0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σήμερα πήρα τηλέφωνο ρωτώντας για το πεσυπ αν εγιναν όλες οι εγγραφές. μου είπαν πως δεν έγιναν αλλά πρέπει να συνεδριάσει η επιτροπή για το αν θα πάρουν επιλαχόντες. κατι άλλο δεν ηξερε.τη ρωτησα ότι εφόσον τα μαθήματα εχουν αρχίσει πότε θα ειδοποιήσουν κι μου λέει αυτό δεν σας επηρεάζει..συμπέρασμα : άγνωστο
Τα κενα δεν βγηκαν καπου, τουλαχιστον εγω δεν τα ειδα. Και στη γραμματεια της Πατρας που ειχα τηλεφωνησει, απεφυγαν να μου απαντησουν. Η απαντηση ηταν αν ειστε επιλαχουσα, θα σας καλεσουν απο τα κεντρικα..Και απο εκει με πηραν τηλ. Φανταζομαι αν ειχα αρνηθει, θα καλουσαν τον επομενο επιλαχων.Οποτε αναμείνατε στο ακουστικο σας...
Παιδιά καλησπέρα,θέλω τη γνώμη σας για ενα θεμα που με απασχολεί. Είμαι 28 χρονών (δεν είμαι και μικρούλης) και εχω 6 μόρια στον πίνακα αναπληρωτών. Φέτος ξεκίνησα ένα μεταπτυχιακό, διάρκειας 2 χρόνων στις επιστήμες της αγωγής στην πόλη μου, για να πάρω παιδαγωγική επάρκεια. Να σας πω ότι έχω ήδη ένα μεταπτυχιακό. Δεν δουλέυω ακόμα σε σχολείο. Χτες με πήραν από την ΑΣΠΑΙΤΕ να μου πουν οτι στο κλαδο μου θα υπάρχει μια κενή θέση στις Σάπες και αν δέχομαι να πάω...Τι θα κάνατε στη θέση μου;;να παρατήσω το μεταπτυχιακό που έχω ξεκινήσει για να ξενιτευτώ στις Σάπες και να εχω παιδαγωγική επάρκεια τον Ιούνιο;;εχω μπερδευτεί και δεν μπορώ να αποφασίσω....καποια γνώμη;;