0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποιος ξέρει δικηγόρο στην θεσσαλονίκη για μετάφραση αγγλικών και γαλλικών πτυχίων;
Μπορεί κάποιος να μας πληροφορήσει αν ενημερώνουν τηλεφωνικά τους επιτυχόντες;;; Κοιτούσα τις περσινές βάσεις για να κάνω την αίτηση και είδα ότι ήμουν στους επιλαχόντες και τελικά εισαγομένους (στον δεύτερο πίνακα που βγήκε), αλλά δεν με ενημέρωσε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ!!!
Παράθεση από: LabBook στις Ιουλίου 19, 2012, 04:06:13 pmΜπορεί κάποιος να μας πληροφορήσει αν ενημερώνουν τηλεφωνικά τους επιτυχόντες;;; Κοιτούσα τις περσινές βάσεις για να κάνω την αίτηση και είδα ότι ήμουν στους επιλαχόντες και τελικά εισαγομένους (στον δεύτερο πίνακα που βγήκε), αλλά δεν με ενημέρωσε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ!!! Τόσοι χιλιάδες άνθρωποι χάνουμε κάθε χρόνο το 50αρικό με την ελπίδα και εσύ περιμένεις ιδιαίτερη πρόσκληση για να πας? Συγνώμη που θα το πω αλλά έλεος κοπελιά...
Παράθεση από: lzdg στις Ιουλίου 19, 2012, 04:17:43 pmΠαράθεση από: LabBook στις Ιουλίου 19, 2012, 04:06:13 pmΜπορεί κάποιος να μας πληροφορήσει αν ενημερώνουν τηλεφωνικά τους επιτυχόντες;;; Κοιτούσα τις περσινές βάσεις για να κάνω την αίτηση και είδα ότι ήμουν στους επιλαχόντες και τελικά εισαγομένους (στον δεύτερο πίνακα που βγήκε), αλλά δεν με ενημέρωσε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ!!! Τόσοι χιλιάδες άνθρωποι χάνουμε κάθε χρόνο το 50αρικό με την ελπίδα και εσύ περιμένεις ιδιαίτερη πρόσκληση για να πας? Συγνώμη που θα το πω αλλά έλεος κοπελιά...Ενώ εγώ δεν έχασα το 50άρικο και έναν ολόκληρο χρόνο!!! Ούτε πρόσκληση με βουλοκέρι ήθελα, ούτε τίποτα ιδιαίτερο!!! Απλά το αναμενώμενο!!! Ένα τηλέφωνο, ένα email... τι στο καλό μας ζητάνε σταθερά, κινητά κ ό,τι άλλο;;; Πρέπει 365 μέρες το χρόνο να είμαι κολλημένη στον υπολογιστή για να δω πότε θα βγάλουν τα αποτελέσματα;;; Τελοσπάντων, αν κάποιος ξέρει και δεν έχει απλά σκοπό να "μου την πει", ας μου πει αν έχει νόημα να το ψάξω, να δω αν η θέση έμεινε κενή κτλ...
Δεν νομίζω να τίθεται πλέον τέτοιο θέμα, αν έμεινε η θέση κενή ή να σε δεχτούν ως υπεράριθμη, διότι δεν έκανες καν εγγραφή και τελείωσε και το ακαδημαικό έτος. Άσε που δεν προβλέπεται κάτι στον Κ.Α.Υ. για αυτό το θέμα. Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο πάντως να το ρωτήσω και να το ξεκαθαρίσω. Εννοείται ότι κάποιος μπορεί να ξανακάνει τα χαρτιά
Παράθεση από: foibos81 στις Ιουλίου 19, 2012, 04:59:20 pmΔεν νομίζω να τίθεται πλέον τέτοιο θέμα, αν έμεινε η θέση κενή ή να σε δεχτούν ως υπεράριθμη, διότι δεν έκανες καν εγγραφή και τελείωσε και το ακαδημαικό έτος. Άσε που δεν προβλέπεται κάτι στον Κ.Α.Υ. για αυτό το θέμα. Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο πάντως να το ρωτήσω και να το ξεκαθαρίσω. Εννοείται ότι κάποιος μπορεί να ξανακάνει τα χαρτιάΕπειδή βλέπω ότι γνωρίζεις το θέμα... Όπως μου λες δεν υπάρχει πρόβλημα να ξανακάνω τα χαρτιά και λογικό το βρίσκω, αφού πάλι θα δώσω τα 50 ευρώ. Αν με πάρουν στην ΑΣΠΑΙΤΕ σε κάποια πόλη εκτός Αθηνών και μετά αναπληρώτρια στην Αθήνα, κάνω μετεγγαφή ανεξάρτητα από τα άτομα που έχουν προκηρυχθεί στην ειδικότητά μου για Αθήνα;;; Τότε δεν θα μαζευτούν όλοι στις πόλεις που γίνονται οι περισσότερες προσλήψεις; 'Η μπορώ να γραφτώ στην πόλη που θα με πάρουν και να πάω του χρόνου;;;
Παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακάτω τμήμα της αίτησης Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. :========================================================================= ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ