς όπως το λες! Πρώτη φορά έχουν αποθρασυνθεί παντελώς! Τα κενά που κάλυψαν είναι τελείως άκυρα! ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑ
Παράθεση από: NINILY στις Νοεμβρίου 15, 2012, 12:41:51 pmΈχεις απόλυτο δίκαιο, είναι ακριβώς όπως το λες! Πρώτη φορά έχουν αποθρασυνθεί παντελώς! Τα κενά που κάλυψαν είναι τελείως άκυρα! ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑ
Έχεις απόλυτο δίκαιο, είναι ακριβώς όπως το λες! Πρώτη φορά έχουν αποθρασυνθεί παντελώς! Τα κενά που κάλυψαν είναι τελείως άκυρα! ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑ
Είναι σχολή στην Καλλιθέα στην Αθήνα που αποτελείται από ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ και ΙΕΚ στην οποία η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται από το υπουργείο παιδείας και τα τελευταία 2-3 χρόνια προσλαμβάνει από τους πίνακες αναπληρωτών.Στην κατηγορία Τεχνική Εκπαίδευση υπάρχουν θέματα για τη Σιβιτανίδειο. Διάβασέ τα για να ενημερωθείς:http://www.pde.gr/index.php?topic=241.0http://www.pde.gr/index.php?topic=24930.0
Καλημέρα, nikolopol εγώ στη σειρά τα βλέπω κ στους 17.03 (13, 14, 15, 16, 17)απ'ο ότι έχω προσέξει αυτοί που δεσμέυει η σιβιτανίδειος τα νούμερα λείπουν από το Α/Α, μήπως μπερδεύεσαι με τη σειρά πίνακα που επηρεάζεται από τις δηλωμένες περιοχές?
Παράθεση από: tamy στις Νοεμβρίου 16, 2012, 07:13:53 amΚαλημέρα, nikolopol εγώ στη σειρά τα βλέπω κ στους 17.03 (13, 14, 15, 16, 17)απ'ο ότι έχω προσέξει αυτοί που δεσμέυει η σιβιτανίδειος τα νούμερα λείπουν από το Α/Α, μήπως μπερδεύεσαι με τη σειρά πίνακα που επηρεάζεται από τις δηλωμένες περιοχές?κατι λαθος βλεπεις(το 15-16-17 τα ειχανε προσλαβει απ οτην α φαση) ...απο αυτους που πηρανε προχθες ...λειπουν πχ το 54.....ειχαν παρει μεχρι 50 κατι......κατι λαθος κοιτας...
Παράθεση από: nikolopol στις Νοεμβρίου 16, 2012, 03:51:07 pmΠαράθεση από: tamy στις Νοεμβρίου 16, 2012, 07:13:53 amΚαλημέρα, nikolopol εγώ στη σειρά τα βλέπω κ στους 17.03 (13, 14, 15, 16, 17)απ'ο ότι έχω προσέξει αυτοί που δεσμέυει η σιβιτανίδειος τα νούμερα λείπουν από το Α/Α, μήπως μπερδεύεσαι με τη σειρά πίνακα που επηρεάζεται από τις δηλωμένες περιοχές?κατι λαθος βλεπεις(το 15-16-17 τα ειχανε προσλαβει απ οτην α φαση) ...απο αυτους που πηρανε προχθες ...λειπουν πχ το 54.....ειχαν παρει μεχρι 50 κατι......κατι λαθος κοιτας...Κοιτάω τα νούμερα του Α/Α κ όχι τα νούμερα της σειράς πίνακα. Στον Α/Α φαίνεται αν έχουν κλειδωθεί ενδιάμεσα άτομα για Σιβιτανίδειο. Δες προηγούμενες φάσεις που υπήρχε αντίστοιχη και για Σιβιτανίδειο.
Μας κοροιδευουν μες τα μουτρα μας;
Την σειρα πινακα να κοιτας σε αυτη την φαση δεν φαινεται απο το Α/Α..οντως στην προηγουμενη φαινοτανε εχεις δικιο....αναμενεται να παρει συνολικα αλλα 18 ατομα η σιβιτανιδειος......επισης φιλος μου αναμενεται να παει σιβιτανιδειο και στην β φαση δεν τον πηρανε..ενω ειναι αρκετα ψηλα και αναμενοταν β φαση να τον παρουν...υποψιν εχει δηλωσει μονο εκει..και απλα τα καθυστερουν.....το μαγειρεμα εκει φετος γινεται ΔΕ και ΤΕ..εκτος του μαγειρεματος το πως βγαινουν ολες οι φασεις