0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ουσιαστικά πάντως σήμερα η ΑΣΠΑΙΤΕ δεν έβγαλε τα αποτελέσματα με την έννοια των εισακτέων ανά πολή, τις βαθμολογίες μόνο έβγαλαν. 4 μήνες μόνο για να μετρήσουν τα μόρια.
Αν και ξέρω ότι τα έχω ξαναπεί, εγώ δεν θεωρώ ότι είναι λογικά πράγματα στην ειδικότητά μου άνθρωποι με μεγάλο βαθμό πτυχίου, μεταπτυχιακό και 2 ξένες γλώσσες να είναι αμφίβολο το αν θα μπουν σε μία 7μηνη επιμόρφωση. Και για να καταντήσουν να παίρνουν κάααποια στιγμή όταν διοριστούν 700 ευρώ μισθό. Αυτά δείχνουν πόσο στρεβλά είναι τα πράγματα στην Ελλάδα.
Εγώ δεν σου κρύβω οτι δεν τα έκανα φέτος αφού είπα δεν πρόκειται να μπώ γιατί να χάσω και το 50ευρώ?
παιδια, θα τρελαθω! Ειχα κανει ατηση ως ΠΕ19 και δεν με βρισκω ουτε στους επιτυχοντες ουτε στους αποκλειομενους..πως γινεται??
ναι συστημενο το εστειλα φυσικα αλλα δεν με βρισκω πουθενα!
Και φοβάμαι ότι στο μέλλον θα δούμε ακόμα χειρότερες καταστάσεις... Όλα είναι σύμφωνα με τον κανόνα προσφοράς-ζήτησης. Λίγες θέσεις εργασίας, πολλοί απόφοιτοι σε συγκεκριμένες ειδικότητες.
ΠαράθεσηΚαι φοβάμαι ότι στο μέλλον θα δούμε ακόμα χειρότερες καταστάσεις... Όλα είναι σύμφωνα με τον κανόνα προσφοράς-ζήτησης. Λίγες θέσεις εργασίας, πολλοί απόφοιτοι σε συγκεκριμένες ειδικότητες.Μα η ειρωνία είναι ότι όλοι αυτοί με τα διδακτορικά που πιάνουν τις θέσεις στην ειδικότητά μου, δεν πρόκειται καν να ασχοληθούν με την εκπαίδευση, για ένα επιπλέον ακαδημαικό προσόν κάνουν το ΕΠΠΑΙΚ. Και άνθρωποι που βγάζουν το ψωμάκι τους από τα σχολεία δεν μπορούν να μπουν.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 21, 2011, 03:07:28 pmΠαράθεσηΚαι φοβάμαι ότι στο μέλλον θα δούμε ακόμα χειρότερες καταστάσεις... Όλα είναι σύμφωνα με τον κανόνα προσφοράς-ζήτησης. Λίγες θέσεις εργασίας, πολλοί απόφοιτοι σε συγκεκριμένες ειδικότητες.Μα η ειρωνία είναι ότι όλοι αυτοί με τα διδακτορικά που πιάνουν τις θέσεις στην ειδικότητά μου, δεν πρόκειται καν να ασχοληθούν με την εκπαίδευση, για ένα επιπλέον ακαδημαικό προσόν κάνουν το ΕΠΠΑΙΚ. Και άνθρωποι που βγάζουν το ψωμάκι τους από τα σχολεία δεν μπορούν να μπουν.Η αλήθεια είναι αυτή..Εγώ τη χρονιά που ήμουνα το 1/4 όσων ήταν εκεί μέσα είχαν ήδη μόνιμες δουλειές..Και δε νομίζω να τις άφηναν για να πάνε ωρομίσθιοι..