*

Αποστολέας Θέμα: Δ' Φάση Νηπιαγωγών (ΠΕ60)  (Αναγνώστηκε 63022 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mujerk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Δ' Φάση Νηπιαγωγών (ΠΕ60)
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 12:36:09 am »
Μια απορία βρε παιδιά... Αφού στην Αθήνα όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν ακόμη σχολεία κλειστά- ολοήμερα που δε λειτουργούν, γιατί πρηγούνται κενά στην επαρχία και ειδικά σε περιοχές που στις προηγούμενες φάσεις είχαν πάρει μεγάλο αριθμό (πχ Ηράκλειο)?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:51:11 »

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 10:01:15 am »
καλημερα ....τι κανουμε τωρα ;;απλω σ περιμενουμε ε;;

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 10:25:25 am »
mujerk η αλήθεια είναι οτι δεν μπορούμε να ξέρουμε πως αποφασίζουν και που να στείλουν άτομα αλλά στη ζωή μου έχω καταλάβει οτι στην ελλάδα πρέπει να πηγαίνεις με τους ισχυρούς και τι εννοώ?αν αυτοί που αποφασίζουν είναι υπέρ ενος κλάδου ή τόπου ή δεν ξέρω και γω ποιανού υπέρ τότε θα αποφασίζουν υπέρ αυτού..για παράδειγμα συζητούσα με την διευθύντρια διεύθυνσης κάποιου νομού εκτός αθηνών και μου είπε χαρακτηριστικά "με τη διαμαντοπούλου είχα πολύ καλές σχέσεις ,όταν τη έπαιρνα τηλ πάντα μου ικανοποιούσε τα κενά μου,ενω φέτος δεν έχω τόσες καλές σχέσεις και έχω πολλά κενα"..άντε βρες ακρη..ωραία λογική ε?
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:17:54 am »
χαθηκατε παλι ολεσ....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:51:11 »

Αποσυνδεδεμένος mujerk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 12:39:36 pm »
mujerk η αλήθεια είναι οτι δεν μπορούμε να ξέρουμε πως αποφασίζουν και που να στείλουν άτομα αλλά στη ζωή μου έχω καταλάβει οτι στην ελλάδα πρέπει να πηγαίνεις με τους ισχυρούς και τι εννοώ?αν αυτοί που αποφασίζουν είναι υπέρ ενος κλάδου ή τόπου ή δεν ξέρω και γω ποιανού υπέρ τότε θα αποφασίζουν υπέρ αυτού..για παράδειγμα συζητούσα με την διευθύντρια διεύθυνσης κάποιου νομού εκτός αθηνών και μου είπε χαρακτηριστικά "με τη διαμαντοπούλου είχα πολύ καλές σχέσεις ,όταν τη έπαιρνα τηλ πάντα μου ικανοποιούσε τα κενά μου,ενω φέτος δεν έχω τόσες καλές σχέσεις και έχω πολλά κενα"..άντε βρες ακρη..ωραία λογική ε?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Κάπως έτσι το υποθέτω κι εγώ γιατί άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω. Κάποιοι ίσως πουν ότι κάποια κενά μπορεί να είναι περισσότερο επείγοντα. Αλλά και αυτό, ποιος το κρίνει? Όμως κι έτσι να ήταν , δε θα υπήρχε τόση μεγάλη διαφορά μεταξύ νομών. Στην αρχή λέγαμε ότι δεν υπάρχουν στην Αττική γιατί ικανοποιήθηκαν από τις αποσπάσεις. Όμως όλοι ξέρουμε ότι ακόμη υπάρχουν πάρα πολλά κενά αλλά παίρνουν με το σταγονόμετρο. Στην τελευταία φάση 8 άτομα.... Πόση αφέλεια πια να έχουμε???

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 01:17:42 pm »
        Καλημέρα!Τα ίδια σκέφτομαι και'γω!Πολύ θα ήθελα να δω έναν πίνακα με τα κενά στην Αττική μετά τη γ' φάση.Λέτε τώρα με τα ΖΕΠ να πάρουν καμιά 10αριά και από μας τις νηπιαγωγούς ή το βλέπετε χλωμό;                                                                                                      Όσο για το ιδιωτικό που ανέφερες mujerk σε άλλο topic ,δεν έχω ιδέα τι γίνεται με την προυπηρεσία αλλά είναι δύσκολο τέτοια εποχή να βρεις.Ασε που άμα έχεις και καλή σειρά στους αναπληρωτές, και το μάθουν, ενδέχεται να μην σε προτιμήσουν με το ενδεχόμενο ότι μπορεί να σε καλέσουν ως αναπληρώτρια και να φύγεις ξαφνικά.

Αποσυνδεδεμένος mujerk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 02:12:12 pm »
Ναι αυτό για το αν θα μπορώ να φύγω αν με καλέσουν ήθελα να το ρωτήσω... Ξέρετε τι γίνεται? Έχουμε το δικαίωμα να φύγουμε? Δεδομένου και ότι θα πρέπει να το κάνουμε μέσα σε 3 μέρες και η παραίτηση από όσο ξέρω θέλει 2 βδομάδες προειδοποίηση για να είσαι εντάξει...

Θα πάω σε κάποια συνέντευξη γι αυτό ρωτούσα και τα των μισθών για να είμαι ενημερωμένη. Αν κάποιος το γνωρίζει θα του ήμουν ευγνώμων. Πρόκειται για τάξη προνηπίων (οπότε χωρίς διοριστήριο) . Ώρες δεν ξέρω ακόμη αλλά έχω περίπου 4 χρόνια προυπηρεσία (3 χρόνια και 8 μήνες με ΙΚΑ και 11 μήνες με ΤΕ

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 03:13:04 pm »
πιστευετε να μην εχουμε ζεπ εμεισ;

Αποσυνδεδεμένος rose_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 03:55:06 pm »
Μακάρι να έχουμε κ μεις... Αν και ακούγεται μόνο για δασκάλους... 400 και άτομα θα πάρει δασκάλους.. Και από εμάς τίποτα???
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2012, 05:30:47 pm από alexel »

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 07:26:27 pm »
        Καλησπέρα!Πριν λίγο μπήκα πάλι στο forum και διάβασα και άλλα "αισιόδοξα"!Εγώ προσωπικά αυτό που καταλαβαίνω από τη συνέντευξη του υφυπουργού που θα σας παραθέσω είναι ότι τα κενά,αν υπάρχουν,όπως ισχυρίζεται,θα καλυφθούν από τους εκπαιδευτικούς που θα επιστρέψουν στις τάξεις τους από άλλες υπηρεσίες.Στον δικό μας κλάδο υπάρχουν πολλοί άραγε που έχουν μεταταχθεί σε άλλη υπηρεσία;Τέλος πάντων,διαβάστε και τα συμπεράσματα δικά σας.                                       

http://www.pde.gr/index.php?page=5762

Αποσυνδεδεμένος NHP2

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:22:12 pm »

ΛΟΙΠΟΝ,ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΙ 425 ΘΕΣΕΙΣ ΖΕΠ ΚΑΘΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΔΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ.ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΚΑΙ 50-60 Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ 250 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΖΕΠ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ
Παντα θα ελπιζω για κατι καλυτερο......!

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:26:19 pm »
Ευχαριστούμε, το είδα πριν λίγο και'γω.Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζει κάτι για τους νηπιαγωγούς.Κατά πάσα πιθανότητα αφορά δασκάλους.Μακάρι αλλά...

Αποσυνδεδεμένος rose_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:30:14 pm »
Τον ρωτούν αν ξέρει κάτι για νηπιαγωγους και ούτε καν απαντά... :(

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 11:34:36 pm »