0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
yannakis το παλιοτερο μηνυμα που ειδες ηταν απορια μιας φιλης μου που παρακολουθησε την ασπαιτε και οχι δικη μου!Οσο για τα ελτα ηταν οντως παρανομο αλλα ευτυχως που δεχτηκαν γιατι θα ακυρωνοταν η αιτηση μου και δεν θα μπορουσα να κανω καν ενσταση.ευχαριστω πολυ παντως...καλη επιτυχια σε ολους μας!
36,32 για θεσσαλονικη πρωτη επιλογη αν μετρηθουν σωστα τα μορια....εσυ ποσα εχεις?
Ξέρει κανείς αν αναγνωρίστηκε τελικά το σεμινάριο παιδαγωγικής επάρκειας που έδινε η ένωση στο Κιλκίς σε συνεργασία με το Καποδιστριακό; Αυτοί που το παρακολούθησαν εμφανίζονται στον πίνακα με Παιδαγωγική επάρκεια η όχι;
Θα ηθελα να ρωτησω μηπως εχει βγει κανενα σεμιναριο απο τα πανεπιστημια που να δινει παιδαγωγικη επαρκεια???Αυτην την περιοδο λογικα δεν πρεπει να βγαινουν??αν εχει καποιος κανενα νεο ας μας το πει!!!
Η παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια πιστοποιείται:....β) Με την κατοχή πτυχίου τμήματος ΑΕΙ το πρόγραμμα σπουδών του οποίου εξασφαλίζει την προς τούτο αναγκαία θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εξάσκηση και οι απόφοιτοι του οποίου έχουν τα ειδικά τυπικά προσόντα διορισμού στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Το πρόγραμμα σπουδών αξιολογείται ως προς την εξασφάλιση της παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας μετά το 1ο έτος λειτουργίας του, εν συνεχεια δε κάθε 4 έτη, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1 έως 9 του ν.3374/2005. Ως προς την εξασφάλιση της παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας εκδίδεται διαπιστωτική απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Δια
Για πότε βλέπετε τα αποτελέσματα;;