0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδη, απο το nickname, φανταζομαι ρωταει για ΚΞΓ απο 18 ωρες και πανω ησουν πληρης απασχολησης και πληρωνοσουν με μισθο και οχι ωρομισθιο. Ηταν καπου στα 650 ε+. αν θυμαμαι καλα. Ολα αυτα βεβαια οταν υπηρχε ΣΣΕ.Ριξε μια ματια εδω http://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=data&myid=65επισης, ενδιαφερεσαι για ΚΞΓ στην Αττικη ή σε επαρχια;
Επίσης, υπάρχει έστω μία πιθανότητα στις 100 ο ιδιοκτήτης του ΚΞΓ όπου δουλεύεις να καλύψει τα έξοδα ή μέρος των εξόδων ενός σεμιναρίου/ συνεδρίου/ προγράμματος σχετικά με την διδακτική και την ξενόγλωσση εκπαίδευση;; Ακούγεται ουτοπικό, το ξέρω, αλλά θα ήθελα να το επιβεβαιώσω.
Παράθεση από: eng_teacher στις Αυγούστου 24, 2013, 05:33:23 pmΕπίσης, υπάρχει έστω μία πιθανότητα στις 100 ο ιδιοκτήτης του ΚΞΓ όπου δουλεύεις να καλύψει τα έξοδα ή μέρος των εξόδων ενός σεμιναρίου/ συνεδρίου/ προγράμματος σχετικά με την διδακτική και την ξενόγλωσση εκπαίδευση;; Ακούγεται ουτοπικό, το ξέρω, αλλά θα ήθελα να το επιβεβαιώσω. Να σου πω, εγώ κάθε χρόνο πληρώνω ένα ποσό για να παρακολουθήσουν οι καθηγητές μου σεμινάρια, όχι μεγάλο βέβαια (δεν μπορώ ας πούμε να δώσω 300 ευρώ το άτομο). Τώρα αν το κάνουν κι άλλα φροντιστήρια δεν ξέρω.Σχετικά με αυτό που λες ότι θα σε πληρώνει 5 ευρώ αλλά θα σου δηλώνει 3,5 φαντάζομαι ότι το κάνει για να γλιτώνει το ΙΚΑ. Δυστυχώς το κόστος της ασφάλισης είναι δυσβάσταχτο και πολλά φροντιστήρια καταλήγουν στη λύση αυτή. Δεν το λέω για να δικαιολογηθώ γιατί εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά καταλαβαίνω και τους συναδέλφους που το κάνουν.Τα 5 ευρώ καθαρά πιστεύω ότι είναι καλός μισθός για αρχή (σύμφωνα με τις συνθήκες της αγοράς) και επίσης λογικό είναι να μην ξέρει τώρα πόσες ώρες θα μπορέσει να σου δώσει αφού δεν έχουν γίνει οι εγγραφές.
πές τα ρε george γιατί κάποιοι εδω μέσα νομίζουν οτι το να δουλεύεις καθηγητής σε φροντιστήριο είναι hobby ή χαρτζιλίκι.
Σχετικά με αυτό που λες ότι θα σε πληρώνει 5 ευρώ αλλά θα σου δηλώνει 3,5 φαντάζομαι ότι το κάνει για να γλιτώνει το ΙΚΑ. Δυστυχώς το κόστος της ασφάλισης είναι δυσβάσταχτο και πολλά φροντιστήρια καταλήγουν στη λύση αυτή. Δεν το λέω για να δικαιολογηθώ γιατί εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά καταλαβαίνω και τους συναδέλφους που το κάνουν.Τα 5 ευρώ καθαρά πιστεύω ότι είναι καλός μισθός για αρχή (σύμφωνα με τις συνθήκες της αγοράς) και επίσης λογικό είναι να μην ξέρει τώρα πόσες ώρες θα μπορέσει να σου δώσει αφού δεν έχουν γίνει οι εγγραφές.
εάν έχετε φροντιστήριο αν κατάλαβα καλά έχω μια ερώτηση. Καλός μισθός?? μπορεί ένας καθηγητής να ζήσει με 15 ευρώ μεροκάματα (3 ώρες δίνεται συνήθως την μέρα να υποθέσω?), εσείς θα ζούσατε με 15 ευρώ? το παιδί σας?? ΥΓ στα φροντιστήρια εισπράττω από 7,5 και άνω εδώ και έτη..