0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σπουδαία ομοσπονδία, παιδιά μιλάμε τώρα σωθήκαμε. Που έχει να ανανεωθεί το site από τότε που έγινε ο κατακλυσμός του Νώε. Άντε μωρέ μην πω τίποτα το παίζουν ότι αγωνίζονται.
Kαλά από συζητήσεις άλλο τίποτα. Και εγώ αν ήμουν μόνιμος, μια ομοσπονδία θα έκανα και θα συζητούσα. Τι να τα κάνω εγώ όλα αυτά;;Η ΔΟΕ λέει, έχω 10000 κενά ΤΕΛΟΣ και ουρλιάζει και φωνάζει όλη μέρα: ΚΕΝΑ, ΚΕΝΑ, ΚΕΝΑ, ΚΕΝΑ δεν κάνει πλατωνικές συζητήσεις περί προγραμμάτων σπουδώνΕδώ σου λένε από το Υπουργείο ότι δεν έχουμε πιστώσεις για αναπληρωτές τεχνικών ειδικοτήτων, όλα τα άλλα είναι περιττά
Tέλος πάντων, δεν βγαίνει τίποτα. Αν είναι να πάρουν αναπληρωτές, να πάρουν να ξέρουμε τι να κάνουμε. Απλά εγώ πίστευα μέχρι 15 Οκτωβρίου θα έπαιρναν, αν τώρα λέτε μετά τις 15 ε πάει πολύ, έλεος. Πέρυσι νομίζω 14 Οκτωβρίου δεν πήρε α φάση;
Παράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:26:29 pmTέλος πάντων, δεν βγαίνει τίποτα. Αν είναι να πάρουν αναπληρωτές, να πάρουν να ξέρουμε τι να κάνουμε. Απλά εγώ πίστευα μέχρι 15 Οκτωβρίου θα έπαιρναν, αν τώρα λέτε μετά τις 15 ε πάει πολύ, έλεος. Πέρυσι νομίζω 14 Οκτωβρίου δεν πήρε α φάση;A' Φαση τεχνικων ειδικοτητων περσι 4.10.2010
Να θέσω μια απορία μου: μπαίνω στο site της diavgeia στο Υπουργείο Παιδείας και κοιτάω τις θεματικές ενότητες: ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ και ΛΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ. Εκεί δημοσιευονται κάθε ημέρα οι παραιτήσεις, υποθέτω συνταξιοδοτήσεις όλων των εκπαιδευτικών. Εχει λήξει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συνταξιοδότησης και ότι μέχρι 10 Οκτωβρίου θα έχουν συνταξιοδοτηθεί όλοι ;;Από ότι βλέπω όλες οι συνταξιοδοτήσεις αφορούν σχεδόν δασκάλους, φιλολόγους, λίγους φυσικούς, μαθηματικούς. Να σας πω την αλήθεια δεν είδα κανέναν από τεχνική ειδικότητα. Αυτό τι σημαίνει;; ότι έχουμε ΜΗΔΕΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ή ελαχιστότατες στην τεχνική εκπαίδευση;; Μήπως κάνω λάθος;;