0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: twins στις Νοεμβρίου 16, 2012, 04:50:18 pmΜας κοροιδευουν μες τα μουτρα μας;
Μας κοροιδευουν μες τα μουτρα μας;
Παράθεση από: nikolopol στις Νοεμβρίου 16, 2012, 05:22:07 pmΤην σειρα πινακα να κοιτας σε αυτη την φαση δεν φαινεται απο το Α/Α..οντως στην προηγουμενη φαινοτανε εχεις δικιο....αναμενεται να παρει συνολικα αλλα 18 ατομα η σιβιτανιδειος......επισης φιλος μου αναμενεται να παει σιβιτανιδειο και στην β φαση δεν τον πηρανε..ενω ειναι αρκετα ψηλα και αναμενοταν β φαση να τον παρουν...υποψιν εχει δηλωσει μονο εκει..και απλα τα καθυστερουν.....το μαγειρεμα εκει φετος γινεται ΔΕ και ΤΕ..εκτος του μαγειρεματος το πως βγαινουν ολες οι φασειςΌσο για το φετινό μαγείρεμα κ τις καθυστερήσεις τους εγώ προσωπικά τα ξέρω από πρώτο χέρι, αν πάρει κανονικά μέσα στα 18 άτομα πρέπει να είμαι κ γω αλλά δεν με θέλουν λέει γιατί δεν έχω κάτι να τους προσφέρω, το βύσμα τους όμως είναι 1 με 2 ονόματα μετά από μένα οπότε είμαι κ γω μία από τις πέτρες του σκανδάλου των καθυστερήσεών τους!!!!!
Την σειρα πινακα να κοιτας σε αυτη την φαση δεν φαινεται απο το Α/Α..οντως στην προηγουμενη φαινοτανε εχεις δικιο....αναμενεται να παρει συνολικα αλλα 18 ατομα η σιβιτανιδειος......επισης φιλος μου αναμενεται να παει σιβιτανιδειο και στην β φαση δεν τον πηρανε..ενω ειναι αρκετα ψηλα και αναμενοταν β φαση να τον παρουν...υποψιν εχει δηλωσει μονο εκει..και απλα τα καθυστερουν.....το μαγειρεμα εκει φετος γινεται ΔΕ και ΤΕ..εκτος του μαγειρεματος το πως βγαινουν ολες οι φασεις
(μίλησα με ένα κύριο ο οποίος έδινε ειρωνικές απαντήσεις και γελούσε μετά) και μάλιστα μου είπε το πιο κουφό οτι οι περιφερειακές διευθύνσεις δεν έστειλαν τα κενά στο υπουργείο και αυτοί κάλυψαν όλα τα κενά που είχαν σταλεί μέχρι τότε (10/11).
μάλιστα μου είπε το πιο κουφό οτι οι περιφερειακές διευθύνσεις δεν έστειλαν τα κενά στο υπουργείο και αυτοί κάλυψαν όλα τα κενά που είχαν σταλεί μέχρι τότε (10/11).