0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sisses, εφόσον η προθεσμία υποβολής αίτησης διορισμού για τους διοριστέους του ΑΣΕΠ λήγει στις 23 , θα πρέπει λογικά να ανανεωθεί μετά την ημερομηνία αυτή. Νομίζω πως μερικοί της πρώτης "φουρνιάς" των διοριστέων δεν θα υποβάλλουν εφέτος αίτηση και θα καθυστερήσουν λίγο την ανανέωση του πίνακα .Τις προηγούμενες χρονιές πάντως τον ανακοίνωναν τέλος Αυγούστου με αρχεές Σεπτέμβρη. Άλλο πρέπει να μας ανησυχεί τώρα: οι εκλογές έχουν προκηρυχθεί για τις 16 Σεπτέμβρη και δεν γνωρίζω κατά πόσο θα επιδράσει θετικά ή αρνητικά στην πρόσληψη των αναπληρωτών ή ωρομισθίων . Άκουσα οτι θα "παγώσουν" όλες οι προσλήψεις δεν ξέρω όμως αν αφορά και στους εκπαιδευτικούς.
Δε θα ρισκάρουν , νομίζω Pariel ,την πίεση του κόσμου και ειδικά των ΜΜΕ.Αλλωστε θα δεις σε μερικές ημέρες θα βγουν οι κάθε είδους παρατρεχάμενοι και οι διάφορες πανελλήνιες ενώσεις εκπαιδευτικών να φωνάζουν για τις προσλήψεις , τα "πολλά" κενά(που υπάρχουν) , τις χαμένες ώρες και τα τοιαύτα. Προβλέπω μεγάλο πανηγύρι γύρω απο το θέμα που θα τύχει μεγάλης κομματικής εκμετάλλευσης απο τους μεν και τους δε.Ευτυχώς όμως που έχουμε λίγη κρίση και βλέπουμε
Pariel , νομίζω πως εμείς οι εκπαιδευτικοί δεν υπαγόμαστε στην αναστολή των προσλήψεων.Δε μπορώ να παραπέμψω κάπου αλλά στο παρελθόν είχα αυτή την πληροφόρηση και τη μεταφέρω. Αδυνατώ πάντως να πιστέψω πως ειδικά οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ δεν θα ΄ναι εγκαίρως στα σχολεία γιατην έναρξη της χρονιάς. Το αποκλείω κατηγορηματικά.