*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2012-2013  (Αναγνώστηκε 114273 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MOFO33

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Προκήρυξη για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2012-2013
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 19, 2012, 02:49:54 pm »
ποιος ξέρει δικηγόρο στην θεσσαλονίκη για μετάφραση αγγλικών και γαλλικών πτυχίων;

Θα σου πρότεινα να δεις σ'αυτό που πήγα κι εγώ http://www.adverbum.gr/ . Στην Ερμού 57, 1ος όροφος. Μεταφράζουν και επικυρώνουν σε συνεργασία με συμβεβλημένο δικηγόρο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:57:04 »

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 19, 2012, 02:59:23 pm »
Η μετάφραση πάντως είναι σίγουρο ότι δεν είναι υποχρεωτική;;

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 19, 2012, 03:00:26 pm »
Η μετάφραση πάντως σε ξενόγλωσσα πτυχία γλωσσομάθειας είναι σίγουρο 100% ότι δεν είναι υποχρεωτική, τουλάχιστον για την ΑΣΠΑΙΤΕ;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 19, 2012, 03:19:13 pm από foibos81 »

Αποσυνδεδεμένος serenata

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 19, 2012, 03:27:05 pm »
3 ευρώ στο γαλλικό ινστιτούτο η επικύρωση(χωρίς μετάφραση) των γαλλικών πτυχίων :  http://www.ift.gr/pdf/exam/trad.gr.pdf
10 ευρώ στην ελληνοαμερικανική ένωση το proficiency του michigan : http://www.hau.gr/resources/examinations/eparkeia.pdf

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:57:04 »

Αποσυνδεδεμένος LabBook

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 19, 2012, 04:06:13 pm »
Μπορεί κάποιος να μας πληροφορήσει αν ενημερώνουν τηλεφωνικά τους επιτυχόντες;;; 

Κοιτούσα τις περσινές βάσεις για να κάνω την αίτηση και είδα ότι ήμουν στους επιλαχόντες και τελικά εισαγομένους (στον δεύτερο πίνακα που βγήκε), αλλά δεν με ενημέρωσε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ!!!  ??? >:( :-[ :o :o :o :o :o :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος lzdg

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 1010110
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 19, 2012, 04:17:43 pm »
Μπορεί κάποιος να μας πληροφορήσει αν ενημερώνουν τηλεφωνικά τους επιτυχόντες;;; 

Κοιτούσα τις περσινές βάσεις για να κάνω την αίτηση και είδα ότι ήμουν στους επιλαχόντες και τελικά εισαγομένους (στον δεύτερο πίνακα που βγήκε), αλλά δεν με ενημέρωσε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ!!!  ??? >:( :-[ :o :o :o :o :o :o :o :o

Τόσοι χιλιάδες άνθρωποι χάνουμε κάθε χρόνο το 50αρικό με την ελπίδα και εσύ περιμένεις ιδιαίτερη πρόσκληση για να πας? Συγνώμη που θα το πω αλλά έλεος κοπελιά...

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιουλίου 19, 2012, 04:19:13 pm »
Εγώ ξέρω ότι ενημερώνονται. Π.χ. ένας φίλος μου που ήταν επιλαχών τον πήραν τηλέφωνο πριν βγει ο πίνακας και του είπαν ότι εισάγεσετε σε αυτή την πόλη,αν θα αποδεχθεί την θέση. Προφανώς σε πήραν τηλέφωνο και δεν σε βρήκαν;;

E εντάξει μην περιμένεις και να σε ψάχνουν κάθε μέρα από την στιγμή που πάρουν μία φορά. Δεν ξέρω τι έγινε πραγματικά πάντως, μπορεί να είναι και δικό τους λάθος. Για αυτό το λόγο να μπαίνετε στο σαιτ να κοιτάτε ανακοινώσεις.

Τελικά απαιτείται ή όχι μετάφραση σε ξενόγλωσους τίτλους γλωσσομάθειας για την ΑΣΠΑΙΤΕ;; Σύμφωνα με τον ΑΣΕΠ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ, όσο αφορά όλους τους τίτλους, τώρα το κοίταξα
Παρεπιμπτόντως στις περσινές ενστάσεις, δεν απορίφθηκε κανένας για το λόγο ότι δεν ήταν μεταφρασμένος ο τίτλος
 ΑΛΛΑ να μου απαντήσει κάποιος 100% στα σίγουρα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 19, 2012, 04:22:32 pm από foibos81 »

Αποσυνδεδεμένος LabBook

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 19, 2012, 04:51:18 pm »

Τόσοι χιλιάδες άνθρωποι χάνουμε κάθε χρόνο το 50αρικό με την ελπίδα και εσύ περιμένεις ιδιαίτερη πρόσκληση για να πας? Συγνώμη που θα το πω αλλά έλεος κοπελιά...

Ενώ εγώ δεν έχασα το 50άρικο και έναν ολόκληρο χρόνο!!! Ούτε πρόσκληση με βουλοκέρι ήθελα, ούτε τίποτα ιδιαίτερο!!! Απλά το αναμενώμενο!!! Ένα τηλέφωνο, ένα email... τι στο καλό μας ζητάνε σταθερά, κινητά κ ό,τι άλλο;;; Πρέπει 365 μέρες το χρόνο να είμαι κολλημένη στον υπολογιστή για να δω πότε θα βγάλουν τα αποτελέσματα;;;

Τελοσπάντων, αν κάποιος ξέρει και δεν έχει απλά σκοπό να "μου την πει", ας μου πει αν έχει νόημα να το ψάξω, να δω αν η θέση έμεινε κενή κτλ...

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 19, 2012, 04:59:20 pm »

Ενώ εγώ δεν έχασα το 50άρικο και έναν ολόκληρο χρόνο!!! Ούτε πρόσκληση με βουλοκέρι ήθελα, ούτε τίποτα ιδιαίτερο!!! Απλά το αναμενώμενο!!! Ένα τηλέφωνο, ένα email... τι στο καλό μας ζητάνε σταθερά, κινητά κ ό,τι άλλο;;; Πρέπει 365 μέρες το χρόνο να είμαι κολλημένη στον υπολογιστή για να δω πότε θα βγάλουν τα αποτελέσματα;;;

Τελοσπάντων, αν κάποιος ξέρει και δεν έχει απλά σκοπό να "μου την πει", ας μου πει αν έχει νόημα να το ψάξω, να δω αν η θέση έμεινε κενή κτλ...

Δεν νομίζω να τίθεται πλέον τέτοιο θέμα, αν έμεινε η θέση κενή ή να σε δεχτούν ως υπεράριθμη, διότι δεν έκανες καν εγγραφή και τελείωσε και το ακαδημαικό έτος.  Άσε που δεν προβλέπεται κάτι στον Κ.Α.Υ. για αυτό το θέμα. Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο πάντως να το ρωτήσω και να το ξεκαθαρίσω. Εννοείται ότι κάποιος μπορεί να ξανακάνει τα χαρτιά
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 19, 2012, 05:02:18 pm από foibos81 »

Αποσυνδεδεμένος LabBook

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 19, 2012, 05:26:34 pm »
Δεν νομίζω να τίθεται πλέον τέτοιο θέμα, αν έμεινε η θέση κενή ή να σε δεχτούν ως υπεράριθμη, διότι δεν έκανες καν εγγραφή και τελείωσε και το ακαδημαικό έτος.  Άσε που δεν προβλέπεται κάτι στον Κ.Α.Υ. για αυτό το θέμα. Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο πάντως να το ρωτήσω και να το ξεκαθαρίσω. Εννοείται ότι κάποιος μπορεί να ξανακάνει τα χαρτιά

Επειδή βλέπω ότι γνωρίζεις το θέμα... Όπως μου λες δεν υπάρχει πρόβλημα να ξανακάνω τα χαρτιά και λογικό το βρίσκω, αφού πάλι θα δώσω τα 50 ευρώ.

Αν με πάρουν στην ΑΣΠΑΙΤΕ σε κάποια πόλη εκτός Αθηνών και μετά αναπληρώτρια στην Αθήνα, κάνω μετεγγαφή ανεξάρτητα από τα άτομα που έχουν προκηρυχθεί στην ειδικότητά μου για Αθήνα;;; Τότε δεν θα μαζευτούν όλοι στις πόλεις που γίνονται οι περισσότερες προσλήψεις;  'Η μπορώ να γραφτώ στην πόλη που θα με πάρουν και να πάω του χρόνου;;;

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 19, 2012, 05:37:32 pm »

Επειδή βλέπω ότι γνωρίζεις το θέμα... Όπως μου λες δεν υπάρχει πρόβλημα να ξανακάνω τα χαρτιά και λογικό το βρίσκω, αφού πάλι θα δώσω τα 50 ευρώ.

Αν με πάρουν στην ΑΣΠΑΙΤΕ σε κάποια πόλη εκτός Αθηνών και μετά αναπληρώτρια στην Αθήνα, κάνω μετεγγαφή ανεξάρτητα από τα άτομα που έχουν προκηρυχθεί στην ειδικότητά μου για Αθήνα;;; Τότε δεν θα μαζευτούν όλοι στις πόλεις που γίνονται οι περισσότερες προσλήψεις;  'Η μπορώ να γραφτώ στην πόλη που θα με πάρουν και να πάω του χρόνου;;;

Αφού σε πάρουν Αθήνα μπορείς να κάνεις μετεγγραφή μόνο στην αρχή του χειμερινού και εαρινού εξαμήνου, ενδιάμεσα απαγορεύεται, σύμφωνα πάντα με τον Κ.Α.Υ. Από όσο διάβασα τον Κ.Α.Υ. δεν προβλέπει κάτι για το αν μαζευτούν πολλοί σε ένα παράρτημα λόγω μετεγγραφών. Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω από όσα λέει ο Κ.Α.Υ. Το να γραφτείς απλά σε μια πόλη και να πας του χρόνου, ξέρω ότι πέρυσι επιτρέπονταν, αρκεί να τους δώσεις τα χρήματα που προβλέπονται για την εγγραφή
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 19, 2012, 05:43:35 pm από foibos81 »

Αποσυνδεδεμένος RIPorter

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιουλίου 19, 2012, 09:23:04 pm »
Παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακάτω τμήμα της αίτησης Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. :

=========================================================================
   ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Αποσυνδεδεμένος LabBook

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιουλίου 19, 2012, 09:35:04 pm »
Παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακάτω τμήμα της αίτησης Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. :

=========================================================================
   ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Αποσυνδεδεμένος RIPorter

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιουλίου 19, 2012, 11:47:41 pm »
ευχαριστώ LabBook για την άμεση απάντηση σου!

Θα προσπαθήσω να πάρω τηλ. κ αύριο για να το σιγουρέψω!

Κανένας άλλος έχει ανάλογη απορία ή μόνο εγώ είμαι τελικά!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182601
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)