PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Φροντιστήρια
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Φροντιστήρια. Όροι αμοιβής και εργασίας
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
...
110
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Φροντιστήρια. Όροι αμοιβής και εργασίας (Αναγνώστηκε 489878 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
edipmet
Έμπειρο μέλος
Απ: Φροντιστηρια και όροι αμοιβής και εργασίας
«
Απάντηση #28 στις:
Οκτωβρίου 01, 2007, 04:32:51 pm »
Tweet
Μα τι να διεκδικησει,δεν καταλαβαινω.Αν θελει να φυγει ελευθερη ειναι να το κανει, απλα λεμε η καλη συμπεριφορα επιβαλλει να το κανει αφου συζητησει.Οσο για τις συμβασεις, δεν υπαρχει καμμα δεσμευση.Περισσοτερο γινονται για να δεσμευτει ο εργοδοτης να την κρατησει και οχι για να δεσμευτει εκεινη.Δεν προκειται να ασχοληθει κανενας με μια υπαλληλο που θελει να φυγει.Δεν εχει νοημα να προσπαθησεις να κρατησεις καποιον στη δουλεια πουδεν θελει να μεινει.Μονο ζημια μπορει να σου κανει.Η μηπως μπορει ο εργοδοτης να ζητησει αποζημιωση;Δεν εχει δημιουργηθει τετοια υπηρεσια προς το παρον...
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 15:23:11 »
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #29 στις:
Οκτωβρίου 01, 2007, 11:50:04 pm »
Aυτο ακριβως ειπα και εγω mel . Δεν εχει δουλεψει για να της χρωστουν κατι . Θα φυγει ενημερωνοντας τους εργοδοτες της να της βρουν εναν αντικαταστατη. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που δεν τους αφορα οπως λενε η αδεια διδασκαλιας. Καθε φορα που μας ερχεται ελεγχος στο φροντιστηριο, το πρωτο που ζητουν ειναι το βιβλιο που γραφουμε τους καθηγητες που δηλωνουμε στο ΙΚΑ και τα αντιγραφα αδειών διδασκαλιας. Μαλιστα μια φορα εβγαλαν τις καθηγητριες απο την ταξη και τις ρωτουσαν αν ο εργοδοτης κολλαει ενσημα και αν εχουν αδεια διδασκαλιας. Περιεργο επισης μου φαινεται οτι δεν τους πειραζει που η συμβαση ειναι χωρις ωραριο. Εγω η ιδια συμπληρωσα τις ωρες στις συμβασεις και τις πηγα στο ΟΑΕΔ και το ΙΚΑ.
Καταγράφηκε
Giotopoulaki
Νέο μέλος
«
Απάντηση #30 στις:
Οκτωβρίου 01, 2007, 11:57:46 pm »
Συνάδελφοι είμαι στον κλάδο των φιλολόγων και εργάζομαι κι εγώ σε φροντιστήριο φέτος για 1η χρονιά. Μάλιστα έχω ξαναγράψει σε θέμα που αφορούσε στα ένσημα. Τελικά ο εργοδότης σήμερα με πλήρωσε για το Σεπτέμβριο. Εργάζομαι 6 ώρε ς την εβδομάδα με 6,50 ευρώ την ώρα (κλέψιμοοοοο το ξέρω) . Μάλιστα στις αρχές μου είχε πει κάτι για 9, κατι ευρω με το ενσημο μαζί . Την προηγούμενη εβδομάδα μου είπε κάτι για 7 ευρώ την ώρα και το ένσημο ξεχωριστα. Το αλλό το καλό είναι ότι δεν θα μου κολλάει 3 ένσημα όσα και δικαιούμαι για 3 μερες απασχοληση- αλλά 2 γιατί δεν βγαίνει οικονομικά...δέχομαι το γεγονός ότι είναι νέο το φροντιστήριο και ακόμα δεν έχει πολύ κόσμο..οι δικοί μου μου λένε να κάνω υπομονή για να ξεκινήσω κι εγώ σιγα σιγα να έχω ασφαλεια...οκ δεν αντιλέγω.. αλλά μέσα μου το νιώθω ότι πιαστηκα κορόιδο και πνιγομαι!!!!!
Μου είπε ότι θα μου το κάνει 7 ευρω την ώρα μόλις έρθειε κι α΄λλος κόσμος..δεν ξέρω τι γίνεται πραγματικα! Μπήκα και στο ιντερνετ έχω ενημερωθει για την αύξηση απο την 1/9/2007 για τα δώρα κτλπ αλλά τώρα μπορώ να κάνω κάτι αλλο?
Και καλά πες οκ για τα χρήματα αλλά το ΕΝΣΗΜΟ εδώ μου κάθεται!!!!!!!!
Καταγράφηκε
Δε χρειάζεται να είμαστε οι καλύτεροι, αρκεί να έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό!!!
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #31 στις:
Οκτωβρίου 02, 2007, 12:19:06 am »
Απο τη στιγμη που ξερεις τα δικαιωματα σου η επιλογη ειναι δικη σου. Να σε ρωτησω ομως κατι? Πουβρηκες την αυξηση απο 1-9-2007? Γιατι η παλια συμβαση εληξε τον Αυγουστο και ακομη δεν εχει βγει η καινουρια. Μπορεις να βαλεις το link σε παρακαλώ?
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 15:23:11 »
Pixie
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #32 στις:
Οκτωβρίου 02, 2007, 12:23:52 am »
Kelly, για τα φροντιστήρια Μ.Ε. όλης της χώρας έχει υπογραφεί σύμβαση για το 2007:
http://www.gus.gr/sse/article.php?id=613
Δεν έχει υπογραφεί ακόμα για τα φροντιστήρια Μ.Ε. Αττικής (στο άλλο θέμα είχα δώσει την περσινή της Αττικής).
«
Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2007, 12:25:50 am από ioanna89
»
Καταγράφηκε
http://istorialykeiou.blogspot.gr
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #33 στις:
Οκτωβρίου 02, 2007, 12:27:59 am »
Χιλια συγγνωμη ioanna μου δεν προσεξα οτι η συναδελφος ειπε οτι ειναι φιλολογος και νομιζα οτι αναφεροταν σε φροντιστηριο ξενων γλωσσων γι'αυτο εξεφρασα αυτη την απορια. Παντως ετσι ειναι ακομη χειροτερα αν σκεφτουμε οτι τα ωρομισθια στη ΜΕ ειναι υψηλοτερα απο αυτα των Ξενων Γλωσσων
Καταγράφηκε
erietta
Επισκέπτης
«
Απάντηση #34 στις:
Οκτωβρίου 02, 2007, 01:10:56 am »
Καλησπέρα. Επειδή στη σύμβαση στην οποία παραπέμπετε δεν το είδα, πως γίνεται ο υπολογισμός των ενσήμων στους ωρομίσθιους στα φροντιστήρια; Εμένα μου έδωσαν 4 ώρες την εβδομάδα και ένα ένσημο τη φορά.
Καταγράφηκε
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #35 στις:
Οκτωβρίου 02, 2007, 01:47:42 am »
Tι εννοεις ενα ενσημο τη φορα. μηπως ενα ενσημο την εβδομαδα?
Καταγράφηκε
erietta
Επισκέπτης
«
Απάντηση #36 στις:
Οκτωβρίου 02, 2007, 02:00:14 am »
Ναι ένα ένσημο για κάθε τετράωρο που πηγαίνω.
Καταγράφηκε
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #37 στις:
Οκτωβρίου 02, 2007, 02:08:04 am »
Τυπικος ειναι .
Καταγράφηκε
erietta
Επισκέπτης
«
Απάντηση #38 στις:
Οκτωβρίου 02, 2007, 02:10:43 am »
Ευχαριστώ για όσα μου έχεις πει. Με βοήθησες πολύ.
Καταγράφηκε
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #39 στις:
Οκτωβρίου 02, 2007, 02:13:30 am »
Nα εισαι καλα. Δεν υπαρχει λογος για ευχαριστιες. Και εμενα με εχουν βοηθησει πολλοι συναδελφοι εδω μεσα. Ο καθενας βοηθαει οπως μπορει.
Καταγράφηκε
edipmet
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #40 στις:
Οκτωβρίου 02, 2007, 12:21:48 pm »
τα ενσημα πανε με τη μερα και οχι με τις ωρες γιαυτο.
Οσο για το αλλο θεμα της ερριετας η καθε υπηρεσια εχει τις δικες της αρμοδιοτητες.Μπορει να ενημερωθει το ικα για παρατυπιες αλλα μετα εκεινο θα το ψαξει.Οπως και για την αδεα διδασκαλιας αρμοδια ειναι η δευτεροβαθμια να το ερευνησει. Κ οποτε χρειαστηκε να μπει η μια υπηρεσια στα χωραφια της αλλης η ασυνεννοησια παει συννεφο.Εχω τυχει σε φαση που αλλα απαιτουσε το γραφειο εργασιας κ αλλα το ικα για το ιδιο θεμα.Δηλαδη ωρες ωρες το ιδιο το κρατος σε αναγκαζει με καποιον να εισαι παρανομος ακομα κ αν εσυ πας με το σταυρο στο χερι.
Καταγράφηκε
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #41 στις:
Οκτωβρίου 02, 2007, 12:33:42 pm »
Aυτο ειναι αληθεια mel . καθε φορα που ερχεται ελεγχος (αλλοτε απο την επιθεωρηση, αλλοτε απο τη δευτεροβαθμια )οτι θελει ο καθενας ζηταει.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
...
110
Πάνω
« προηγούμενο