0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, αν γνωρίζει κάποιος....έκανα αίτηση στην άσπαιτε …… ….και ‘υποθετικά’ μιλώντας με πάρουν σε κάποια περιοχή και εγώ πάω και γραφτώ αλλά δεν ζητώ μεταγραφή αφού σίγουρα δεν θα με έχουν καλέσει ακόμα για αναπληρώτρια αλλά ούτε παρακολουθήσω το α’ εξάμηνο , το β’ εξάμηνο αν πάρω τελικά μεταγραφή και το παρακολουθήσω εκεί που πήρα μεταγραφή, το α’ εξάμηνο θα το παρακολουθήσω στην πόλη που πήρα μεταγραφή ή εκεί που με είχαν πάρει στην αρχή; Ευχαριστώ προκαταβολικά
Πω, από το πρωί το παλεύω με την επιταγή αλλά δεν...Σε 3 υποκαταστήματα της Εθνικής πήγα και είχε καμιά 200 άτομα στο καθένα γιατί είχε πέσει το σύστημα.Αύριο μου φαίνεται θα την στήσω από τις 7.30 μαζί με τους συνταξιούχους..Εύχομαι να μην είχατε ανάλογα προβλήματα.
Kαλημέρα δεν μου ανοίγει η σελιδα της ασπαιτε .Μπορεί κάποιος να μου στείλει τον καυ την υπευθυνη δηλωση τον πινακα και την αίτηση???Θέλω να κάνω την αίτηση και δεν τα χω αποθηκεύσει Αν κάποιος τα έχει και δεν κοιμάται...
:DΓεια σου Lasid!Οπότε θα τα γράψω όπως ακριβώς τα γράφει στην προκύρηξη στους τρόπους απόδειξης στην σελ.6.Ευχαριστώ!