*

Αποστολέας Θέμα: Δ' Φάση Νηπιαγωγών (ΠΕ60)  (Αναγνώστηκε 63129 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος helenintza

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • κ τωρα?τι θα γινει τωρα????
    • Προφίλ
Απ: Δ' Φάση Νηπιαγωγών (ΠΕ60)
« Απάντηση #210 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 07:46:59 am »
κ γω βαρεθηκα να περιμενω κ ετσι ξεκινησα να κραταω δυο παιδακια...τραγικα λιγα τα χρηματα, αλλα μαζι με το ταμειο κατι θα κουτσοβγει....ειναι τοσο στεναχωρο οτι ακομα καθομαστε ατομα που δουλευαμε τοσα χρονια...κ γεννιεται το ερωτημα....του χρονου ρισκαρεις να βαλεις τις ιδιες επιλογες κ να καθεσαι αλλη μια χρονια κ να χασεις μορια αλλης μια χρονιας  οποτε βγαινεις εξω απο το παοχνιδι ή ανοιγεσαι κ τρεχεις (με κοστος την προσωπικη σου ζωη την οποια κοιταξες φετος εις βαρος της δουλειας σου τλκ...)...  εε?οεο?  4 μηνες το σκεφτομαι κ για άλλους 6 μηνες θα το σκεφτομαι...κ δεν ξερω....
καλημερααα!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:16:48 »

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 09:51:48 am »
καλημερα ......ολοι τισ ιδιεσ σκεψεισ κανουμε.....ειναι τι περιοχεσ παλι θα βγουν....για να δουμε

Αποσυνδεδεμένος xara.k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 10:48:15 am »
καλημερα και απο μενα....εγω νομιζω πως και περιοχες καλες να βγαλει παλι δεν θα με σωσει τιποτα γιατι θα παρει το πολυ 20 με 25 ατομα.....ωραια δ φαση παλι....την περιμενα πως και πως και παλι στην απ' εξω με βλεπω...αν δεν βγει το αναμορφωμενο νηπιαγωγειο με τα 250 ατομα δεν πρόκειται να δουλέψω.....

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 11:30:51 am »
καλημερα και απο μενα....εγω νομιζω πως και περιοχες καλες να βγαλει παλι δεν θα με σωσει τιποτα γιατι θα παρει το πολυ 20 με 25 ατομα.....ωραια δ φαση παλι....την περιμενα πως και πως και παλι στην απ' εξω με βλεπω...αν δεν βγει το αναμορφωμενο νηπιαγωγειο με τα 250 ατομα δεν πρόκειται να δουλέψω.....
Καλημέρα!Παρομοίως!Όλοι τις ίδιες σκέψεις κάνουμε τελικά.Εγώ του χρόνου ακόμα και σε ραχούλα.Δεν την ξαναπατάω.Στο λαιμό μου κάθεται η ανεργία.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 10, 2013, 01:44:33 pm από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:16:48 »

Αποσυνδεδεμένος xara.k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 11:56:23 am »
Καλημέρα!Παρομοίως!Όλοι τις ίδιες σκέψεις κάνουμε τελικά.Εγώ του χρόνου ακόμα και σε ραχούλα.Δεν την ξαναπατάω.Στο λαιμό μου κάθεται η ανεργία.
σε ραχουλα θα παω και εγω του χρονου χιλιες φορες εκει παρεα με τις κατσικουλες παρα σε νησι. (εχω κανει σε ραχουλα και ξερω τι λεω)δεν το μπορω με τιποτα τα νησια εκανα 2 χρονια κυκλαδες και αφου δεν εφυγα με τρελοχαρτι παλι καλα.....

ΕφηΤζ.

• Επισκέπτης
« Απάντηση #215 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 01:01:02 pm »
Καλησπερα κι απομεα!!!

Demetroula λεω τοοοσα χρονια το περιμενα γτ παντα εφτανα στο παρα τσακ κ για λιγο δεν με παιρνανε αναπληρωτρια!!!
Και φετος που εφτασα πιο κοντα απο καθε αλλη φορα και ηλπιζα πολυυυυ, παλι με βλεπω στην απ'εξω...Αλλα φανταζεσαι να δεχτω την αλλη δουλεια(που ειναι με προγραμμα ΟΑΕΔ και δεν μπορω να φυγω γτ ο εργοδοτης δεν θα μπορει να ξαναπαρει ποτε ατομο μ επρογραμμα) κ λεεεεμε τωρα να βγει μια φαση καπως μεγαλη και να με καλεσουν...???Αν και αυτο ειναι αρκετα ουτοπικο με τα τωρινα δεδομενα..Ελα ομως που αυτη η ελπιδα υπαρχει και μας βασανιζει...

Σε λιγο θα μιλησω με εναν αιρετο στην περιοχη μου κ αν μου πει κατι σημαντικο θα σας ενημερωσω!!!

ΕφηΤζ.

• Επισκέπτης
« Απάντηση #216 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 01:38:59 pm »
Μολις μιλησα με τον γραμματεα ΠΥΣΠΕ/ΚΥΣΠΕ πως λεγεται.. :-\ και τον ρωτησα για το αναμορφωμενο και για το ποτε και ποσους θα παρουν...Εκεινος μου απαντησε πως φετος δεν μπορουν να πουνε τπτ συγκεκριμενο ειδικα για τα εΣΠα μου λεει τπτ καμια ενημερωση...Και οτι τους ξαναζητησαν τα κενα μολις ανοιξαν τα σχολεια και πιο συγκεκριμενα οιτ απο τις 80 πιστωσεις που μενουν για ολη την Ελλαδα τους διαθετουν για το νομό μου 2 ατομα...κ ζητησαν απο την Αβαθμια να τους πουν 2 ειδικοτητες που χρειαζονται πιο πολυ...και αυτοι "διαλεξαν" 1 νηπ/γο κ 1 δάσκαλο...οποτε μου λεει οτι ισως και την Παρασκευη να βγαλουν μια φαση-μικροσκοπικη λεω εγω-Ααααα και συμφωνα με το ιδιο το Υπ/γειο στο νομο μου εδινε 8 κενα...

ΚΑλο???????

Οποτε ας περιμενουμε Παρασκευη να λαβουμε την τελευταια απογοητευση καμια 20αδα τυχερουλες...να γουσταρουμε!!!!!!!!Και να τεκειωνουμε με τις φρουδες ελπιδες...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 10, 2013, 01:44:07 pm από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 02:05:37 pm »
πηγα και στην γ αθηνων τουσ δινουν μονο 3 πιστωσεισ και μαλωνουν το τι θα παρουν ....εχουν παρα πολλεσ αναγκεσ σε νηπιαγωγουσ ...οσο για το αναμορφωμενο μαλλον απο σεπτεμβρη το πιο πιθανο........πωσ να γινει μεσα στην χρονια μου ειπαν...

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 09:30:45 pm »
Μάλιστα... Οπότε Ελιά... τι να σου πω. Και τον Ιούλιο πάλι στην ίσια κατάσταση θα βρεθείς. Τι θα δηλώσεις τότε; Από τη δουλειά δε θα μπορείς να φύγεις. Φέτος έβαλες και το κουτάκι; Δε σε έφτασε δηλαδή ο πίνακας ακόμα; Του χρόνου μπορεί να μη σε φτάσει πάλι. Τότε τι κάνεις;
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 10:46:22 pm »
11 παραιτήσεις νηπιαγωγών για λόγους υγείας: http://www.pde.gr/index.php?page=5968.
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 12:32:59 am »
Ο Μπράτης έγραψε χτες (Πέμπτη) ότι οι 80 προσλήψεις για Α'βάθμια αναμένονται για σήμερα (Παρασκευή).
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vaggis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • i love education
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 09:30:08 am »
Δημήτρης Μπράτης
KAΛΗΜΕΡΑ!!!
ΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος arietta

• Πλήρες μέλος
  • ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑ,Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 10:04:37 am »
καλημερα και απο εμενα και καλη χρονια !
πολυ δυσοίωνα τα πραγματα αλλα οπως λεμε η ελπιδα πεθαινει τελευταια!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Ιανουαρίου 11, 2013, 11:00:57 am »
καλημερα και απο εμενα και καλη χρονια !
πολυ δυσοίωνα τα πραγματα αλλα οπως λεμε η ελπιδα πεθαινει τελευταια!

αν το σκεφτούμε εναλογικά 40 δάσκαλοι 25 νηπιαγωγοί και 15 αγγλική δηλαδη?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)