0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι εκπαιδευτικές ανάγκες μπορεί να λαμβάνονταν υπόψη όταν παλαιότερα έβγαινε και δεύτερη προκήρυξη ειδικά για όσους είναι στον πίνακα αναπληρωτών ή για όσους πληρούν τις προυποθέσεις του 30μηνου και του 24μήνου και περιμένουν να διοριστούν (οι τελευταίοι από αυτούς έγιναν δεκτοί πέρσι). Δεν νομίζω η κανονική προκήρυξη για το ΕΠΠΑΙΚ να έχει σχέση με τις εκπαιδευτικές ανάγκες, αφού δεν απευθύνεται κατ'ανάγκη σε εκπαιδευτικούς, αλλά σε οποιόνδήποτε ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει, άσχετα αν έχει βρεθεί ποτέ σε τάξη ή αν έχει δώσει ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: MOFO33 στις Ιουνίου 20, 2012, 12:11:01 amΤο Proficiency το μεταφράζεις (σε μεταφραστή εννοείται εκτός αν ο ίδιος είσαι μεταφραστής) και κατόπιν το πας σ'έναν δικηγόρο για να το περάσει από επιτροπή (τυπικά), να επικυρώσει και να επισημάνει με όλη τη σφραγίδα και το χαρτόσημο ότι το πτυχίο είναι γνήσιο. Έπειτα, χρησιμοποιείς αυτό το χαρτί (με τα χαρτόσημα και λοιπές σφραγίδες υπογραφές) ως γνήσιο για να το επικυρώνεις στα ΚΕΠ. Σχετικά με κάτι που είδα για phd κι ότι τζάμπα το κάνω κλπ. Είναι ντροπή να ξεκινάει κάποιος phd μόνο και μόνο για τον τίτλο του διδάκτορα, αν δεν γουστάρει πραγματικά το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η διατριβή του! Πραγματικά ντράπηκα για τα άτομα που έχουν τέτοια νοοτροπία! Στο phd αφιερώνεις πάρα πολύ μεγάλο χρόνο από τη ζωή σου (κατά τη διάρκειά του) και ουσιαστικά επενδύεις σ'αυτό! Αν είναι να το κάνεις "στο χαλαρό" και όχι πολλά πολλά τότε καλύτερα να μη το κάνεις!εμένα μου το μετάφρασε και το επικύρωσε ο δικηγόρος...λάθος?δε το πήγα σε μεταφραστή...
Το Proficiency το μεταφράζεις (σε μεταφραστή εννοείται εκτός αν ο ίδιος είσαι μεταφραστής) και κατόπιν το πας σ'έναν δικηγόρο για να το περάσει από επιτροπή (τυπικά), να επικυρώσει και να επισημάνει με όλη τη σφραγίδα και το χαρτόσημο ότι το πτυχίο είναι γνήσιο. Έπειτα, χρησιμοποιείς αυτό το χαρτί (με τα χαρτόσημα και λοιπές σφραγίδες υπογραφές) ως γνήσιο για να το επικυρώνεις στα ΚΕΠ. Σχετικά με κάτι που είδα για phd κι ότι τζάμπα το κάνω κλπ. Είναι ντροπή να ξεκινάει κάποιος phd μόνο και μόνο για τον τίτλο του διδάκτορα, αν δεν γουστάρει πραγματικά το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η διατριβή του! Πραγματικά ντράπηκα για τα άτομα που έχουν τέτοια νοοτροπία! Στο phd αφιερώνεις πάρα πολύ μεγάλο χρόνο από τη ζωή σου (κατά τη διάρκειά του) και ουσιαστικά επενδύεις σ'αυτό! Αν είναι να το κάνεις "στο χαλαρό" και όχι πολλά πολλά τότε καλύτερα να μη το κάνεις!
Παράθεση από: valentino στις Ιουνίου 20, 2012, 11:42:32 amΠαράθεση από: MOFO33 στις Ιουνίου 20, 2012, 12:11:01 amΤο Proficiency το μεταφράζεις (σε μεταφραστή εννοείται εκτός αν ο ίδιος είσαι μεταφραστής) και κατόπιν το πας σ'έναν δικηγόρο για να το περάσει από επιτροπή (τυπικά), να επικυρώσει και να επισημάνει με όλη τη σφραγίδα και το χαρτόσημο ότι το πτυχίο είναι γνήσιο. Έπειτα, χρησιμοποιείς αυτό το χαρτί (με τα χαρτόσημα και λοιπές σφραγίδες υπογραφές) ως γνήσιο για να το επικυρώνεις στα ΚΕΠ. Σχετικά με κάτι που είδα για phd κι ότι τζάμπα το κάνω κλπ. Είναι ντροπή να ξεκινάει κάποιος phd μόνο και μόνο για τον τίτλο του διδάκτορα, αν δεν γουστάρει πραγματικά το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η διατριβή του! Πραγματικά ντράπηκα για τα άτομα που έχουν τέτοια νοοτροπία! Στο phd αφιερώνεις πάρα πολύ μεγάλο χρόνο από τη ζωή σου (κατά τη διάρκειά του) και ουσιαστικά επενδύεις σ'αυτό! Αν είναι να το κάνεις "στο χαλαρό" και όχι πολλά πολλά τότε καλύτερα να μη το κάνεις!εμένα μου το μετάφρασε και το επικύρωσε ο δικηγόρος...λάθος?δε το πήγα σε μεταφραστή...Προφανώς, ο δικηγόρος θα συνεργαζόταν με μεταφραστή, ο οποίος θα το μετάφρασε κι αυτός απλά θα το επικύρωσε. Δεν υπάρχει κανένα λάθος...