0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sia30 μακάρι να γίνει το ίδιο και σε μένα. Σήμερα το πρωί μίλησα με την γραμματεία στην Ασπαιτε Κρητης και μου είπαν οτι δεν είναι εφικτό να γίνει, διοτι για να παρακολουθήσω όλα τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου, πρέπει πρώτα να κάνω μερικά απο τα μαθήματα (τις ΠΑΔ συγκεκριμένα μου είπε) απο το χειμερινό. Κατάλαβα οτι είναι κάτι σαν αλυσίδα?! Θα προσπαθήσω να το ψάξω όσο μπορώ....κοιταξε μπορεις να πας στο β εξαμηνο να παρακολουθησεις τα μαθηματα και να τα δωσεις εξετασεις κανονικοτατα...απλα δε μπορεις να κανεις τις παδ του β εξαμηνου, οποτε αν παρακολουθησεις φετος το β εξαμηνο, να ξερεις οτι του χρονου που θα φοιτησεις στο α εξαμηνο θα κανεις τις παδ του και αφου τελειωσεις με αυτο καπου το φεβρουαριο, μολις αρχισει το β εξαμηνο εσυ θα κανεις τις παδ του και ετσι θα τελειωσεις
Κάτι περισσότερο για το πρόγραμμα της Αθηνας γνωρίζουμε;;Εχει βγει?Ποτε ξεκινανε τα μαθηματα;
Παράθεση από: aggeloni στις Νοεμβρίου 22, 2011, 10:14:20 amΚάτι περισσότερο για το πρόγραμμα της Αθηνας γνωρίζουμε;;Εχει βγει?Ποτε ξεκινανε τα μαθηματα;Και εγώ για Αθήνα ενδιαφέρομαι! Επειδή μένω στην επαρχία, θα πάω αύριο να κάνω την εγγραφή και να ρωτήσω παραπάνω λεπτομέρειες. Θα σας πω αν μάθω κάτι. Ωστόσο, αν κάποιος έχει κάτι νεότερο, ας μας ενημερώσει παρακαλώ!
Ακομα τιποτα για το προγραμμα της Αθηνας;;
Έχω πραγματικά την απορία κάποιος με μηδενική προϋπηρεσία για ποιό λόγο μπορεί να είναι διατεθειμένος να πάει σε άλλη πόλη, να νοικιάσει σπίτι, να πληρώσει 400 ευρώ δίδακτρα , να πληρώσει και τα έξοδα διαβίωσης του για 7 μήνες, για να πάρει το χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ. Τι προσδοκά αυτός ο άνθρωπος και μπαίνει σε όλη αυτή τη διαδικασία; Θα ήθελα να ακούσω το σκεπτικό κάποιου που εμπίπτει σε αυτή την περίπτωση.
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 25, 2011, 10:06:34 amΈχω πραγματικά την απορία κάποιος με μηδενική προϋπηρεσία για ποιό λόγο μπορεί να είναι διατεθειμένος να πάει σε άλλη πόλη, να νοικιάσει σπίτι, να πληρώσει 400 ευρώ δίδακτρα , να πληρώσει και τα έξοδα διαβίωσης του για 7 μήνες, για να πάρει το χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ. Τι προσδοκά αυτός ο άνθρωπος και μπαίνει σε όλη αυτή τη διαδικασία; Θα ήθελα να ακούσω το σκεπτικό κάποιου που εμπίπτει σε αυτή την περίπτωση.Αν και έχω προϋπηρεσία, θα σου απαντήσω οτι και απο το ΜΗΔΕΝ κάποιος μπορεί να ξεκινήσει.