0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: iosifina στις Ιουνίου 13, 2012, 03:36:21 pmΣήμερα επικύρωσα το ECDL Core σε δικηγόρο πριν το επικυρώσω στα ΚΕΠ για να το προσκομίσω με τα άλλα δικαιολογητικά στον ΕΠΠΑΙΚ όταν βγει η προκύρηξη.Χρειαζόταν Η περσινή προκύρηξη δεν έλεγε με σαφήνεια πώς επικυρώνεται (έγραφε ''από τις αρμόδιες αρχές'' ). Γνωρίζει κάποιος αν το proficiency του Michigan (επειδή είναι ξενόγλωσσος τίτλος) χρειάζεται μετάφραση και επικύρωση απο δικηγόρο-μεταφραστή και μετά από το ΚΕΠ? Δεν θέλω να παραπληροφορήσω ή να μπερδέψω κανέναν και γενικώς είναι η πρώτη μου επαφή με τέτοιου είδους αιτήσεις! το ecdl επειδή είναι από ιδιωτική αρχή και η διαδικασία ήταν αυτή που έκανες ..όσο για το proficiency και αυτο σωστά έπραξες...γιατί όμως περίμενε να βγει η προκύρηξη πρώτα...
Σήμερα επικύρωσα το ECDL Core σε δικηγόρο πριν το επικυρώσω στα ΚΕΠ για να το προσκομίσω με τα άλλα δικαιολογητικά στον ΕΠΠΑΙΚ όταν βγει η προκύρηξη.Χρειαζόταν Η περσινή προκύρηξη δεν έλεγε με σαφήνεια πώς επικυρώνεται (έγραφε ''από τις αρμόδιες αρχές'' ). Γνωρίζει κάποιος αν το proficiency του Michigan (επειδή είναι ξενόγλωσσος τίτλος) χρειάζεται μετάφραση και επικύρωση απο δικηγόρο-μεταφραστή και μετά από το ΚΕΠ? Δεν θέλω να παραπληροφορήσω ή να μπερδέψω κανέναν και γενικώς είναι η πρώτη μου επαφή με τέτοιου είδους αιτήσεις!
Παράθεση από: valentino στις Ιουνίου 13, 2012, 03:42:06 pmΠαράθεση από: iosifina στις Ιουνίου 13, 2012, 03:36:21 pmΣήμερα επικύρωσα το ECDL Core σε δικηγόρο πριν το επικυρώσω στα ΚΕΠ για να το προσκομίσω με τα άλλα δικαιολογητικά στον ΕΠΠΑΙΚ όταν βγει η προκύρηξη.Χρειαζόταν Η περσινή προκύρηξη δεν έλεγε με σαφήνεια πώς επικυρώνεται (έγραφε ''από τις αρμόδιες αρχές'' ). Γνωρίζει κάποιος αν το proficiency του Michigan (επειδή είναι ξενόγλωσσος τίτλος) χρειάζεται μετάφραση και επικύρωση απο δικηγόρο-μεταφραστή και μετά από το ΚΕΠ? Δεν θέλω να παραπληροφορήσω ή να μπερδέψω κανέναν και γενικώς είναι η πρώτη μου επαφή με τέτοιου είδους αιτήσεις! το ecdl επειδή είναι από ιδιωτική αρχή και η διαδικασία ήταν αυτή που έκανες ..όσο για το proficiency και αυτο σωστά έπραξες...γιατί όμως περίμενε να βγει η προκύρηξη πρώτα...
Μπορεί κάποιος που να γνωρίζει να μου απαντήσει αν το ΕΠΠΑΙΚ θεωρείται μετεκπαίδευση ή όχι;; Ευχαριστώ πολύ
εγώ έχω τις 7 ενότητες και έχει διάφοα σηματάκια κάτω και του ΕΣΥΔ και μια χαρά το επικύρωσα σε δικηγόρο. Μου το έβγαλε φωτοτυπιία και έβαλε το χαρτόσημο και τώρα μπορώ και το επικυρώνω σε ΚΕΠ.Μάλλον ο δικηγόρος που πήγες δεν ήξερε
Το Proficiency το μεταφράζεις (σε μεταφραστή εννοείται εκτός αν ο ίδιος είσαι μεταφραστής) και κατόπιν το πας σ'έναν δικηγόρο για να το περάσει από επιτροπή (τυπικά), να επικυρώσει και να επισημάνει με όλη τη σφραγίδα και το χαρτόσημο ότι το πτυχίο είναι γνήσιο. Έπειτα, χρησιμοποιείς αυτό το χαρτί (με τα χαρτόσημα και λοιπές σφραγίδες υπογραφές) ως γνήσιο για να το επικυρώνεις στα ΚΕΠ. Σχετικά με κάτι που είδα για phd κι ότι τζάμπα το κάνω κλπ. Είναι ντροπή να ξεκινάει κάποιος phd μόνο και μόνο για τον τίτλο του διδάκτορα, αν δεν γουστάρει πραγματικά το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η διατριβή του! Πραγματικά ντράπηκα για τα άτομα που έχουν τέτοια νοοτροπία! Στο phd αφιερώνεις πάρα πολύ μεγάλο χρόνο από τη ζωή σου (κατά τη διάρκειά του) και ουσιαστικά επενδύεις σ'αυτό! Αν είναι να το κάνεις "στο χαλαρό" και όχι πολλά πολλά τότε καλύτερα να μη το κάνεις!