0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: irenead στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 11:11:54 pmEγώ πάντως δεν ξέρω κανένα γιατρό που να θέλει να δουλέψει σε επαλ.Νομίζω ότι άμα τους το πεις,θα γελάνε.Μπράβο ρε παιδιά και εγώ έχω αλλάξει 4 ΕΠΑΛ και δεν γνώρισα κανέναν !!!!
Eγώ πάντως δεν ξέρω κανένα γιατρό που να θέλει να δουλέψει σε επαλ.Νομίζω ότι άμα τους το πεις,θα γελάνε.
Πληροφορίες μέσα από το υπουργείο λένε ότι οι προσλήψεις στη δευτεροβάθμια δε συζητιούνται καν.Περιμένουν να προηγηθούν οι αποσπάσεις. Οι τεχνικές ειδικότητες πάνε για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Προς το παρόν οι δευτεροβάθμιες προσπαθούν να καλύψουν τα κενά τους με β΄αναθέσεις και με συναδέλφους που έχουν δεύτερο πτυχίο (και στις δυο περιπτώσεις μπορούν να αναλάβουν μέχρι 7 ώρες).Άρα χρειάζεται να οπλιστούν με υπομονή όσοι περιμένουν να κληθούν ως αναπληρωτές...
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 11:56:11 pmΠληροφορίες μέσα από το υπουργείο λένε ότι οι προσλήψεις στη δευτεροβάθμια δε συζητιούνται καν.Περιμένουν να προηγηθούν οι αποσπάσεις. Οι τεχνικές ειδικότητες πάνε για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Προς το παρόν οι δευτεροβάθμιες προσπαθούν να καλύψουν τα κενά τους με β΄αναθέσεις και με συναδέλφους που έχουν δεύτερο πτυχίο (και στις δυο περιπτώσεις μπορούν να αναλάβουν μέχρι 7 ώρες).Άρα χρειάζεται να οπλιστούν με υπομονή όσοι περιμένουν να κληθούν ως αναπληρωτές...συμφωνω απολυτα με τον συναδερφο. Απλα υπομονη. LASID καλη τοποθετηση απο Παρασκευη ( ΟΑΕΔ )
Δεν μας εκπροσωπεί κανένας, όλο το παιχνίδι γίνεται για τα παιδιά των 23 ετών που με απλά ένα πτυχίο θα βρουν μια δουλίτσα χωρίς ούτε 1 μήνα ανεργίας. Δεν είναι όλη η ζωή οι δάσκαλοι, δεν αντέχω άλλο να ακούω για κενά δασκάλων!!!!!
Παράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 01:59:51 amΔεν μας εκπροσωπεί κανένας, όλο το παιχνίδι γίνεται για τα παιδιά των 23 ετών που με απλά ένα πτυχίο θα βρουν μια δουλίτσα χωρίς ούτε 1 μήνα ανεργίας. Δεν είναι όλη η ζωή οι δάσκαλοι, δεν αντέχω άλλο να ακούω για κενά δασκάλων!!!!! Δεν εννοείς ότι αν οι νεοπτυχιούχοι δάσκαλοι κάθονταν μερικούς μήνες άνεργοι θα τους άξιζε περισσότερο. Καλά κάνουν τα παιδιά και τυχεροί είναι που προσλαμβάνονται αμέσως. Μακάρι να ήμασταν όλοι έτσι. Το πρόβλημα κατά την άποψή μου είναι ότι ίσως δεν το εκτιμούν όσο πρέπει. Οι περισσότεροι από εμάς τους τεχνικούς έχουμε δουλέψει (και κάποιοι δουλεύουν παράλληλα και τα καλοκαίρια) στον ιδιωτικό τομέα. Ξέρουμε τι σημαίνει 8ωρο, βάρδια, μεροκάματο, ιδρώτας.Ο λόγος για τον οποίο "ακούγονται" είναι απλά επειδή είναι περισσότεροι και είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Εμείς είμαστε λίγοι και διασπασμένοι.
Δεν εννοείς ότι αν οι νεοπτυχιούχοι δάσκαλοι κάθονταν μερικούς μήνες άνεργοι θα τους άξιζε περισσότερο. Καλά κάνουν τα παιδιά και τυχεροί είναι που προσλαμβάνονται αμέσως. Μακάρι να ήμασταν όλοι έτσι. Το πρόβλημα κατά την άποψή μου είναι ότι ίσως δεν το εκτιμούν όσο πρέπει. Οι περισσότεροι από εμάς τους τεχνικούς έχουμε δουλέψει (και κάποιοι δουλεύουν παράλληλα και τα καλοκαίρια) στον ιδιωτικό τομέα. Ξέρουμε τι σημαίνει 8ωρο, βάρδια, μεροκάματο, ιδρώτας.Ο λόγος για τον οποίο "ακούγονται" είναι απλά επειδή είναι περισσότεροι και είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Εμείς είμαστε λίγοι και διασπασμένοι.