0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gpapage στις Ιουλίου 05, 2011, 10:57:17 pmΠαράθεση από: sotos81 στις Ιουλίου 05, 2011, 10:41:48 pmΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ.Επίσημα από το site pde ιδρύω το κίνημα "κανείς στα ετήσια προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ για φέτος"Αν έχουμε τα κότσια ας μην κάνει κανείς Έλληνας αίτηση.Υπερβολές... Όπως έχω αναφέρει και αρκετές σελίδες πριν ο τρόπος επιλογής στην ΑΣΠΑΙΤΕ είναι κατά τη γνώμη μου ό,τι πιο αξιοκρατικό υπάρχει στο ελληνικό δημόσιο. Με την εξαίρεση των 2 παραθύρων... Της επιλογής της πόλης, που έστω και καθυστερημένα το μπάλωσαν και της μεθόδου των ενστάσεων, που απομένει να δούμε πώς θα γίνει. Μακάρι να έδιναν με τόσο αντικειμενικά κριτήρια προϋπηρεσία... Ακόμα και σήμερα εκεί παίζει ρόλο το "δόντι"...Εκεί που κάνουν το φάουλ στην ΑΣΠΑΙΤΕ είναι στον αριθμό εισακτέων της κάθε ειδικότητας. Προφανώς είναι άδικο για τους συναδέλφους ΑΕΙ πληροφορικής ή για τους οικονομολόγους να πρέπει να έχουν μεταπτυχιακό, 2 ξένες γλώσσες και καλό βαθμό πτυχίου για να ελπίζουν, όταν σε άλλες ειδικότητες μπαίνουν με το τσουβάλι με ελάχιστα κριτήρια. Αντί να αυξήσουν τους εισακτέους των ειδικοτήτων με υψηλό ανταγωνισμό τους περιορίζουν(βλ. πέρσυ στην Πάτρα 8 ΠΕ19, φέτος 2)!Προφανώς αστειεύεσαι. Η ΑΣΠΑΙΤΕ υπήρξε κατά γενική ομολογία προπύργιο της διαπλοκής για πολλά χρόνια. Μέχρι και άνθρωποι από μέσα το έλεγαν αυτό και μέχρι στη
Παράθεση από: sotos81 στις Ιουλίου 05, 2011, 10:41:48 pmΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ.Επίσημα από το site pde ιδρύω το κίνημα "κανείς στα ετήσια προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ για φέτος"Αν έχουμε τα κότσια ας μην κάνει κανείς Έλληνας αίτηση.Υπερβολές... Όπως έχω αναφέρει και αρκετές σελίδες πριν ο τρόπος επιλογής στην ΑΣΠΑΙΤΕ είναι κατά τη γνώμη μου ό,τι πιο αξιοκρατικό υπάρχει στο ελληνικό δημόσιο. Με την εξαίρεση των 2 παραθύρων... Της επιλογής της πόλης, που έστω και καθυστερημένα το μπάλωσαν και της μεθόδου των ενστάσεων, που απομένει να δούμε πώς θα γίνει. Μακάρι να έδιναν με τόσο αντικειμενικά κριτήρια προϋπηρεσία... Ακόμα και σήμερα εκεί παίζει ρόλο το "δόντι"...Εκεί που κάνουν το φάουλ στην ΑΣΠΑΙΤΕ είναι στον αριθμό εισακτέων της κάθε ειδικότητας. Προφανώς είναι άδικο για τους συναδέλφους ΑΕΙ πληροφορικής ή για τους οικονομολόγους να πρέπει να έχουν μεταπτυχιακό, 2 ξένες γλώσσες και καλό βαθμό πτυχίου για να ελπίζουν, όταν σε άλλες ειδικότητες μπαίνουν με το τσουβάλι με ελάχιστα κριτήρια. Αντί να αυξήσουν τους εισακτέους των ειδικοτήτων με υψηλό ανταγωνισμό τους περιορίζουν(βλ. πέρσυ στην Πάτρα 8 ΠΕ19, φέτος 2)!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ.Επίσημα από το site pde ιδρύω το κίνημα "κανείς στα ετήσια προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ για φέτος"Αν έχουμε τα κότσια ας μην κάνει κανείς Έλληνας αίτηση.
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 05, 2011, 11:10:40 pmΠαράθεση από: gpapage στις Ιουλίου 05, 2011, 10:57:17 pmΠαράθεση από: sotos81 στις Ιουλίου 05, 2011, 10:41:48 pmΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ.Επίσημα από το site pde ιδρύω το κίνημα "κανείς στα ετήσια προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ για φέτος"Αν έχουμε τα κότσια ας μην κάνει κανείς Έλληνας αίτηση.Υπερβολές... Όπως έχω αναφέρει και αρκετές σελίδες πριν ο τρόπος επιλογής στην ΑΣΠΑΙΤΕ είναι κατά τη γνώμη μου ό,τι πιο αξιοκρατικό υπάρχει στο ελληνικό δημόσιο. Με την εξαίρεση των 2 παραθύρων... Της επιλογής της πόλης, που έστω και καθυστερημένα το μπάλωσαν και της μεθόδου των ενστάσεων, που απομένει να δούμε πώς θα γίνει. Μακάρι να έδιναν με τόσο αντικειμενικά κριτήρια προϋπηρεσία... Ακόμα και σήμερα εκεί παίζει ρόλο το "δόντι"...Εκεί που κάνουν το φάουλ στην ΑΣΠΑΙΤΕ είναι στον αριθμό εισακτέων της κάθε ειδικότητας. Προφανώς είναι άδικο για τους συναδέλφους ΑΕΙ πληροφορικής ή για τους οικονομολόγους να πρέπει να έχουν μεταπτυχιακό, 2 ξένες γλώσσες και καλό βαθμό πτυχίου για να ελπίζουν, όταν σε άλλες ειδικότητες μπαίνουν με το τσουβάλι με ελάχιστα κριτήρια. Αντί να αυξήσουν τους εισακτέους των ειδικοτήτων με υψηλό ανταγωνισμό τους περιορίζουν(βλ. πέρσυ στην Πάτρα 8 ΠΕ19, φέτος 2)!Προφανώς αστειεύεσαι. Η ΑΣΠΑΙΤΕ υπήρξε κατά γενική ομολογία προπύργιο της διαπλοκής για πολλά χρόνια. Μέχρι και άνθρωποι από μέσα το έλεγαν αυτό και μέχρι στη
τεράστια αξιοκρατία.gpapage επιεικώς είσαι πολύ λάθος. λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο αν ενημερωθείς για το τι έχει συμβεί παλιότερα, θα αλλάξεις γνώμη.νομίζω ότι υπάρχει και σχετικό τόπικ εδώ.είσαι και παλιό μέλος βάσει αριθμού ποστ, πώς και είσαι ανενημέρωτος επ' αυτού;
Παράθεση από: le στις Ιουλίου 05, 2011, 11:24:42 pmτεράστια αξιοκρατία.gpapage επιεικώς είσαι πολύ λάθος. λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο αν ενημερωθείς για το τι έχει συμβεί παλιότερα, θα αλλάξεις γνώμη.νομίζω ότι υπάρχει και σχετικό τόπικ εδώ.είσαι και παλιό μέλος βάσει αριθμού ποστ, πώς και είσαι ανενημέρωτος επ' αυτού; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάτε ξεκάθαρα... Θεωρώ ότι είμαι αρκετά ενημερωμένος δεδομένου ότι έχω περάσει και από την ΑΣΠΑΙΤΕ. Δεν οφελεί σε τίποτα να μιλάμε αφηρημένα με γενικότητες αν δεν κάνουμε συγκεκριμένες καταγγελίες!
Παράθεση από: gpapage στις Ιουλίου 05, 2011, 11:17:22 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 05, 2011, 11:10:40 pmΠαράθεση από: gpapage στις Ιουλίου 05, 2011, 10:57:17 pmΠαράθεση από: sotos81 στις Ιουλίου 05, 2011, 10:41:48 pmΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ.Επίσημα από το site pde ιδρύω το κίνημα "κανείς στα ετήσια προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ για φέτος"Αν έχουμε τα κότσια ας μην κάνει κανείς Έλληνας αίτηση.Υπερβολές... Όπως έχω αναφέρει και αρκετές σελίδες πριν ο τρόπος επιλογής στην ΑΣΠΑΙΤΕ είναι κατά τη γνώμη μου ό,τι πιο αξιοκρατικό υπάρχει στο ελληνικό δημόσιο. Με την εξαίρεση των 2 παραθύρων... Της επιλογής της πόλης, που έστω και καθυστερημένα το μπάλωσαν και της μεθόδου των ενστάσεων, που απομένει να δούμε πώς θα γίνει. Μακάρι να έδιναν με τόσο αντικειμενικά κριτήρια προϋπηρεσία... Ακόμα και σήμερα εκεί παίζει ρόλο το "δόντι"...Εκεί που κάνουν το φάουλ στην ΑΣΠΑΙΤΕ είναι στον αριθμό εισακτέων της κάθε ειδικότητας. Προφανώς είναι άδικο για τους συναδέλφους ΑΕΙ πληροφορικής ή για τους οικονομολόγους να πρέπει να έχουν μεταπτυχιακό, 2 ξένες γλώσσες και καλό βαθμό πτυχίου για να ελπίζουν, όταν σε άλλες ειδικότητες μπαίνουν με το τσουβάλι με ελάχιστα κριτήρια. Αντί να αυξήσουν τους εισακτέους των ειδικοτήτων με υψηλό ανταγωνισμό τους περιορίζουν(βλ. πέρσυ στην Πάτρα 8 ΠΕ19, φέτος 2)!Προφανώς αστειεύεσαι. Η ΑΣΠΑΙΤΕ υπήρξε κατά γενική ομολογία προπύργιο της διαπλοκής για πολλά χρόνια. Μέχρι και άνθρωποι από μέσα το έλεγαν αυτό και μέχρι στη
Παράθεση από: gpapage στις Ιουλίου 05, 2011, 11:29:28 pmΠαράθεση από: le στις Ιουλίου 05, 2011, 11:24:42 pmτεράστια αξιοκρατία.gpapage επιεικώς είσαι πολύ λάθος. λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο αν ενημερωθείς για το τι έχει συμβεί παλιότερα, θα αλλάξεις γνώμη.νομίζω ότι υπάρχει και σχετικό τόπικ εδώ.είσαι και παλιό μέλος βάσει αριθμού ποστ, πώς και είσαι ανενημέρωτος επ' αυτού; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάτε ξεκάθαρα... Θεωρώ ότι είμαι αρκετά ενημερωμένος δεδομένου ότι έχω περάσει και από την ΑΣΠΑΙΤΕ. Δεν οφελεί σε τίποτα να μιλάμε αφηρημένα με γενικότητες αν δεν κάνουμε συγκεκριμένες καταγγελίες!Τι εννοείς συγκεκριμένες καταγγελίες; Με ονόματα και διευθύνσεις; Για τους πολιτικούς υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις και καταδίκες ότι έκλεψαν και έφαγαν; Καμία. Πιστεύεις επομένως ότι δεν έκλεψαν και δεν έφαγαν;
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 05, 2011, 11:32:04 pmΠαράθεση από: gpapage στις Ιουλίου 05, 2011, 11:29:28 pmΠαράθεση από: le στις Ιουλίου 05, 2011, 11:24:42 pmτεράστια αξιοκρατία.gpapage επιεικώς είσαι πολύ λάθος. λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο αν ενημερωθείς για το τι έχει συμβεί παλιότερα, θα αλλάξεις γνώμη.νομίζω ότι υπάρχει και σχετικό τόπικ εδώ.είσαι και παλιό μέλος βάσει αριθμού ποστ, πώς και είσαι ανενημέρωτος επ' αυτού; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάτε ξεκάθαρα... Θεωρώ ότι είμαι αρκετά ενημερωμένος δεδομένου ότι έχω περάσει και από την ΑΣΠΑΙΤΕ. Δεν οφελεί σε τίποτα να μιλάμε αφηρημένα με γενικότητες αν δεν κάνουμε συγκεκριμένες καταγγελίες!Τι εννοείς συγκεκριμένες καταγγελίες; Με ονόματα και διευθύνσεις; Για τους πολιτικούς υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις και καταδίκες ότι έκλεψαν και έφαγαν; Καμία. Πιστεύεις επομένως ότι δεν έκλεψαν και δεν έφαγαν;Καταγγελίες για τις μεθόδους που γίνονται οι παρατυπίες. Εγώ είμαι ο πρώτος που τα είπα για την ΑΣΠΑΙΤΕ και τα 2 παράθυρα εδώ και χρόνια!
Παράθεση από: gpapage στις Ιουλίου 05, 2011, 11:34:32 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 05, 2011, 11:32:04 pmΠαράθεση από: gpapage στις Ιουλίου 05, 2011, 11:29:28 pmΠαράθεση από: le στις Ιουλίου 05, 2011, 11:24:42 pmτεράστια αξιοκρατία.gpapage επιεικώς είσαι πολύ λάθος. λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο αν ενημερωθείς για το τι έχει συμβεί παλιότερα, θα αλλάξεις γνώμη.νομίζω ότι υπάρχει και σχετικό τόπικ εδώ.είσαι και παλιό μέλος βάσει αριθμού ποστ, πώς και είσαι ανενημέρωτος επ' αυτού; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάτε ξεκάθαρα... Θεωρώ ότι είμαι αρκετά ενημερωμένος δεδομένου ότι έχω περάσει και από την ΑΣΠΑΙΤΕ. Δεν οφελεί σε τίποτα να μιλάμε αφηρημένα με γενικότητες αν δεν κάνουμε συγκεκριμένες καταγγελίες!Τι εννοείς συγκεκριμένες καταγγελίες; Με ονόματα και διευθύνσεις; Για τους πολιτικούς υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις και καταδίκες ότι έκλεψαν και έφαγαν; Καμία. Πιστεύεις επομένως ότι δεν έκλεψαν και δεν έφαγαν;Καταγγελίες για τις μεθόδους που γίνονται οι παρατυπίες. Εγώ είμαι ο πρώτος που τα είπα για την ΑΣΠΑΙΤΕ και τα 2 παράθυρα εδώ και χρόνια!Πάμπολλες καταγγελίες. Σου είπα ότι μέχρι τη
Τι θες εν τέλει να πεις; Ότι δεν είναι περισσότερο διεφθαρμένη διαδικασία από άλλες του δημοσίου; Οκ, ενδεχομένως ναι. Άλλο αυτό και άλλο ότι είναι ότι πιο αξιοκρατικό υπάρχει στο ελληνικό δημόσιο. Το πως τώρα απέκτησε ο καθένας μας τα προσόντα που τώρα επικαλείται, είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα. Ξέρουμε ποιές είναι οι γκρίζες ζώνες στα προσόντα που επικαλούνται εκπαιδευτικοί απαιτώντας διορισμό με βάση αυτά (προυπηρεσία, σεμινάρια ειδικής αγωγής, πληρωμένα μεταπτυχιακά σε ανατολικές χώρες κλπ).
καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στην προκήρυξη αναπληρωτών για εισαγωγή στο ΕΠΠΑΙΚ ζητάνε τα μόρια προϋπηρεσίας στις 30 - 6- 2010 (24μηνο) και όχι στις 30- 6 - 2011? Οφείλεται στο κλείδωμα των πινάκων?