0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όχι δεν διαρκούσε 6 μήνες. Γι ααυτό πρέπει να γίνουν 6μηνα. Άλλωστε από τη στιγμή που δίνε τη δυνατότητα αυτή ο νέος νόμος, συμφέρει να γίνουν 6μηναΛοιπόν εγώ κουράστηκα με τη ιστορία της ΑΣΠΑΙΤΕ. Όταν έχεις επιτυχία στο ΑΣΕΠ, πτυχίο, μεταπτυχιακό, proficiency καi ecdl και δεν γίνεται να μπεις σε ένα πρόγραμμα κατάρτισης της πλάκας., ναι της πλάκας είναι για εμένα ε όχι νοιώθω ότι απευθύνονται σε ηλίθιους. Σε υποτιμούν. Διότι αν το σύστημα λειτουργούσε και λάμβανε και επιτυχίες στο ΑΣΕΠ που έπρεπε να το λαμβάνει υπόψη διότι λογικό είναι ένας επιτυχών στο ΑΣΕΠ να έχει περισσότερες πιθανότητες να προσληφθεί και λογικό είναι να προηγείται σε μια παιδαγωγική επάρκειαΑλλά βέβααις όταν η ΑΣΠΑΙΤΕ παίρνει άτομα που ούτε μια φορά δεν θα ασκήσουν το επάγγελμα ου εκπαιδευτικο, ε τι να πω. Διότι εγώ στη ζωή μου, πήγα στη Αγγλία και επισκέφτηκα ξένο πανεπιστήμιο και εκεί γενικά τα περισσότερα πανεπιστηξμια δίνουν ειδικό πρόγραμμα παιδαγωγικής επάρκειας και όχι ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και επίσης λαμβάνουν υπόψη αν έχεις εκπαιδευτική προυπηρεσίαΓια αυτό όλο το πρόγραμμα της ΑΣΠΑΙΤΕ είναι στραβό και απαρχεωνμένο
Και στην Αγγλία υπάρχουν βύσματα και εκεί τα πανεπιστήμια δεν λειτουργούν τέλεια. Το θέμα είναι ότι δίνουν ευκαιρίες σε όλους και ειδικά για απιδαγωγική κατάρτιση μέσα από το PGCERTΔεν κατάλαβα αυτό ειρωνικό ήταν ¨να τους μοίασεις;;"Eννοείται ότι όλοι πρέπει να έχουμε ως πρότυπα προγμένες χώρες που δεν καταπατούν διακιώματα στη μόρφωση, εφαρμόσυν τσο ακαίραιο τη νομοθεσία και μάλιστα άμεσαΜακάρι όλοι να είχαμε ως πρότυπα προηγμένα πανεπιστήμια. Άλλωστε η Ελλάδα οφείλει με βάση τις ευρωπαικές συμβάσεις να προσαρμοστεί στο νόμο που λέει : όλοι οι πολίτες όλων των ευρωπαικών χωρών έχουν ίσα διακίωματα στη πρόσβαση στη μόρφωση.Το καταλαβαίνετε ότι παραβιάζουν διακιώματα πολιτών;;Έχω μιλήσει σε δικηγόρο και μου έχει πει ότι επειδή υπάρχει απόφαση του Συνηγόρου του Πολίτη για το θέμα της παιδαγωγικής επάρκειας και επειδή η απόφαση αυτή βγήκε με βάση τους νόμους του ελληνικού συντάγματος, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!, και με βάση τους νόμους της ευρωπαικής νομοθεσίας, το θέμα του μονωπολίου της ΑΣΠΑΙΤΕ μπάζει από παντού και αγγίζει πλέον όρια αντισυνταγματικών διατάξεωνΕίναι σίγουρο ότι θα δικαιωθεί κάποιος στα ελκληνικά διακστήρια καλά δεν το συζητάω για ευρωπαικά μιας και υπάρχει πιθανότητα το κράτος να πληρώσει και αποζήμιωση στους θιγμένους . Το θέμα μου είπε καταπατάει ευρωπαικούς και ελληνικούς νόμουςΕσείς καθήστε λοιπόν να απολαμβάνετε την καταπάτηση βασικών δικαιωμάτων σας από το ίδιο το κράτος όσοι βέβαια νειώθετε ότι αδικείστε και σύμφωνα με την ioanniagk ας μείνουμε προσηλωμένοι στην παλιά ελλάδα, χωρίς καμία πρόοδο σε θέματα μόρφωσης και επιμόρφωσης, διότι αυτή την ελλάδα αξίζουμε, αν κατάλαβα καλά
Παράθεση από: JohnyWalker στις Οκτωβρίου 11, 2011, 05:36:32 pmΚαι στην Αγγλία υπάρχουν βύσματα και εκεί τα πανεπιστήμια δεν λειτουργούν τέλεια. Το θέμα είναι ότι δίνουν ευκαιρίες σε όλους και ειδικά για απιδαγωγική κατάρτιση μέσα από το PGCERTΔεν κατάλαβα αυτό ειρωνικό ήταν ¨να τους μοίασεις;;"Eννοείται ότι όλοι πρέπει να έχουμε ως πρότυπα προγμένες χώρες που δεν καταπατούν διακιώματα στη μόρφωση, εφαρμόσυν τσο ακαίραιο τη νομοθεσία και μάλιστα άμεσαΜακάρι όλοι να είχαμε ως πρότυπα προηγμένα πανεπιστήμια. Άλλωστε η Ελλάδα οφείλει με βάση τις ευρωπαικές συμβάσεις να προσαρμοστεί στο νόμο που λέει : όλοι οι πολίτες όλων των ευρωπαικών χωρών έχουν ίσα διακίωματα στη πρόσβαση στη μόρφωση.Το καταλαβαίνετε ότι παραβιάζουν διακιώματα πολιτών;;Έχω μιλήσει σε δικηγόρο και μου έχει πει ότι επειδή υπάρχει απόφαση του Συνηγόρου του Πολίτη για το θέμα της παιδαγωγικής επάρκειας και επειδή η απόφαση αυτή βγήκε με βάση τους νόμους του ελληνικού συντάγματος, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!, και με βάση τους νόμους της ευρωπαικής νομοθεσίας, το θέμα του μονωπολίου της ΑΣΠΑΙΤΕ μπάζει από παντού και αγγίζει πλέον όρια αντισυνταγματικών διατάξεωνΕίναι σίγουρο ότι θα δικαιωθεί κάποιος στα ελκληνικά διακστήρια καλά δεν το συζητάω για ευρωπαικά μιας και υπάρχει πιθανότητα το κράτος να πληρώσει και αποζήμιωση στους θιγμένους . Το θέμα μου είπε καταπατάει ευρωπαικούς και ελληνικούς νόμουςΕσείς καθήστε λοιπόν να απολαμβάνετε την καταπάτηση βασικών δικαιωμάτων σας από το ίδιο το κράτος όσοι βέβαια νειώθετε ότι αδικείστε και σύμφωνα με την ioanniagk ας μείνουμε προσηλωμένοι στην παλιά ελλάδα, χωρίς καμία πρόοδο σε θέματα μόρφωσης και επιμόρφωσης, διότι αυτή την ελλάδα αξίζουμε, αν κατάλαβα καλάΚαλά βρε JohnyWalker ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι πολλοί εδώ έχουν ως πρότυπο την Κούβα και την
Παράθεση από: eleni80 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 01:06:07 amΠαράθεση από: JohnyWalker στις Οκτωβρίου 11, 2011, 05:36:32 pmΚαι στην Αγγλία υπάρχουν βύσματα και εκεί τα πανεπιστήμια δεν λειτουργούν τέλεια. Το θέμα είναι ότι δίνουν ευκαιρίες σε όλους και ειδικά για απιδαγωγική κατάρτιση μέσα από το PGCERTΔεν κατάλαβα αυτό ειρωνικό ήταν ¨να τους μοίασεις;;"Eννοείται ότι όλοι πρέπει να έχουμε ως πρότυπα προγμένες χώρες που δεν καταπατούν διακιώματα στη μόρφωση, εφαρμόσυν τσο ακαίραιο τη νομοθεσία και μάλιστα άμεσαΜακάρι όλοι να είχαμε ως πρότυπα προηγμένα πανεπιστήμια. Άλλωστε η Ελλάδα οφείλει με βάση τις ευρωπαικές συμβάσεις να προσαρμοστεί στο νόμο που λέει : όλοι οι πολίτες όλων των ευρωπαικών χωρών έχουν ίσα διακίωματα στη πρόσβαση στη μόρφωση.Το καταλαβαίνετε ότι παραβιάζουν διακιώματα πολιτών;;Έχω μιλήσει σε δικηγόρο και μου έχει πει ότι επειδή υπάρχει απόφαση του Συνηγόρου του Πολίτη για το θέμα της παιδαγωγικής επάρκειας και επειδή η απόφαση αυτή βγήκε με βάση τους νόμους του ελληνικού συντάγματος, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!, και με βάση τους νόμους της ευρωπαικής νομοθεσίας, το θέμα του μονωπολίου της ΑΣΠΑΙΤΕ μπάζει από παντού και αγγίζει πλέον όρια αντισυνταγματικών διατάξεωνΕίναι σίγουρο ότι θα δικαιωθεί κάποιος στα ελκληνικά διακστήρια καλά δεν το συζητάω για ευρωπαικά μιας και υπάρχει πιθανότητα το κράτος να πληρώσει και αποζήμιωση στους θιγμένους . Το θέμα μου είπε καταπατάει ευρωπαικούς και ελληνικούς νόμουςΕσείς καθήστε λοιπόν να απολαμβάνετε την καταπάτηση βασικών δικαιωμάτων σας από το ίδιο το κράτος όσοι βέβαια νειώθετε ότι αδικείστε και σύμφωνα με την ioanniagk ας μείνουμε προσηλωμένοι στην παλιά ελλάδα, χωρίς καμία πρόοδο σε θέματα μόρφωσης και επιμόρφωσης, διότι αυτή την ελλάδα αξίζουμε, αν κατάλαβα καλάΚαλά βρε JohnyWalker ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι πολλοί εδώ έχουν ως πρότυπο την Κούβα και την
Συμφωνώ κάποιοι έχουν σαν πρότυπο τους την Ελλάδα του 70 ενώ κάποιοι άλλοι έχουν την τύχη να ζουν στην Ελλάδα του 2011. τυχερούληδες!!! Μήπως και για αυτό φταίει η ΑΣΠΑΙΤΕ και τα βύσματα; Μήπως φταίνε και για αυτό οι κομμωτές; Μήπως η δάσκαλοι; Μα τόσα χρόνια στην ευρωπαϊκή δημοκρατική Ελλάδα αυτοί εξουσιάζουν; Και εμείς τότε γιατί συνεχίζαμε να ψηφίζουμε και να περιμένουμε κιόλας πλέον να μας σώσουν αυτοί που τοοοσσσαααα χρόνια έδιναν εξουσία σε συντεχνίες και στα βύσματα και όχι στην απόλυτη αξιοκρατία; Παρακαλώ πολύ αυτοι που έχουν ως πρότυπο της σύγχρονες ευρωπαϊκές χώρες ας μου απαντήσουν.,Συμπέρασμα ποιος φταίει οεοοο μάλλον εγώ που έχω ως πρότυπο την Ελλάδα της του 70 και την Κορέα το καλύτερο άλλοθι γα τη συνείδηση σας. Όσο δεν βλέπουμε το φταίχτη έτσι θα είναι η Ελλάδα του 2011 η μάλλον και χειρότερα και εμείς θα ψάχνουμε άλλοθι για τη συνείδηση μας. Ααα!!! Και κάτι τελευταίο την τρόικα εγώ την έφερα ο κορεάτης;
ΠαράθεσηΣυμφωνώ κάποιοι έχουν σαν πρότυπο τους την Ελλάδα του 70 ενώ κάποιοι άλλοι έχουν την τύχη να ζουν στην Ελλάδα του 2011. τυχερούληδες!!! Μήπως και για αυτό φταίει η ΑΣΠΑΙΤΕ και τα βύσματα; Μήπως φταίνε και για αυτό οι κομμωτές; Μήπως η δάσκαλοι; Μα τόσα χρόνια στην ευρωπαϊκή δημοκρατική Ελλάδα αυτοί εξουσιάζουν; Και εμείς τότε γιατί συνεχίζαμε να ψηφίζουμε και να περιμένουμε κιόλας πλέον να μας σώσουν αυτοί που τοοοσσσαααα χρόνια έδιναν εξουσία σε συντεχνίες και στα βύσματα και όχι στην απόλυτη αξιοκρατία; Παρακαλώ πολύ αυτοι που έχουν ως πρότυπο της σύγχρονες ευρωπαϊκές χώρες ας μου απαντήσουν.,Συμπέρασμα ποιος φταίει οεοοο μάλλον εγώ που έχω ως πρότυπο την Ελλάδα της του 70 και την Κορέα το καλύτερο άλλοθι γα τη συνείδηση σας. Όσο δεν βλέπουμε το φταίχτη έτσι θα είναι η Ελλάδα του 2011 η μάλλον και χειρότερα και εμείς θα ψάχνουμε άλλοθι για τη συνείδηση μας. Ααα!!! Και κάτι τελευταίο την τρόικα εγώ την έφερα ο κορεάτης; Γιατί ρε παιδιά τόσα χρόνια ποιος κυβερνούσε;; Πλάκα μας κάνετε, δεν βλέπετε που ζείτε;;To κράτος είπε, θέλω παιδαγωγική κατάρτιση για τα τεχνικά λύκεια, ήρθε η έκλαμψη στα λαμπρά μυαλά που έχουν άχυρα στο εγκέφαλο, ότι η λέξη τεχνική - τεχνολογική παραπέμπει στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Άρα λένε: κουστά στραβά γιατροί, δικηγόροι, γεωπόνοι, μηχανικοί απόφοιτοι ποανεπιστημιων όλοι στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Την έκαναν μονποπώλιο, ποτέ για λόγους καθαρά ροτυσφετολογικούς δεν εφάρμοσαν το νόμο που έδινε δυνατότητα και στα υπόλοιπα ΑΕΙ για προγραμματα παιδαγωγικης επάρκειας. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΥ